SundhedSygdomme og betingelser

Balanoposthitis hos mænd og drenge

Balanoposthitis karakteriseret ved betændelse i forhuden og glans penis. Patologi kan forekomme hos folk i alle aldre, men er mere almindelig balanoposthitis hos mænd med et aktivt sexliv og drenge i alderen under fem. Den vigtigste årsag til inflammation er infektionen (infektion med vira, bakterier, svampe).

Forhudsbetændelse hos mænd og drenge: Årsager

I voksenalderen, sygdomsprocessen udvikler sig som følge af dårlig hygiejne, infektion infektioner gennem seksuel kontakt. Candidiasis (trøske) kan forårsage candidiasis balanoposthitis hos mænd. Desuden patologien er i stand til at udvikle sig på baggrund af allergiske reaktioner på ethvert stof. Diabetes, cancer, sygdomme, er indtagelse af steroidhormoner og antitumormidler reduceret immunitet, og derfor også prædisponerer balanoposthitis.

Hos børn, en af årsagerne til sygdommen er også en mangel på hygiejne, herunder på grund af forkert brug af bleer (forkert størrelse, en sjælden ændring). Kontaktdermatitis og allergiske reaktioner kan udløse ikke kun inflammation af glans penis, men også hele mellemkødet og endda balder. Sådan en tilstand betegnes sædvanligvis som ble-dermatitis. De fleste af børnene på en ung alder er der forhudsforsnævring - forsnævring af forhuden, som fører til det umulige, når det er trukket at udsætte lederen af penis. På grund af denne inflammatoriske proces kan begynde i hovedet under huden. Op til fem år i drenge forhudsforsnævring - et almindeligt fænomen, som ikke kræver behandling. Men når det registrerer tegn på balanoposthitis nødt til at vise barnet til lægen.

Forhudsbetændelse hos mænd og drenge: Symptomer

Hos voksne, hvis der er betændelse i penishovedet og forhuden er røde og hævede. Slimhinderne og huden i dette område udslæt i form af pletter, bobler eller revner. Der er kløe, brændende eller svær smerte føles, når du rører det berørte område. Under samleje, smertefuld stede. Fra under forhuden kan være pus med en ubehagelig lugt. Ved symptomer, der ligner børn. I tillæg til ovenstående, kan barnet ses at vedrøre hans manglende appetit, dårlig søvn, moodiness.

End at behandle balanoposthitis hos mænd og drenge

Terapi består i streng overholdelse af personlig hygiejne, antibiotika, antivirale, anti-allergisk eller antifungale midler (afhængigt af årsagen til patologi). Brugen af ekstern medicin (cremer, salver) aftalt med den behandlende læge. De skal kun anvendes på en forvasket og tør hud. Hvis balanoposthitis hos mænd er forårsaget af en svamp Candida-slægten, som svampemiddel behandling anvendes geler og salver. Hvis årsagen til inflammationen er mikrobiel infektion (trichomoniasis, gonorré etc.), Ud over anvendelsen af salver, overdraget antibiotika oralt. Og med allergisk dermatitis kan anbefales indtagelse af antihistamin medikamenter. Ofte er disse foranstaltninger bidrage til at helbrede balanoposthitis. Kirurgi er kun nødvendig hvis årsagen til betændelse i den voksne mandlige er forhudsforsnævring. Så kan det være en operation er at fjerne forhuden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.