ComputereComputerspil

Spillet Dishonored: Secrets og påskeæg, råd til passage, de koder

På spillemarkedet kan åbne rum finde en masse forskellige interaktive projekter, der påvirker deres fortælling og forskellige funktioner. Vi betragter alle vi ikke gør det, men blot at se på spil kaldet Dishonored, som engang fanget fantasien af mange spillere. Denne berømte spil projekt interessant indstilling, enkel betjening og fremragende blanding af stealth med mystik. Foruden at gennemgå spillet og funktioner, vi ønsker at overveje, hvad der er i de vanæret hemmeligheder, der er specielt ved det, og hvad man skal kigge efter. Men bare jeg ønsker at bemærke, at det vil modtage et unikt, så på dette punkt er dens direkte forlængelse. Men vi vil diskutere dette senere, men for nu fordybe sig i armene på den første del af eventyret.

Hvad er dette spil?

Men før vi afslører, hvad der er i de vanæret hemmeligheder, bør beskæftige sig med selve ideen om eventyr. Dishonored - stealth med elementer af action i første person, hvor spillerne får rollen som en mand, der er blevet centrum for opmærksomhed i hele verden. Han blev fanget på fersk gerning og sigtet for drabet på dronningen. Men i virkeligheden er det ikke noget af den slags begået, blev han indrammet. Nu skal du ikke kun at bryde væk fra forfølgelse, men også forsøge at tage drastiske foranstaltninger for at ødelægge dem, der indrammede helten, og komme ud af en enorm metropol er omfattet af pest.

Dishonored Spillet tilbyder at gennemgå et helt arsenal af muligheder, der spænder fra overnaturlige kræfter, såsom teleporter og magiske trylleformularer, og efterbehandling færdigheder hurtige bevægelser og nærkamp. Hertil kommer, at hovedpersonen får en masse interessante opfindelser, der giver mulighed for en anden til at beskæftige sig med fjenden i nær og fjern afstand. Ved hjælp af alle disse funktioner, skal spilleren bestå prøven masse, ødelægge alle de nøgletal og forsøge at holde sig i live.

Hovedformålet med eventyret

Dishonored spil straks kaster spillerne ind i den tykke ting, ikke at tillade særlige deal med, hvad der sker. Derfor bør der ikke være nogen tvivl på tidspunktet for passagen - du nødt til at handle hurtigt. Når du bryde fri, bliver du nødt til at overveje en handlingsplan og se listen over mistænkte. Disse kan være alle mulige mennesker, der spænder fra simple og slutter med chefen for vagt iværksætter med hvalfangst fabrikken. Deres erhverv er ikke det væsentlige, det vigtigste - at hele eventyret er bygget på retfærdighed. Du bliver nødt til at komme ind i deres hule og finde en måde at ødelæggelse. I løbet kan gå en række forskellige teknikker og metoder, det vigtigste - at ødelægge alle, der en eller anden måde forbundet med Jawbreaker. Men glem ikke, at de vigtigste skurke er ikke så let tilgængelige, først skal igennem hele sted, så prøv at omgå de vagter, vagter og fælder, og så senere ødelægger deres mål.

Dette ville være ikke så nemt, men stadig muligt. Så du skal ikke spilde tid, er det bedre at gøre udviklingen af din karakter og forsøge at opnå et godt resultat. Efter alt, de færdigheder af hele succes af eventyr. Og evnen større, jo bredere vifte af forbifarten.

Tilstedeværelsen af hemmeligheder

I vanærede hemmeligheder spiller en sekundær rolle, da de er repræsenteret i den blandede format. Det er muligt at finde de skjulte evner af helten, til steder spredt hints og andre interessante punkter, kan runerne også tilskrives denne kategori, da de ikke er nemme at få. Men hvis du adskille detaljerne i alle disse elementer, de påskeæg i spillet til tider mere end de skjulte elementer. I Dishonored hemmeligheder og påske æg gradvist fletter, nogle gange svært at se hinanden, hvad du har fundet, men det er ikke vigtigt.

