HjemlighedKonstruktion

Hvor tør akrylmaling? Hvad er den mængde materiale per arealenhed?

Hvor tør akrylmaling? Sætte spørgsmålet ikke er for korrekt. For at finde svaret må vi først og fremmest finde ud af, hvad der er materiale, hvad er betingelserne for dens hurtige størkning. Yderligere omfattende oplysninger, der vil gøre det muligt at finde ud af, hvordan vil blive ydet megen tørring akrylmaling.

Princip hærdning akryl

Acrylsammensætningen er til stede hærder som aktiverer specifikke kemiske polymerisationsreaktionen ved at påføre et lag af materiale på overfladen. Hovedkatalysatoren at starte reaktionen virker omgivelsestemperatur. Jo højere den er, jo kortere tid til hærdning af malingen.

Når der anvendes en acrylmaling til at udføre både eksterne og interne arbejde in vivo kan opnås ved at opvarme overfladerne til maksimalt 25 ° C. Disse tal er absolut ikke befordrende for øjeblikkelig tørring af materialet. De bedste betingelser for en hurtig tørring akrylmaling skaber en overfladebehandling i en specialiseret sprøjtekabiner.

Faktorer, der påvirker hastigheden af tørring akrylmaling

Hvor tør akryl, det afhænger ikke kun af temperaturen. Blandt andre faktorer, er det værd at bemærke, at kvaliteten af rumventilation, hvor arbejdet er i gang. Også hastigheden af størkning påvirker materialetykkelsen af det påførte lag. Hvis et tyndt lag af et stof som muligt og dækker en perfekt flad overflade, kan tørringen tage omkring en time. Imidlertid et tykt lag af maling eller re-vil størkne meget længere.

Hvordan man kan reducere maling hærdning periode?

Når det er nødvendigt, kan reduceres ved tørring af et acrylmateriale, tilsætning til latexsammensætningen. Dette materiale i høj grad forbedrer allerede fremragende vandafvisende kvalitet maling repræsenteret type. Ved udsættelse for kun et par minutter kan undslippe til blandingen varm luftstrøm for at fuldføre størkning af det tynde lag, mens i tilfælde af påføring af en acrylmaling ved stuetemperatur overfladen af tørretiden vil være op til to timer. Det endelige størkning dannelse forekommer i omkring 24 timer.

I dag er markedet tilbyder en bred vifte af akryl maling. Hver type materiale har en forskel i hærdningshastigheden. Derfor, for at orientere, som akryl malingen tørrer, før de køber det bør omhyggeligt læse oplysningerne på producentens etiket og sammenholde de tal, de betingelser, hvor arbejdet skal udføres.

forbrug

Hvilket flow akrylmaling pr m2? Det gennemsnitlige per arealenhed på omkring 200-250 gram krævede stof. For at gøre det mest økonomiske materialeforbrug, skal du bruge en høj kvalitet rulle til male vægge. Udvælgelsen Værktøjet vil også afhænge tekstur, som vil manifestere sig på overflader. Især til behandling af glatte tapet er bedre at vælge en rulle til at male væggene med en gennemsnitlig lur længde. For at gøre de materielle omkostninger minimale behandling tekstureret planet, anbefales det at bruge et værktøj med en lang lur, hvilket vil gøre det muligt at opnå en ensartet fordeling af stoffet.

Generelt forsøger at bestemme strømningshastigheden af akrylmaling, ikke blindt stoler de tal, der er angivet på etiketten. Den sidste gælder kun i tilfælde af behandling af en perfekt glat overflade. For eksempel, hvis producenten angiver forbruget af materiale 8 m2 per liter, i virkeligheden banker ville kun 6-7 m 2 areal vare. Følgelig er akrylmaling anbefales at købe med en vis margin, et eller andet sted i 5% mere end påkrævet ifølge de foreløbige beregninger. Hvis materialet anvendt til priming overflader, kan dets volumen forøges lidt ved tilsætning af en lille mængde af vand.

Ydelse akrylmaling

Akryl maling har fremragende egenskaber. De hører til den kategori af hurtigttørrende materiale. De kan således anvendes både på betonoverflader samt metal og gips.

Acrylmaterialer karakteriseret ved små effektive permeabilitet og vandafvisning. Følgelig fungerer de som en pålidelig beskyttelse til overflader mod korrosion udviklingsprocesser.

Malinger repræsenterede karakter er en enorm række af lyse, mættede farver, som ikke ændrer den oprindelige form, når den udsættes for sollys.

På grund af øget resistens over for negative miljømæssige faktorer, acryler er lige så effektive til sine interne og eksterne operationer. De har frost, lyser ikke på de kritiske temperaturstigninger. Generelt kan brugen af akrylmaling være til behandling af alle typer overflader, lige fra interiør og slutter lærred af kunstneren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.