Selv-dyrkningPsykologi

Hvad er en piercing blik og hvad det betyder?

På alle tidspunkter mennesker lægger stor vægt på udseendet. Tiltrækningskraft øjne elskede sang på vers, og overskygget af tunge tænkning eller en brændende raseri i øjet kan ses i mange mænds portrætter.

Indflydelsen af mennesker med piercing øjne

Ofte vi tænke over, hvorfor nogle mennesker har en stærk indflydelse på andre. Hvis de har magt, rigdom, eller magt, så er det klart - de er baseret på alle de indlysende ting. Men ofte folk lytte til synspunkter fra dem, som absolut ingen og intet er uafhængig i de spørgsmål, der diskuteres. Nogle gange falder ind under deres indflydelse selv dem, der har ret til at bestemme. Men hvis man ser nøje til alle, der tiltrækker sig opmærksomhed fra andre, kan vi se, at de har alle én ting til fælles - en piercing blik. det menneskelige øje - er den første ting, der gør opmærksom på kilden, de er troværdige eller ikke kan lide, og det synes intet kan ændre sig.

Hvilket betyder "piercing øjne"?

Gennem historien har mennesket altid lagt særlig vægt på den øjne, vision, og alt er forbundet med dem. Alle verdens religioner har den opfattelse, at en højere magt altid is watching hver person i hele sit liv. Solen kaldes ofte "Guds øje." Alle store mennesker - guvernører, videnskabsmænd og kunstnere - har i de billeder, hvad enten en statue eller portræt, piercing øjne. Men kunstnerne gav dem en anderledes ansigt: ønsket om at sende en klog forståelse, vrede eller uoverskuelige venlighed, alt efter deres art og type aktivitet. Det betyder, at piercing blik bærer en kraftfuld energi til forskellige formål - det kan tiltrække, frastøde, forårsager frygt eller ophidselse.

Medfødt "magisk", eller en erhvervet færdighed?

Der er en type mennesker, der siger, "han har karisma", "hun er charmerende", "han - den fødte leder" og så videre. Nogen er absolut heldig at være født med sådan en gave. Et slående eksempel - at huske ansigtet af en ukendt pige, hvis piercing øjne. Billedet herover gør et uudsletteligt indtryk på seeren. Men ofte folk specifikt arbejder på sig selv og gøre en stor indsats for at fremhæve deres styrker og skjule svagheder. Især tager politikere og kendte talere handler lektioner, forbedre din kropsholdning og diktion. De deler en særlig kultur bevægelser, hvoraf mange producerer stærk selvsikker håndtryk, oprigtig, vellidte smil med hjælp af særlige øvelser. Det samme kan siges om udseendet af styrkeudvikling.

Hvordan man lærer et gennemtrængende blik?

Dette synspunkt er ofte omtalt som den "centrale", fordi det er vigtigt i retning af centrum af en persons ansigt, næse toppen, hvor konvergerer øjenbrynene og næsen begynder. Det er her, vi har en stærk nerve center, der accepterer fikseret på ham energi. Dette er det sted i en række åndelige praksis kaldes den "tredje øje". Og når blikket er rettet mod dette sted på hans samtalepartner ansigt, vil mentale ordrer eller forslag af visse følelser og begær fører til målet - at forårsage en reaktion. En vigtig forudsætning er, at du skal ikke bare se på den menneskelige næse, nemlig at en tendens magnetiske "central visning". Selvfølgelig, ligesom evnen til at have ikke én, det kræver en vis færdighed. For deres udvikling er nødvendig for at udføre simple daglige øvelser.

Hvordan man laver en gennemtrængende blik?