Selve tilstedeværelsen af disse elementer gør det muligt at spille mere forsigtigt med stor interesse. Faktisk hvis at lokke spilleren i dette element, begynder han at studere hver sten på det sted, så prøv at kigge ind hvert ord og hvert element fundet. Derfor, i vanærede hemmeligheder for at spille en slags motivation for at spille rollen som et eventyr. Og det kan ikke andet end glæde sig, fordi brugerne selv studerer nøje historien af spillet, finde interessante ting og gerne dele dem med andre fans af eventyr tema. Desuden udviklerne alvorligt nærmede spørgsmålet og tilføjede disse elementer i næsten alle steder.

For eksempel under missionen "Home Delights" kan du finde en figur ved navn Piero, som efter sigende gør forbedrede låse på huset. Men ikke har tillid til ham, fordi hans idé er at sikre, at han simpelthen var udspionerer de lokale piger. Og på et tidspunkt, kan du fange ham på fersk gerning. Selvfølgelig vil han erklære den modsatte og forlade stedet, men du kan kigge bag den unge pige, der tager et bad, og at bryde ind i hendes værelse, hvor en interessant samtale skal finde sted. Desuden er det i dette rum, kan du finde en interessant bog med yderligere oplysninger om verden af spillet.

Er der nogen påskeæg i spillet?

I løbet af spillet vanæret krav til eventyr kan være meget forskellige. Nogle forsøger at finde interessante steder, andre bare få glæde af gameplayet, mens andre er på udkig efter påskeæg. Ikke overraskende, virkelig, der er nogle spillere, der er netop det og gøre. Og i de fleste tilfælde, de finder det ønskede punkt i gameplayet, og selv i store mængder. I Dishonored krav pashalok søgetermer er ikke så høj som det kan synes ved første øjekast. Bare vær meget omhyggelig og inspicere alle lokaler.

For eksempel, hvis du omhyggeligt studere værksted Piero, så væggen kan findes tegninger, der skildrer portalen fra spillet Portal. Måske Piero ønskede at opfinde noget, eller måske er det bare en henvisning til den berømte spil? Og hvis du nøje undersøge placeringen "Home Delights", kan du finde et billede, der viser en kvinde, der ligner heltinden i filmen "Dredd" kaldte mor. Uden opmærksomhed kunne ikke blive og mordere Lair, hvor du kan se den scene rekruttere uddannelse. Dette er ikke sådan en simpel scene, fordi det er en kopi af den adfærd de tegn på de Thief spil.

Dette er blot en lille del af de interessante ting, der kan findes i spillet. Må ikke anvendes til Dishonored koder og andre programmer til at lede efter påskeæg. Alt vil afhænge af din årvågenhed og vilje til at træffe de nødvendige beslutninger. Bare gå på placering, så prøv at lægge mærke til de små detaljer, og træffe de rigtige beslutninger, der vil helt sikkert give dig mulighed for at opnå succes i spillet. Men ikke får alt for travlt, er det nødvendigt at føle hele atmosfæren af spillet, der blander godt med disse små, men behagelige øjeblikke.

Mulighed for at bruge koder og bedrager

Af den måde, er det muligt at bruge i spillet Dishonored koder? Faktisk kan du, men kun i form af særlige Trainer. Dette program er et ekstra software for spillet klient, som tilføjer et antal knapper, som er ansvarlig for at indhente fordele. For eksempel ved hjælp af en bestemt knap for at få en fuld udødelighed, den anden straks genskaber sundhed, og den tredje lader dit angreb straks ødelægge fjenden.

Men det er nødvendigt at forstå, at snyde på Dishonored har et bestemt formål, og kan helt ødelægge indtrykket af spillet. Derfor anbefales det ikke at bruge det, hvis du beslutter dig for at fordybe sig i atmosfæren af eventyr. Men på samme tid, softwaren har en nyttig egenskab. Du kan snyde på Dishonored bruges til en omfattende undersøgelse af de steder, få unikke screenshots, optagelse af videoen og mange andre ting. Vigtigst er det, kreativ tilgang til dette spørgsmål og forsøge at beslutte præcis, hvad du måske har brug for. Derfor bør du overveje alle deres handlinger og mål før armen så den pågældende software.

