Selv-dyrkningPsykologi

Hvad kan jeg sige mand? Samtalen mellem mænd og kvinder. Samtaleemner med en mand

Samtalen mellem mænd og kvinder ... Hvad kunne være mere naturligt denne proces? Vi er født til at være tilfreds med din partner, for at skabe en stærk og lykkelig familie. Under den ubarmhjertige søgen efter hr Højre damer bruge hele arsenalet af militæret, blandt hvilke den vigtigste våben - kommunikation. At ekstraordinære tanker og viden om messen køn kunne være interesseret udvalgte for alle kue hans hjerte.

De grundlæggende regler for en første date

Vi begynder med ham, fordi de mennesker, der så hinanden for første gang, ofte ikke har noget at sige. De er genert, er tabt, bange for at virke kedeligt og kan ikke finde fælles temaer. At det ikke er sket for dig, hacke ihjel på næsen: den vigtigste regel i kommunikation med en fremmed - oprigtighed. Husk børnene, hvor nemt det er at finde fælles fodslag med absolut fremmede. Hemmeligheden ligger i deres umiddelbarhed, åbenhed og ærlighed. Hvis du kan dyrke disse kvaliteter af karakter, den, der ringer straks bider på krogen.

Den første samtale med manden bør være i et roligt sted, hvor ingen vil forstyrre. Høj musik og publikum scurrying forbipasserende bør ikke distrahere dig og herre fra det vigtige sakramente - kærlighed, verbal kendskab til hinanden. Tal i en behagelig stemme, langsomt, ved hjælp af spillet af mimicry, smil - disse enkle teknikker fortrylle mænd. Men upassende latter og endda hysterisk latter, en masse spørgsmål og tom udseende, tværtimod, kan spille en grusom spøg med damen, har til formål at behage udvalgte og hans interesse i at bruge samtalen.

Emner for kommunikation

Hvis du ikke ved, hvad de skal sige, når du først møde en mand, endsige vælge emnet. Som svar på disse spørgsmål klart, du, endda uden at mærke, er inkluderet i samtalen, vil det blive en aktiv deltager. De mest uskadelige og populære temaer - underholdning og fritid. Spørg valgt hvordan han tilbringer sin fritid, hvad sport er involveret, der hviler i sommeren. Diskutere behagelige øjeblikke af liv er altid nemt og sjovt, især hvis i løbet af samtalen, opdager du en masse til fælles.

Musik, litteratur, yndlingsfilm - en mere omfattende lag af kommunikation, som vandrer labyrinterne kan være næsten evigt. Selv hvis du pludselig kategorisk ikke konvergerer i smag, bestrider ikke rigtigheden. fortælle Forsigtigt din modstander at du har et personligt synspunkt, men selvfølgelig, du kan være forkert, så glad for at lytte til hans mening. Repræsentanter for de stærkere køn ligesom piger kommer til at gå på kompromis. Denne kategori af kvinder for dem er den gyldne midten mellem de forhadte arrogante damer og underdanige holdningsløse damer.

de rigtige spørgsmål

Vær ikke bange for at spørge dem. Det vigtigste er at gøre det rigtigt - med følelse, virkelig, langsomt. Må ikke overvælde samtalepartner en masse spørgsmål - dette er ikke et forhør, og datoen. Oprethold en pause i mellem talte om sig selv. Bare ikke deler deres planer for huset ved havet, og tre børn - fra lederen af den herre straks selvdestrueres, og det er usandsynligt, du vil kalde igen. Alt har sin tid. Den første date tolererer ikke spørgsmål om fortiden og tænke på fremtiden, især hvis de vedrører privatlivet.

Fokus på den nuværende. Du ved ikke, hvad de skal snakke om? Så Polyubopytstvuyte hvor værker herre, hvad sit hverv, hvis han valgte erhverv lignende. Hvorfor han besluttede at blive læge (lærer, brandmand, postbud), hvis han drømte om siden barndommen, eller nogen inspirerede ham til at blive på denne måde? Du kan også bede den sædvanlige dag passerer herre, hvad hans tidsplan er fuld af begivenheder. Selv hvis du er meget nysgerrig om nogle af de økonomiske aspekter, såsom mængden af indkomst, tilgængeligheden af boliger eller biler, er det endnu bedre falde. Vær tålmodig.

