HjemlighedHavearbejde

Tomat Rio Grande: beskrivelse af sorten og voksende

En utrolig udvalg af moderne sorter og hybrider af tomater kan afskrække selv erfarne gartnere, for ikke at nævne de fine husmænd eller slutbruger alle dine foretrukne grøntsager. Ikke ønsker at blive forvirret, når du vælger tomat sorter, bedre at give fortrinsret til de klassiske kendte arter. For eksempel, Rio Grande - en meget almindelig, de mest berømte sorter af tomater midterste modning. På trods af den alsidighed og relativ aldrende Rio Grande, denne form for populære, højt afkast og modstandsdygtige over for stressende vækstbetingelser. Han blev avlet af hollandske opdrættere.

Tomat Rio Grande: beskrivelsen af frugt

Tomater selv har et højt tørstofindhold. Som et resultat, de er tykke og robuste, let transporteres over lange afstande og kan opbevares i lang tid. Frugterne er aflange blomme form, er de kødfulde, har tykke vægge, men mindre saftigt end store bløde tomater. Tomater Rio Grande, som gennemgår den mest positive, lækker, moderat sød og moderat sure, meget aromatisk.

Bruges i madlavning

Brug friske tomater i salater, tørrede og saltede varer i form af pizza eller pasta. På grund af sin tæthed Tomat Rio Grande er ideel til madlavning på grill, madlavning, ketchup og tomat pasta, bejdsning og konserves. Ukrainsk og russisk værtinde ofte bruge disse grøntsager til saltning, fordi de bevarer deres form, selv i syltede formular. Men tomatsaft de producerer en meget tyk.
Af den måde, tomat - er en af de få frugter, forskere og ernæringseksperter anbefaler at spise kogte nøjagtigt som i processen med varmebehandling af denne vidunderlige grøntsag kun bliver nyttig.

Funktioner af dyrkning

Ingen sverhosobennyh manipulation med dyrkning af tomater i denne klasse er ikke påkrævet. Tomat Rio Grande, mere præcist, dens frø, frøplanter plantet i potter og vokse dig selv i en loppetjans job. Sig selv frøene før plantning proces behøver ikke omsorgsfulde hollandske har gjort alt dette, før du sælger dem. Hvis frøene er gode, købte i udpegede områder og ikke i tunnel ved 15 s. upakovochku for en fejl i navnet på sorten, kan de ikke spire. Fra en loppetjans job spirede kimplanter udholde sollyset i begyndelsen af maj, og der er en dag stadig bor i potten, vænner sig til de nye forhold. Hvis værftet er mere end 15 grader, stænglerne kan sikkert plantet i jorden. For sådan en ansvarlig forretning tilgang kun de stærkeste af spirede skud med mindst fem foldere. Fra sætteplante stilke før de krævede 125 dages modning. Self busk vokser til en højde eller andet sted 50-60 cm. Frugt er godt fastgjort selv ved høje temperaturer. Denne stamme er resistent over for sygdomme og parasitter, så forarbejdnings- eller frø giftstoffer buske er påkrævet.

Hvis klimatiske forhold tillader det område, kan tomat kultivar Rio Grande dyrkes nonseedlings måde. Dette forenkler livet for landmænd. Han er bare en skyfri dag maj ud på gaden, ser på termometer, der viser 15 grader og derover, idet frø, plante dem i et hul, vanding og venter. Kun hvad du har brug for at arbejde - det er at grave et hul dybere, hvis en pludselig klappe af uventet frost om natten (selv nogle gange sker det i maj).

produktivitet

Dette kriterium i udvælgelsen af tomatsorter er det vigtigste for dem, der er engageret i deres dyrkning i stor skala. Højt udbytte af klassen bestemmes af dets modstandsdygtighed over for ugunstige miljøbetingelser. Alt for fadt eller sur jord, varme eller høj luftfugtighed er ikke en alvorlig hindring for modningen af frugten. Tomat Rio Grande - det er den sort, der tilgiver fejl gartnere mest landbrug.

Tomat Rio Grande: opbevaring funktioner

Solid og tyk tomatart Rio Grande i de rette betingelser kan opbevares i meget lang tid. Den ideelle temperatur til opbevaring af grønt - 4-10 grader. Landsbyen er det bedste sted, hvor tomater kan være en lang ventetid for hans triumf på pladen er ren kælder. Hvis der er en kælder, kan et beskedent antal af dem let opbevares i køleskab. Hvis planerne for værtinden - gemme tomater i lang tid, de har brug for at indsamle en lille nedospevshimi.

Tomat Rio Grande, der er beskrevet ovenfor, er meget populær i Rusland og Ukraine.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.