Hemmeligheder i spillet

Spillet Dishonored hemmeligheder og gemmesteder har mellem dem noget til fælles. Hemmelighederne vi nødt til at forstå lidt tidligere, og hvordan de kan være forbundet med skjulesteder? Den omstændighed, at caches selv - denne særlige kister eller kasser, som indeholder en værdifuld og nyttige elementer. Find dem i første omgang ikke så svært, men så de er skjult så godt, at ved første øjekast er ikke umiddelbart muligt at gætte, hvor de gemmer sig. Derfor er denne del af spillets verden, kan du nemt tilskrive til hemmelighederne, fordi brug for en vis andel af omsorg og nysgerrighed, før du kigge efter den rigtige sikker. Derfor, i vanærede hemmeligheder og skjulesteder bør være den første opgave at finde, og så historien selv.

For eksempel kan flere kister findes i de oprindelige placeringer. Et pengeskab er placeret på anden sal af kontoret af Dr. Galvani. Den anden kan findes i de kenneler af det øverste Overlægen. Så bør du kigge ind i huset af kunsthandler, hjem Pratchett, kamre af Lord Regent, og så videre. D. Næsten hver hus nøgle eventyr har en særlig sikker. Men hvis du føler, at er ikke så svært at finde dem, skal du ikke glemme, at de er låst, og til at åbne det er nødvendigt at bruge nogen cipher, nogen anden måde at bryde. Derfor, bare for at få værdifulde ting vil ikke fungere.

passage eventyr

I Dishonored passerer hemmeligheder har ikke nogen specifik plan eller opgave. Du skal bare gå på eventyr og udrette hemmelige missioner byens afdelinger. Hele gameplay er en grundig undersøgelse af de steder, en hemmelighedsfuld bevægelse eller slag med vagterne. Generelt er bivirkninger er den sædvanlige proces, bortset fra at søgningen efter hemmelighederne sikre og forårsager hurtig interesse og kræver mere tid. For resten, vil du finde bøger, tale med tegn, læse deres dagbøger og gradvist opfylde deres formål - at dræbe ledende eller centrale karakterer.

For Dishonored hemmeligheder og tips er af nogen særlig destination, da gameplayet er konstrueret på en sådan måde, at du gradvist vil få din spillestil, og bruge den til at nå målet. Ja, vil spillet univers ikke begrænse dig i handlingsplanen, så du er fri til at strejfe frit og til at beslutte, hvordan det er nødvendigt at passere spillet. Men du behøver ikke haste ind i en beslutning, fordi de har deres egne konsekvenser. For eksempel i vanærede slutninger er 3 retninger af udvikling.

Hvis i slutningen du formår at redde Emily og på samme niveau af kaos vil være ganske lav, Corvo dø en naturlig død, og kejserinde Emily Kolduin klogt regere et imperium, til at klare den pest, og under hendes regeringstid kommer "Golden Age". Hvis du ikke er i stand til at opretholde det niveau af kaos på et lavt niveau, og det bryder alle grænser, vil Emily herske i en alder af terror og forfald. Men selv i en sådan situation, er det ikke glemme hans frelser. Hvis du stadig ikke kan redde Emily, imperiet kom i stå, og Corvo undslipper på et skib.

Som du kan se, vanæret slutninger spiller en central rolle med hensyn til bestemmelsessted historie. Det vil sige, dine handlinger vil afgøre, hvilken slags imperium er, hvem der skal være kejserinde og det vil være med hovedpersonen, efter alle disse begivenheder. Derfor, før hver beslutning der er god til at reflektere og forstå, og hvad slutter du ønsker det.

Og hvad er de hemmeligheder for at bestå i Dishonored? Da Rådet kun kan anbefale mindfulness, nysgerrighed, og den samlede anvendelse af deres evner. Prøv først at vurdere situationen på stedet, og først derefter at tænke på intervallet sine handlinger. Kombiner deres magiske kræfter og våben, så du får de stærkeste effekt nytte uniformer. Glem ikke at kigge efter særlige runer, der vil afgøre succesfaktor. Og hele vejen til at bryde ind i pengeskabe, som vil opfylde på din vej.

Hvad pengeskabe i spillet?