Om morgenen, efter at alle de daglige procedurer, er det nødvendigt at stå foran et spejl og ser frem til den centrale del af hendes ansigt i refleksion. Så bør du koncentrere dig om dine følelser og oprigtig sind ved at rette en stråle af lys i den "tredje øje", at ønske en god dag, succes eller opnå konkrete resultater i løbet af dagen. Så "trade steder" med refleksion og mentalt til at acceptere denne stråle, udtrykke sin taknemmelighed over for gensidig blik. For anden øvelse får brug for et lys, passer til ethvert, te eller endda en souvenir, til kage udsmykning. Det er nødvendigt i de fredelige og rolige omgivelser til at se på et stearinlys flamme, udveksle tanker med dem energi og stirrede på ilden. Du kan starte med et minut gradvist øge tiden. Disse øvelser vil bidrage til at udvikle en piercing blik og lærte at fokusere på den udgående strøm af energi for at opnå det resultat. Den tredje øvelse er at udvikle evnen til at forsinke lange blik på et tidspunkt, uden at blinke. Det skal være på A4 papirark at tegne en cirkel med en diameter på ca. 1 cm, for at fastsætte arket ved ansigtet niveau og i en afstand på 2 m for at se på denne cirkel. Det er vigtigt at se, hvordan energien kommer fra øjnene. Du kan ikke blinke eller se væk fra cirklen i et minut, gradvist øge tiden.

I nogle tilfælde kan du bruge den piercing blik?

Evnen til at styre dit blik er nyttig i alle samfundslag. Sælgeren kan for at vinde kunden, gøre ham opmærksom på varerne, og til sidst overbevise ham om at tage købsbeslutninger. Du kan indgyde et ønske om at have en form for ting, oplever det sjove af det. Selvfølgelig er denne metode er kun effektiv i forbindelse med den kompetente kropssprog og samtale korrekt opbygget. Forældre, ved hjælp af en piercing øjne, kan barnet udtrykke deres følelser: glæde, hans beundring for den succes, eller omvendt, utilfredshed, vrede, selv i tilfælde af embedsmisbrug. Denne metode fungerer i familien bedre end den stærkere følelsesmæssig forbindelse. Og der er ingen måde at udtrykke følelser i ord eller handlinger så ofte som nødvendigt for barnet. For eksempel, en baby bølger på matinéforestilling i haven, min mor kunne ikke tage hans hånd og fortælle de ord, han havde glemt - men det føles skinger kærlig udseende og falder til ro. Eller en elev råber, leger med venner, for højt, og gøre en bemærkning til ham - ville underminere hans autoritet i virksomheden. En utilfreds udseende - og barnet opfører sig stille og roligt. Ofte tvinger piercing øjne ubevidst anvendes i vigtige situationer.

Magic look for mænd og kvinder

Populære visdom siger: "Øjne - et spejl af sjælen." De afspejler de sande følelser af de mennesker, så i lang tid, de tillægger så stor betydning. I oldtiden blev det anset for uhøfligt at kigge direkte ind i øjnene på en højtstående eller fremmede, og i et tegn på respekt "holdt hans øjne dale." Piger fik ikke lov til at se på mænd, mange mennesker er stadig i live tradition for at lukke ansigtet af en kvinde uden for huset. Dette skyldes den store tiltrækning af en kvindelig øje. På alle tidspunkter, piercing blik pige betød sympati, interesse og tilbyde kærlighed. Der er hele ritualer, "øjnene af spillet", som fra fødslen kender og bruger hver datter af Eva. For eksempel ser sidelæns, det er spændende mand, og "skyde" look næring hans nysgerrighed.

Hvad mener du kigge mand?

Ofte det betyder for kvinder interesse, er det stærke køn betragtes som en udfordring. De bruges til at vurdere verden omkring os med hensyn til fare, og direkte gennemtrængende blik mand er ofte en manifestation af aggression, da hulen gange. Men dette betyder ikke, at de ikke bruger den til at tiltrække opmærksomhed. Tværtimod! Manden - en jæger sovey natur og hensigt blik rettet mod kvinden - en slags "hensigtserklæring".

For effektivt at bruge magt synet, skal du lære at kontrollere deres følelser. Hvis en person oplever positive følelser, er der intet galt med, at dele dem med andre, og når hans øjne udstråler glæde og varme. Men for at berolige en person med hjælp fra syn, oplever vrede, irritation, eller frygt, er det umuligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.