Intellektuelle udviklingReligion

Ikon "Profeten Elias": hvad hjælper og hvad der menes?

Hellige Ilya - pochitemy fleste mennesker profeternes, da det er den anden, efter som Herren talte til jordens indbyggere. Den første var Moses. Også han er en af dem, som Gud har taget til sig selv, forlader ingen vidner til denne handling. Luftbårne tropper overveje deres skytshelgen Elias og forsvarer.

Ikon "Profeten Elias" bidrager til et vellykket resultat af enhver virksomhed i gang, men det menes, at den mest hellige hjælper med landbrugsprodukter anliggender. For ham bliver bedt om at sende regn til tørke eller klart vejr med voldsomme regnskyl. Profeten kan også lindre bede før ikonet for den foruroligende sygdom. Det udsender et raseri fra humant hjerte og fremmer fred familiær atmosfære.

I nogle templer Profeten har ikonet?

"Den Hellige Profet Elias" - ikonet, som er så stor værdi, hvilket gør den til den mest kendte og respekterede. Det er placeret i templet, opkaldt efter den samme helgen i Moskva Obydensky vognbane. 20 frimærker, udsmykning, holder de vigtigste øjeblikke i livet. Ikon er en major i templet. Her er der også en anden, lige så berømmet ortodokse ikon af profeten Elias, som blev skabt på Tohundredeåret af kirken i det tidlige 20. århundrede. Ikon navn - "juletid profeten Elias i ørkenen."

Temple of profeten Elias, som ligger i Novgorod-regionen - et andet sted, hvor den elskede helgen. Der er to ikoner, hvoraf den ene blev skabt mere end to århundreder siden, blev det gennemført i procession. Den anden ikon er kun 15 år (dato for oprettelse - 2000), men de lokale er meget glad for hende, at kalde mirakuløs.

Temple of profeten Elias på Karmels bjerg i Israel

Allerede flere århundreder pilgrimme hele verden opholder sig på Mount Carmel at røre ved helligdomme forbundet med profeten. Et sted for templet blev ikke valgt ved en tilfældighed, fordi det var i hulen af dette bjerg Ilya lang tid gemmer sig fra forfølgere, og her vandt han en hedensk præst. Templet blev bygget direkte over hulen i form af et kors.

I gården er der en lille alter, ligner dem, som på det tidspunkt skabte Ilya. Nær statue står nøjagtig profet, som rakte hånden med kniven af en hedensk præst. Når den arabiske muslimske hær var i krig med jøderne, de afbrød statue hånd, der mener, at det hjælper alle mennesker i krigen. Templet blev bygget relativt nylig - i første kvartal af det 20. århundrede, den dag i St. Elias hukommelse. Hvert år til den trofaste flok her bede eller at døbe børn.

Hvordan og hvorfor den æret St. Elias i Rusland

Han blev en af de første, der blev tilbedt i Rusland. I hans ære blev rejst templer, den første i Kiev i det 9. århundrede, og prinsesse Olga beordrede opførelsen af en kirke i den nordlige del af Rusland, i landsbyen Vybuty. Elias tænkte og prodozhaetsya betragtes indfødte russiske helgener, for at forstå de problemer og sorger sit folk. Elias 'Day, fejret af troende 2. august overvejet afgrænsningen af årstiderne. Selv om det stadig sommer, men i midterbanen Rosii efter denne dato ikke bade i vandet, og som regel, skarpt koldere, er det regner. På denne dag, helgen spurgte en god høst, og pigerne tryglede at give dem en kommende mand, med hvem de vil gå til alteret.

Det hjælper ikonet "Elias Profeten"?

På alle tidspunkter, de russiske bønder bad Elias, at han velsignede dem på land pløjning. Hellige Profet Elias, ikonet for som var i ethvert hjem, har altid været betragtet som et stort mirakel-arbejdstager, den Tordneren, der kan styre de elementer, især regn. Når folk bekymre sig om den rigdom af høsten, at han ikke har tørret op eller tværtimod, blev ikke oversvømmet, så flittigt bede til profeten Elias.

Ikon "Profeten Elias" hjælper til at klare enhver udfordring, uanset om det er en mangel på materielle goder, psykisk og fysisk sygdom. det er også i stand til at tage fra en mand pludselig død. I dette nogensinde overbeviste troende.

Ikoner skildrer profeten

Den allerførste ikon "Profeten Elias" blev skrevet i den tidlige byzantinske periode. Det ser barsk hellig mand med piercing øjne , brune øjne, iført en ulden kappe. Profeten langt hår og frodig skæg. Ilya ofte bar en hat lavet af uld, og lagt i hænderne på den dolk, og dermed overføre sin magt og raseri, mod heterodoksi. I disse dage, næsten hver helgen portrætteret i arme.

Der er to fundamentalt forskellige måde at skrive på profeten, som de er bundet til forskellige perioder af sit liv. Nogle malere skildrer ham i tanke, og det sidder på en klippe i ørkenen og kigge rundt, mens Raven producerer mad til ham. Legenden skrevet om emnet, siger, at essensen af dette er, at den hellige Elias hørte det guddommelige gennem tykkelsen af jordiske bekymringer og tanker.

En anden mulighed - er Elias profeten på tidspunktet for overgangen til Himmeriget. Han er portrætteret med en sky svævende i benene, hans øjne vendte sig mod himlen, men nogle gange er det ser ud og forlade jorden. Det er på disse ikoner af profeten sender sin plaschennitsu mest pålidelige efterfølger - Elisa. "Den Hellige Profet Elias" - et ikon, hvis værdi ligger i det faktum, at i et enkelt billede til at afspejle alle de vigtigste øjeblikke i sit liv, skrevet med flere stempler, som kan ses taler med Herren, sejren over de hedenske præster, en genoplivning af den person.

Ikon af profeten Elias med sine egne hænder

I moderne dage klar ikoner i en række forskellige designs kan købes overalt: i kirkens bænke, i smykker butikker, kan du bestille det fra malere på internetsider, men du kan gøre dig selv. Perler lavet ikon "Profeten Elias" - det er det bedste, der kan gøres i næsten enhver hyldest til helgen. Den vigtigste ting, det bør erindres, at før dette arbejde er nødvendig for at opnå den velsignelse i kirken. En skitse på at arbejde, du kan købe i butikkerne på tservki eller online butikker. Når ikonet er klar, skal den indvie og oplade magt kirken. Under håndarbejde kan læses bønner til profeten Elias. Der er ingen tvivl om, at ikonet, skabt med sine egne hænder, ikke vil have mindre mirakuløs effekt end dem, der sælges i kirker eller kirkelige bænke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.