I Dishonored pengeskabe besætte ikke det sidste sted i gameplayet. De indeholder en masse nyttige ting, lige fra bøger med interessante oplysninger, der slutter med det nye udstyr. Find pengeskabe er ikke så svært, selv om, og de forsøger at skjule godt. Men problemet i en anden - du har brug for dem endnu en gang åben, fordi hver sikker er beskyttet af en særlig lås, som du ønsker at lære koden ved hjælp af side elementer.

Som et eksempel, et par interessante punkter:

  • sikkert i katakomberne Danuolla - at finde en kombination for denne cache, skal du fjerne resterne fra hylden bag ham, en af dem du vil finde en seddel med tippet;
  • sikkert i kennel øverste forstander - at åbne, du har brug for at løse gåden, i første omgang vil være tilgængelig tre interessante sætninger, der rummer en handling, hver af dem har som grundlag den særlige nummer, men at finde nøglen til denne cipher har for at finde en bog om det samme placering, efter at have læst det, kan du sammenligne tallene med disse sætninger.

Og det er blot to simple eksempler, som du vil støde på i starten af spillet. I Dishonored pengeskabe er ikke så hyppige, kan de findes alle 10 stykker. For at åbne hver af de caches, nok til at være forsigtige og udforske steder helt. Desuden vil en række tidsskrifter, bøger og breve vise dig den rigtige måde. Så ingen grund til at udskyde tekstinformation i skabet, og det er bedre at komme i nærkontakt med det, da det er den eneste sande nøgle til rigdom.

Kvaliteten af spillet projekt

Det er alt, der er at vide om visse aspekter af spillet. Vi har ikke tilbyde dig en komplet gennemgang, fordi eventyr kan miste enhver betydning og interesse. Men, ved hjælp af vores anbefalinger, er du sikker på at lykkes. Det skal bemærkes, at spillet projektet har vist sig i høj kvalitet, interessant og atmosfæriske. Bogstaveligt talt hvert element gennemsyret mørke, historie og personificeringen af livet i spillet.

Og hvad i Dishonored russisk stemme! Du har ingen idé om, hvor meget skuespillerne forsøgt at formidle atmosfæren i denne unikke. Næsten hver karakter har sin egen unikke stemme, opførsel og tone. Gennem stemme transmitteres karakter, hensigter, og andre elementer af psykologisk manipulation. Alt dette er så vanedannende, at du vil være med stor interesse for at se spillet og forsøge at forstå essensen af begivenhederne. For Dishonored russisk stemme er blevet et interessant element af atmosfæren, som næsten passer perfekt ind i miljøet. I virkeligheden er denne sjældent sker, og vi er glade for, at sådan en strålende spil projekt fik lokalisering så høj kvalitet til den russisktalende publikum.

Tips til begyndere

Ud over alle de ovennævnte tip, vil vi gerne bemærke endnu en nuance. I vanærede runer spiller en central rolle, da de giver grundlag for udjævning helt. Det er vigtigt at forsøge at finde alle 39 runer, der giver evnen til at pumpe nogle eller andre evner. Alle af dem er godt skjult, så at finde dem er ikke bare arbejde, men hvis du lytter til kommentarerne fra "mekanisk hjerte", som har den tiltrækning til disse runer, vil du sandsynligvis forstå, hvordan og hvad man skal gøre for at finde den artefakt. Runer kan ved et uheld savnet, og det er i høj grad indflydelse på afleveringer, fordi du hårdt vil blive savnet evner. Igen, at være i stand til at finde alle runerne, er det tilstrækkeligt at være opmærksom og nysgerrig spiller, og lytte til "mekanisk hjerte".

For Dishonored rune blev grundlaget for udviklingen af systemet karakter. Jo mere du kigge efter disse artefakter, vil den bedre kunne pumpe helten, og derfor vil være i stand til mere frit udforske den placering, som vil være en masse fjender. Derfor du beslutter at passere et spil med glæde, eller i senere stadier af eventyret at skjule fra hver lyd.

Dishonored viste sig ganske interessant spil design, som helt sikkert brug for at blive fundet. Atmosfære, plot, karakterer, evner, hemmeligheder og meget mere - alt dette er fuld af fremragende interaktion og skabe førsteklasses spiloplevelse. Spillet er ikke så længe vi gerne vil, men det er nok tid til fuldt ud at udforske hele historien, især at kende verden og til at tage afgørende beslutninger. Nyd spillet!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.