SundhedSygdomme og betingelser

Er der en kur emfysem? Årsager og symptomer

Forårsaget af skader på den alveolerne kronisk lungesygdom kaldet emfysem. Patologi forårsager vejrtrækningsproblemer og er uhelbredelig.

Hvad er årsagen til emfysem

Den mest almindelige årsag til sygdommen er rygning. I storrygere fører cigaretrøg til irreversible destruktive processer i alveolerne. Det bedste du kan gøre i dette tilfælde - at give op med at ryge helt. Denne foranstaltning vil stoppe i alveolær væv de destruktive processer, og forbedre sundhedstilstanden. Men diagnosticere lungeemfysem kan ikke kun hos rygere. Sommetider denne sygdom udvikler sig til en anden grund - på grund af mangel på alfa-1-antitrypsin - glycoprotein, som er designet til at beskytte lungerne fra ødelagt væv. Undersøgelser tyder på, at i vor tid, en stor rolle i udviklingen af emfysem spille negative miljømæssige faktorer, herunder luftforurening. Desuden kan sygdommen provokere indånding regelmæssigt forskellige kemiske forbindelser, støv, luft cementopslæmning.

klassifikation

Du kan fremhæve den medfødte (primære) lungeemfysem, der udvikler sin egen, og den sekundære, hvor udviklingen sker på baggrund af andre lungesygdomme, oftest obstruktiv bronkitis. På omfanget af patologi er opdelt i lokal og diffus. Og ifølge graden af ødelæggelse af acinus, der er en strukturel enhed af lungen, udskiller disse typer af emfysem som panatsinarnaya (når den rammes af hele acinus) tsentriatsinarnaya (alveoler overrasket over midten af acinus) periatsinarnaya (ramt af den distale del af det strukturelle legeme af enheden).

Symptomer på emfysem

Førende symptom - det er eksspiratorisk dyspnø, ledsaget af problemer med at udånding luft. I første omgang ser det kun under træning, og i sidste ende skrider frem, og der opstår selv ved hvile. Intensiteten af dette symptom afhænger af hvilken grad har respirationssvigt. Sammen med en hoste åndenød, på hvilket udgivet sparsomme slim Expectoration. Udtalte grad af respirationssvigt synes oppustede ansigt, cyanose, hævelse af venerne i halsen. Ill begynde at tabe sig som et resultat af et stort forbrug af energi til driften af de respiratoriske muskler. Hvis sygdommen ikke behandles i hjerte-lunge system udviklet patofysiologiske ændringer irreversibel.

Emfysem: diagnose og behandling funktioner

At identificere sygdommen, er spirometri udføres - en undersøgelse med henblik på at måle den inhalerede / udåndede luft, blodprøver, røntgenbillede af brystkassen. Som allerede nævnt, kan emfysem ikke helbredes. Vedligeholdelse terapi bruges til at lindre symptomerne. Det indebærer at tage medicin, der forhindrer den videre ødelæggelse af alveolerne og fysioterapi. Hvis emfysem forårsaget af rygning, er det nødvendigt straks at opgive den skadelige vane - fortsat rygning kan meget vel føre til døden. Langsigtet remission af sygdommen kan opnås gennem fysioterapi sessioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.