Sport og FitnessUdstyr

Telt til vinterfiskeri: anbefalinger til udvælgelse og drift

I arsenalen af enhver mand, der beskæftiger sig med isfiskeri, skal der nødvendigvis være en kinesisk teltmaskine til vinterfiskeri. Dimensioner Funktionerne ved valg og drift af sådanne produkter, som du vil lære af denne artikel.

Varietyper af fisketelt

Afhængig af de grundlæggende designfunktioner kan alle produkter deles opdelt i to typer:

  • Telt til vinterfiskeri. Sådanne produkter er populære blandt fans af aktive fiskemetoder. En af de vigtigste fordele ved sådanne telte kan betragtes som deres mobilitet. Et sådant produkt kan indsamles eller demonteres om få minutter.
  • Ramme telt, som har større stabilitet og rumlighed. Dette produkt er ideelt til jægere til hvid fisk, for at det er nødvendigt at opbevare det maksimale udholdenhed.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger?

Telt til vinterfiskeri Betragtes som et af de vigtigste elementer i udstyret til alle amatørfiskeri. At vælge en virkelig høj kvalitet og pålidelig ting, du skal vide, hvad du skal fokusere på, når du køber. Så teltet skal være lavet af et tæt "vejrtrækningsmateriale". Så det vil ikke kun pålideligt beskytte fiskeren mod frost og piercing vind, men forhindrer også dannelsen af kondens og efterfølgende isning af væggene.

I væggene i det fremtidige hus skal der nødvendigvis åbnes vinduer eller vinduer. Dette er nødvendigt for at forbedre luftcirkulationen. Telt til vinterfiskermaskine skal nødvendigvis være fremstillet af materialer af lyse farver, bedst af alt hvidt eller gult. I et sådant hus vil der altid være lys.

Før du køber, skal du kontrollere, hvordan produktet er fastgjort til isen. For at sikre større pålidelighed kompletterer de fleste moderne producenter deres produkter med udvidelser, der er fastgjort til metalbuer. Rabat ikke vægten af produktet. Efter alt, teltet til vinter fiskeri maskine Skal være meget lys og kompakt. Fiskeren skal samle og demontere det mere end én gang, så det bør ikke blive en hindring for fri bevægelighed.

Fordele ved at bruge

Fisketeltet bliver en pålidelig beskyttelse mod kulde. Det bevarer varmen i lang tid, dannet under vejrtrækningen. For at opretholde den nødvendige temperatur inde i teltet kan du bruge alle former for varme- og belysningsanordninger, herunder gaslamper. Desuden vil et sådant hus på en pålidelig måde beskytte fiskeren mod vindstød fra en stærk piercerende vind. Det er ikke en hemmelighed for nogen, at i frostvejr er frosten meget stærkere. Derfor kan teltet redde elskere af vinterfiskeri fra frostskader og andre mulige sundhedsmæssige problemer.

Telt-maskine til vinterfiskeri: hvordan man samler?

For at opnå det maksimale komfortniveau, skal teltinstallationen begynde med en grundig rengøring af parkeringspladsen. Herefter skal du præcist bestemme vindretningen. Indgangen til huslyet skal være placeret på lejdsiden. I dette tilfælde vil vinden ikke slappe af teltet.

Nu kan du begynde at samle rammen og fastsætte markisen. Det er tilrådeligt at gøre dette sammen, så partneren hjalp med at holde teltet. Efter at have etableret et telt, er det nødvendigt at sikre, at der i stor udstrækning fastsættes stormforlængelser. Dette er nødvendigt for at undgå de problemer, der er forbundet med stærke vindstød.

For at sikre en pålidelig fastgørelse af fisketeltets omkreds anbefales det at anvende specielle øvelser, der er gevindskåret på den ene side og på den anden side et behageligt håndtag. Sådanne låse holder perfekt teltet selv i det mest blæsende vejr. I mangel af sådanne øvelser kan de udskiftes med konventionelle lange selvlukkende skruer skruet ind med en skruetrækker.

For at undgå eventuel vindblæser anbefales det at sprøjte bunden af teltet med sne. Som følge af sådanne handlinger øger du ikke kun varmeisoleringen af huset, men øger også sin stabilitet betydeligt. Inde i det installerede telt er det tilrådeligt at lægge en turist tæppe, som vil beskytte fiskerens fødder mod at blive våd.

Teltmaskine til vinterfiskeri: anmeldelser

Ifølge de fleste fans af vinterfiskeri er sådanne telte blevet et glimrende alternativ til andre modeller. De er nemme at montere og demontere, har en relativt lille vægt. På grund af dette forhindrer et sådant hus ikke fiskeren i at flytte fra et sted til et andet. Det er også vigtigt, at det tager meget lidt tid at installere et sådant fisketelt. Det eneste, som erfarne fiskere rådes til at være opmærksom på, før køber er antallet af mennesker, der vil deltage i vinterfiskeri. Og allerede med dette i tankerne, køb en et-, to- eller tre-sædet telt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.