Når forholdet er fastgjort

Lad os sige, du har været sammen i flere år. Alle spørgsmål vedrørende kunst, arbejde, fritid og andre ting, forhandlet mere end en halv snes gange. Du ved, selv en livret af sin mor, og han kalder kærligt hans kæledyr. Hvad skal man gøre? Hvad kan jeg sige mand, hvis han skal du - i virkeligheden, en åben bog? I en sådan situation er det vigtigt at holde disse varme følelser mellem dig allerede er opstået. Først tale med deres valgte komplimenter. Glem ikke at minde dig om, hvad det er, du mandig, smuk, intelligent, smart. Gør det klart, at du er på cloud nine, der mødte denne prins. Samtalen om berettigelsen af de udvalgte kan være uudtømmelig.

For det andet, på dette tidspunkt er det allerede muligt, og endog nødvendigt, at reflektere over fremtiden. Tal om, hvordan du og gå til bjergene næste sommer, nogle købe en gave til årsdagen for hans far. Hvis en mand ikke bøjer sådant ræsonnement kan tage en chance for at gå videre: at drømme om et bryllup, spørge, om han ønsker tvillinger. Prøv ikke at kritisere igen. Vi er alle menneskelige og fejltagelser - en del af alles liv. Du kan finde ud af om den sidste herre, på dette tidspunkt, vil han have fuld tillid og kan dele deres erfaringer tearjerker forsøg.

En lille smule kærlighed

Nogle damer gøre mange fejl, når det kommer til en åben bekendelse. Nogle råb om evig kærlighed allerede på den første date, mens andre, tværtimod, til brylluppet holdt tungen. Her det vigtigste - retten til at bestemme det tidspunkt, hvor offentliggørelse af sanserne til at være den mest hensigtsmæssige. Hvis forholdet er så tæt som du er fortrolig med alle hans slægtninge og bedste venner, du føler gensidig ømhed og hengivenhed - at beslutte. Må ikke bekymre dig, hvis den valgte man ikke at gøre det først. De fyre i anliggender kærlighed er ofte de virkelige kujoner og er bange for at komme ind i en latterlig position.

Derfor er det første skridt er ofte damerne. Sige om kærligheden til en mand, de kan på tre måder.

  1. Ser ind i hans øjne. Vent, indtil den første venlige romantiske begivenhed og holde hånden af en elsket, ikke at tage øjnene og sige: "Jeg elsker dig. Du er den mest værdifulde ting i mit liv. " Ingen højstemt sætninger af bøger, der lyder unaturlig.
  2. På telefonen. Smuk budskab med de rigtige ord vil i høj grad forenkle din opgave.
  3. Med hjælp af bogstaver. Den mest romantiske måde. Raslende papir, krummelurer håndskrift og læbe aftryk i sidste ende ... Romance.

Hvis din anerkendelse ikke er gengældt, så fortvivl ikke. Udholdenhed, hengivenhed og pleje, vil du opnå gensidig anerkendelse.

Kommunikation i ægteskabet

Gradvist vi indser, at med en mand vi ikke taler om. Alle emner synes fortærskede og centreret omkring uddannelse af afkom og indtægts- og udgiftsposter af familiens budget. Dette er normalt: efter at have passeret en lang række tests i en vugge-raspashonok med fokus på spørgsmålet om "at spise, til at klæde," folk gradvist miste deres åndelige nærhed - det erstattes af materiale. Diskuter den finansielle side af sagen. Men endnu mere vigtigt ikke at glemme de øjeblikke, der gjorde dig glad.

