Mad og drikkevarerOpskrifter

Opskrifter sandwich til enhver smag

Den enkleste parabol er sandwich. Med sin forberedelse kan håndtere selv en baby. Opskrifter sandwich er slående i deres mangfoldighed, og nogle kan kaldes et mesterværk af kulinariske kunst. Grundlaget for enhver sandwich er brødet. De kan være åben, enkel, kompleks, lukket, varmt og spisesteder.

Opskrifter sandwich Hver art har sit eget særpræg. For smørrebrød anvender hvid og brun brød, skiveskåret tykkelse på ikke mere end 1 centimeter. For enkel dekoration, 1 eller 2 slags forskellige produkter med en lys farve, og grøn, og for komplekse typer valgt flere produkter kombineret. For lukkede sandwich har brug for to skiver brød eller en bolle skåret i halve. De er inddelt i flere lag, dual-layer og single-layer.

En særlig form for snack sandwiches udarbejdet på skulpturelle afskårne skiver brød. Alle produkter er stablet oven på behovet for at have den samme form som rullen. En flerlaget struktur, der er fastgjort ved hjælp af spyd.

En af de mest populære er de opskrifter sandwich varme. De er bagt i ovnen, en mikrobølgeovn eller gryde. Der er flere madlavning regler, der har brug for at vide noget værtinde. Alle sandwich skal forberedes lige før servering. til sandwich brød bør ikke være tyk eller tynd, er den anbefalede tykkelse på 0,7-1 cm. Det valgte produkt bør helt at dække brød skive. Det anbefales ikke at opbevare sandwich mere end 3 timer, for at forhindre at ødelægge.

Overvej et par muligheder for udarbejdelse af sådan en unik retter:

Opskrifter sandwich lukket.

· "Murom" - fremstillet af en radise og gulerødder, et hundrede gram ost, rugbrød og vegetabilsk olie. Tag to skiver brød og steger dem i olie til de er gyldenbrune. Clean gulerødder, radiser og makulere på et rivejern, og bland med olie og salt smag. Ost også gnide så fint som muligt. På den ene skive brød, sprede grøntsager, drys med ost på toppen og luk den anden skive.

· "Fyldte sesam boller." Til deres forberedelse er nødvendig for at seks ruller, fem hundrede gram svampe, to ben, to løg, to hundrede gram creme fraiche, et hundrede gram creme, skeen mel, hundrede gram ost, en skefuld olie. Kog skinke, køligt, skære kødet og hak fint. Løg og rydde hugge, så steg dem i en gryde sammen med de hakkede svampe. Madlavning, indtil al saften er væk. Tilsæt mel, creme fraiche og lad det simre igen. Efter 10 minutter tilsættes salt og fløde. Lad afkøle den resulterende blanding og bland med kylling. Tag rullerne og ikke ender afskåret fra toppen af dem, der forlader brødet låg. Helt fjerne krummen og folder ind i vores mix. Drys revet ost, lukke låget og bages i mikrobølgeovnen i et minut.

Opskrifter sandwicher åbne.

· "Sandwich med stegte kartofler." Kogte meget hurtigt og kræver ikke store mængder af mad. Velsmagende varmt og koldt. Vi er nødt til at skære et brød, et æg, en kartoffel, salt og vegetabilsk olie. Skrælle kartofler og gnid så fint som muligt. Tilsæt salt og æg. Den resulterende masse smøre et tykt lag på skive brød. Varm olien i gryden og sprede det sandwich, kartoffel ned. Steg til de er gyldenbrune og tjene.

· Sandwich med sort kaviar kan ofte ses på ferie bordet. de forberedte meget enkelt. De vigtigste krav er det naturligt smør, friske salte kaviar og hvide bolle eller brød. Lidt blødt smør, så det bærer en skarp og smøre dem skære skiver brød. Top kaviar spredning jævnt og dekorere kviste frisk dild eller persille.

· En af favoritterne er opskriften sandwich med røde fisk. For at koge det, du behøver fint skåret rød saltet eller røget fisk, smør, friske urter og hvidt brød. Skiveskåret brød smøre jævnt olie, laks skiver dække og pynte grønt og derefter serveres ved bordet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.