BilerBiler

Oversigt Ford Focus 1

Kompakt og manøvredygtig Ford Focus 1. generation i flere årtier er en af de mest populære forhjulstræk amerikansk fremstillede biler. Han er kommet til at erstatte den forældede "Ford Escort" og straks vundet universel offentlighedens kendskab. Maskinen imponerer med sit moderne i udseende (for tiden) og en original indretning. Foruden udformningen af den amerikanske Ford Focus 1 har fremragende præstation affjedringssystem, som udtrykte et højt niveau af pålidelighed og administration.

Denne generation af "Ford" blev gennemført i flere karrosseriformer: en rummelig stationcar, fire-dørs sedan, samt tre- og fem-dørs hatchback. Med en bred vifte af organer nyhed havde næsten hver amerikansk familie.

Om størrelsen

Afhængigt af den pågældende type maskine havde forskellige dimensioner: længde varierede fra 4,15 til 4,4 meter, og højden - fra 1,44 til 1,46 meter. Uændret akselafstand (2,61 meter) og frihøjde (17 cm). Det er værd at bemærke, at dette er en forholdsvis høj clearance, som er vigtig for brug på russiske veje. På denne Ford Focus 1. generation er ikke bange for at gå til sommerhuset eller i skoven, uden frygt for stall. Dette er en meget god maskine i både udseende og tekniske egenskaber.

Ford Focus tuning - specifikationer og brændstofforbrug

Rækken af motorer, der tilbydes af den amerikanske bekymring, var meget bred. Deres antal nåede otte kopier (ikke alle kompakt bil prale sådant valg). Men desværre, ikke alle de lande, hvor man kan eksportere bilen, kan vælge en af otte enheder. Og Rusland er ikke en undtagelse. Den mest populære motor, der er installeret på den amerikanske nyhed, er blevet en benzinmotor på 100 hestekræfter og en forskydning af 1,6 liter. Dens drejningsmoment ved 4000 rpm er 143 Nm, hvilket er en god indikator for sådanne biler. I modsætning til den 1,4-liters udførelsesform, har det været mere dynamisk og ikke kræver hyppig vedligeholdelse. Købere har mulighed for at vælge mellem to transmissioner: en fire-trins "automatisk", og fem-trins "mekanik". Også værd at bemærke er rekord for tiden lavt brændstofforbrug - med 100 km maskine forbruges til 7 liter gas (ved den måde, blev motoren tilpasset til forbrug 92. benzin).

Om trim niveauer og omkostninger

På det russiske marked er der en masse af komplette sæt af biler, herunder Ford Focus Coupe. Men hvis vi betragter den grundlæggende kit, er det værd at bemærke, at der kun er til stede styretøj, to airbags og justerbar ratstamme. Aircondition og klimaanlæg her. På nuværende tidspunkt er den første generation af amerikansk bil aktivt sælges på det sekundære marked. For eksempel, frigivelse af en sedan af 2000 vil du koste omkring 120-150 tusind rubler. I samme år touring produktion er forpligtet til at indberette yderligere 30 tusind. Og hvis du ønsker at købe en fem-dørs sedan er ikke ældre end 10 år, vil omkostningerne til Ford Focus 1 generation være i intervallet 180-200 tusind rubler. For prisen får du en pålidelig familiebil , der ikke vil svigte dig i den mest uventede øjeblik.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.