Hvad skal man sige til manden, da han var ti år siden din mand? Fold økonomisk tema, og bare tænke på disse vidunderlige tider, når du lige har mødt. Med et smil, beskriver sine følelser og fornemmelser af regnbuen periode. Hertil kommer, at have en fælles samtaleemne, du har brug for en partner at dele interesser. Se ham fodbold, ride på en fisketur, tilmelde dig på samme gym, der besøger din ægtefælle. Han, til gengæld selv at tage aktiv del i dit liv. Så vil der være fælles temaer, og diskutere alt kan opleves sammen begivenhederne i dag.

Konkrethed og mangel på følelser

Måske vil disse to egenskaber gør dig den perfekte følgesvend. Hvis du ikke ved, hvad de skal sige, bedre at være tavs. Tal i stil med "Jeg ser, jeg synger føring med veninder. Kun kvinder kan bruge timer chatter om ingenting. Repræsentanter for de stærkere køn som i første omgang at holde sig til et emne, så jeg trækker et strengt sine grænser. For eksempel kan du diskutere den nyeste interessant opfindelse af forskere, et nyt computerspil, sportsnyheder. Selvfølgelig bør du altid læse at holde sig ajour med udviklingen. Men selv-uddannelse ikke er blevet annulleret, desuden de avancerede mænd som piger. Kun for ikke få intelligent, viser den udvalgte, at det er meget klogere end dig.

Og husk, ingen raserianfald og tårer. Reagere hensigtsmæssigt på nogle af hans hårde ord. Måske kom han hjem fra arbejde træt, eller bare ikke i humør. I dette tilfælde, skal du oprette en samtale om, hvad det er, du arbejdsnarkoman: uden hans indsats skibet af dit forhold i lang tid til at køre grundstødte eller er gået til bunds. Ros hende mand, beundrer, lovsynge - han optøet straks. Og jeg sætter pris på din tålmodighed og ro.

Må ikke sammenligne og vurdere

Det er underforstået, at den tidligere forhold, og alle tilhørende omskiftelser er ikke det bedste emne for samtale med en mand. Repræsentanter for de stærkere køn på arten af hannerne, de ikke tolerere tilstedeværelsen af en modstander, selv i dine tanker. I hans hjerte ved han, at bag kvinden forblev amourøse eventyr, men foretrækker at ignorere dem. Være i solidaritet - ikke diskutere ekskæreste og i endnu højere grad ikke sammenligne det med de udvalgte. Det smager af skandalen og endda afsked.

Døm ikke en elsket gaver. Selv hvis du har købt den fælles daisy, billede oprigtig glæde. Og endnu bedre - lære at virkelig nyde den dejlige gave. De vigtigste ting - ikke omkostningerne, og den opmærksomhed vist mod dig. Taboo til diskussion bør også blive venner og slægtninge til de udvalgte, hans interesser og hobbyer. Selv hvis den blotte omtale af de kulinariske talenter af hendes svigermor gør dig kvalmende, håndtere og vedligeholde en samtale: "Ja, kære, din mor - en rigtig god sport. Hun har meget at lære. " Efter at skifte emne eller bedre pension stille og roligt - væk fra synd.

fund

Det faktum, at manden siger, kan du skrive en hel bog. Uanset hvad positioneret sig repræsentanter for de stærkere køn uforlignelige alpha hanner, i deres hjerter, de er alle de samme små drenge med behov for pleje og forvaring. Giv den til ham: taler søde ord, rose hans talenter, fremhæver værdighed. Tal med dem en række ting, der interesserer ham: sport, økonomiske situation, kandidaterne debattere i præsidentens, at prisen på benzin og valutakursen. Det er således ikke kun naturligt, men rigtig klar.

Aldrig starte en samtale med ordene: "Vi har brug for at tale alvorligt." Denne sætning gør mænd panik og lyst til at køre formålsløst. Meget bedre, hvis du begynde at kommunikere med ordene: "Min kære, rådgive ..." "Tror du ..." "Hvad ville du gøre i mit sted ...". Disse ord endnu en gang understreget, at ægtefællen - din støtte og beskyttelse af hovedet af familien, og rorsmanden, der administrerer familiens båd. Hvad godt er at sige til manden? Alt hvad han ønsker at høre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.