Selv-dyrkningOratoskoe kunst

Regler om telefonen kommunikation

Når en virksomhed samtale bør altid være at gøre indtryk, så du se en professionel. Og det skal ske i det første minut af samtale. Brand image og virksomhedens succes afhænger i høj grad af, hvordan personalet er omgængelig og hvor godt i stand til at tale med potentielle kunder og samarbejdspartnere. For de samlede resultater af enhver medarbejder skal kende nogle af reglerne for kommunikation.

Hvilke regler er til for at kommunikere via telefon

For det første er det nødvendigt nøje at overvåge deres intonation. Fordi mens du taler du samtalepartner kan ikke se, betyder det ikke udelukke den faktor, at det ikke kan høre dig. Så prøv at tale venligt. Og dette vil bidrage til smil og godt humør hele samtalen. Regler for erhvervskommunikation via telefon indebærer fuld kontrol over deres følelser.

For det andet under samtalen bør overvåge deres kropsholdning. Hvis du kollapsede på en stol under en samtale, kan det ødelægge dit omdømme. Hvis du står på alle tidspunkter i løbet af samtalen, så vil vi køre og energi, og det fremmer primært det faktum, at det ville være alt for forhastet. Det er nødvendigt at tilpasse sig til den specifikke samtale tempo.

For det tredje, er du nødt til at ryste hænder ordentligt. Beck - en af de vigtigste elementer, der indgår i de kommunikations regler. I dette tilfælde er der finesser og nuancer. For eksempel, i stedet for "Velkommen" er bedre at sige "Hej." Dette udtryk er meget lettere at udtale. Og det er meget lettere at forstå. Besvar opkald med ordene "hej" og "ja" i alle tilfælde umulig. Først og fremmest er det nødvendigt at give oplysninger om virksomheden, og derefter til den position, besat af dig.

Det skal altid indsendes korrekt. Først vises den, der ringer. Må ikke kalde navn og stilling kan være, når den rette person er der ikke. I så fald, hvis du ringer eller andens telefonnummer, efter at være blevet præsenteret for at finde ud af om tilgængeligheden af tiden. Først da bør vi tale om formålet med opkaldet.

Regler for kommunikation også betyde, at du ikke bør holde vente. Den maksimale periode, hvori samle op, nåede omkring seks ringe. Så kan du stoppe ringer. Svaret må være omkring den tredje ring. Dette vil spare tid, der ringer. Men hastværket med at telefonen ikke er nødvendig, eller tror, at du læne dig tilbage på arbejde.

Glem ikke, at længden af opkald bør være omkring fem minutter. Sidespring kommunikation regler giver ikke mulighed for. Hertil kommer, det tager for lang tid arbejde. Det er ikke nødvendigt at være tavs i lang tid, som en pause i samtalen ikke har brug for virksomheden. De bare gøre, hvad de irritere. Og hvis du var tavs i omkring et minut, vil det være en væsentlig ulempe for dit omdømme.

Ud over den virksomhed kalder du har brug for at forberede sig på forhånd. Det er ikke nødvendigt at foretage unødige opkald til nogen bare for at præcisere de oplysninger, du er interesseret. Alle spørgsmål og detaljer bør diskuteres gang i løbet af første interview. For at undgå dette problem, kan du oprette en brugerdefineret liste med spørgsmål. Altid værd at besvare spørgsmål udstationeret. Korte svar vil ikke være i stand til at opretholde dit omdømme på det rette niveau, og vil ikke vise din ekspertise i det behandlede emne.

Gyldne regler for kommunikation er blevet opfundet netop for sådanne tilfælde. Hvis du følger dem, din rating som en ansvarlig medarbejder er høj.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.