Hjem og familieTilbehør

Merino uld - hvad er det? Egenskaber og produkter

Merino uld - hvad er det? Dette er den fineste naturlig uld bestemt type får, merino. Endvidere finhed af fibrene, den er af en kvalitet tilstrækkelig stærk. tøj strikket af uld, som i lang tid ikke mister deres omsættelighed i det lange slid og samtidig holde på varmen godt.

Historien om forekomst

Denne type af får som merino blev første gang lanceret i Spanien. I første omgang var det en luksus type materiale, der er slidt udelukkende monarker. For den gennemsnitlige borger iført genstande fremstillet fra merino uld, var strengt forbudt. Og hvis nogen forsøgte at tage ud merino uden for landet, blev han straffet hårdt. Det varede indtil det XVIII århundrede. Men i den tid af den britiske erobring, de ved et uheld greb et par repræsentanter for denne type af får om bord og taget til Australien. Og det er her, at klimaet vist sig ideel til deres avl. På nuværende tidspunkt, Australien - en stor eksportør af merinould i verden.

Merino Uld: hvad det er, og hvad dens egenskaber

På grund af de vanskelige klimatiske forhold for overlevelse, merinould, og fik egenskaberne angivet nedenfor. Ja, i Australien en meget hård vinter og ekstremt varme somre. Og takket være termostatreguleringssystemet egenskaber merinould, dyret var i stand til at tilpasse sig det barske klima. Fibre meget tynde - 5 af dem kan sammenlignes med tykkelsen af et menneskehår. Det er hemmeligheden af denne type isolering uld. Og samtidig er det muligt for et par dage til at bære produkter fremstillet af merinould og ingen ikke engang vises sved lugt. Hvis dette forsøg på at bruge en anden hår, skal vaskes hver dag tøjet.

Det er ingen hemmelighed, at enhver uld kan ikke kun varm, men også at behandle. Efter alt, ulden - et naturligt produkt, der nemt absorberer alle de giftige, som betjenes med sved i færd med sokker. Men merinould, foruden absorption af toksiske stoffer, perfekt absorberer fugt og varme. Fjedrende fiberstruktur har en form, der tillader snavs og støv ikke overholder det. For at rydde ting, bare nødt til at ryste det kraftigt. Fremragende i kolde sæson som en varmedunk, og på en varm sommerdag. Derfor er en sådan fiber er meget praktisk at fylde tæpper på forskellige tidspunkter af året. Denne uld er gode kampe ubehagelige lugte, og så det er ofte brugt i tekstilindustrien.

En ekstra bonus - tjener som en glimrende beroligende. Det er så behageligt efter en hård dags arbejde at vende rundt i et slør af blødt uld.

Absolut miljøvenligt produkt. Den merino uld aldrig zavedutsya parasitter.

Hvad er lavet af merino uld?

Så merinould - hvad det er, og hvad det er lavet ud af det? Den mest almindelige form for genstande fremstillet fra uld af arterne - er genstand for børnetøj. Efter alt, i en lille alder, børn ikke altid klage over deres forældre om, hvad de varme eller kolde. A tøj lavet af dette materiale var de aldrig varmt og ikke kuldegysninger - ikke vspoteyut ikke fryses. En meget populær børns termoundertøj fra Merino uld. Men glem ikke, at dette kun er det nederste lag af tøj, som du bære et barn i den kolde årstid.

Hvordan man vælger en børns undertøj?

Valg af børns termoundertøj fra Merino uld, skal du være opmærksom på sammensætningen af materialet. Hovedargumentet for forældrene - dens praktiske, bryggers kvalitet og pris. Vigtigt ikke så tyk væv som dets egenskaber og ikke absorberer sved passere koldt.

Tæpper fremstillet af uld merino

Meget populært produkt i form af tæpper og tæpper, som giver folk en trøst og fred. Hvad er interessant, herlighed tæpper fra ulden af fårene arter først opstod længe før fremkomsten af tekstilindustrien.

Strøelse masseproducerede fra denne type af uld på grund af dens allergivenlige egenskaber.

Erased Uld merinould som alle andre. Du bør altid se på de tips om vaskeanvisningen. Vandtemperaturen må ikke overstige 30 grader, og det element kan ikke være presserende efter vask.

De vigtigste fordele

Vi fortsætter med at se merinould. Hvad er det, vi har lært. Vi betragter nu sine fordele:

  1. Uld er hygroskopisk.
  2. Fremragende varmeisolering takket være den usædvanlige struktur af fibrene.
  3. Uld ånder godt.
  4. Det forårsager ikke allergi.
  5. Tilstrækkeligt elastisk.
  6. Det kræver ikke særlig pleje.

Men det vigtigste: et tæppe af merino uld - en daglig mikro-massage af hele kroppen. På grund af tør varme og lanolin fedt på overfladen af fibrene, det er et udmærket redskab til behandling af sygdomme, såsom arthritis, iskias, rygsmerter, meget godt for forkølelse. Det er det eneste hår af alt, som er ufarlig og sikker selv for babyer og folk med astma.

Så vi kan sige med sikkerhed, at merino uld - en virkelig elite uld!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.