ComputereComputerspil

GTA - tuning maskiner (5 del af spillet)

Spillet Grand Theft Auto 5 er nu ikke muligt at finde workshops for malerarbejde biler Pay 'n' Spray. Dem i denne version er der ikke. I stedet vil du bemærke en stor og funktionelle saloner ikke kun for malerarbejde biler, men også med evnen til at forbedre bilen og giver den et mere sportsligt look. I disse interiører, ud over at reparere og ændre farven, kan du bruge de bedste muligheder for deres "partner på hjul." Især drejer det sig om den tekniske del af det udseende, da det vil være muligt at producere tonet glas, udskiftning af drev og meget mere. I øjeblikket er der allerede en masse ekstramateriale, for eksempel i GTA 5, mode for biler allerede på de specialiserede ressourcer. Selvfølgelig, meget mere interessant at opdatere køretøjet er udstyret med en manuel mode, fordi på denne måde kan du oversætte deres ønsker til virkelighed.

Funktioner workshops

Workshops som helhed kan noget ligne saloner TransFender, som var i den tidligere version af spillet GTA: San Andreas, men i virkeligheden den nye 5. del af spillet tilføjet en masse flere funktioner og forskellige modifikationer. For eksempel kan du være opmærksom på bilens farve. Nu kan du vælge ikke kun den farve, men også den form for dækning, og brand hjælpematerialer. De bedste biler til tuning i GTA 5 findes i San Andreas staten distriktet, i det samme sæt og multipurpose værksteder. Heraf er der kun fem stykker. Find disse workshops kan endda nybegyndere, da de er markeret på kortet i form af en brandslukker eller spraymaling. Det er værd at bemærke, at fire af disse workshops er et fælles netværk kaldet Los Santos Told. I Los Santos er der tre sådanne institutioner. På Highway 68 kan findes en af de workshops som godt. Ville bare at bemærke, at alle disse steder er stort set ikke anderledes. Derfor vil du være i stand til at vælge det ønskede punkt i en hvilken som helst af disse workshops.

I virkeligheden, i de GTA tuning maskiner (5-version af spillet) at foretage en meget interessant, fordi der i denne serie er der et tilstrækkeligt stort antal muligheder for forbedringer. du kan indløse en af de workshops, som er i ørkenen, hvis det ønskes. Således i GTA tuning maskiner (5-version af denne særligt fremtrædende) vil du være i stand til at producere næsten gratis. Lederskab værksted, som er beliggende i ørkenen, på grund af den lille mængde af overskud besluttede at sætte dette rum med alt det udstyr til salg. Det mest interessante er, at dette område har at købe den mulighed kun Franklin. Workshop i ørkenen vil blive solgt for 349 tusind dollars, men den ugentlige indkomst kan du modtage kun 1.600 konventionelle enheder, så vi anbefaler dig at tænke, før du køber "Selskabet".

transport

Måske den mest interessante er tuning af politibiler GTA 5. Men et lille antal brugere forbedres. Vi anbefaler, at du forsøger at løse denne opgave, men resultatet vil helt sikkert være i stand til at behage. I GTA 5 tuning kan også udføres de nye maskiner i disse specialiserede saloner. Nu vil vi fortælle dig lidt om de grundlæggende funktioner.

restriktioner

Blot ønsker at bemærke, at i den nye version af spillet er også til stede i tuning begrænsninger. Du vil ikke være i stand til at forbedre cyklen, firmabiler, militærkøretøjer og lastbiler. Men i GTA 5 mode på maskinen er allerede til stede i den færdige tuning, selvfølgelig kan du kalde det et personligt præg. For eksempel, hvis du ønsker at blive en ejer af en tuning lastbil eller politibil. En interessant pointe er, at du nu har mulighed for at tune motorcykler, mens foran dig vil blive givet mange forskellige muligheder.

Far og søn

Så snart du starter spillet GTA, bil tuning (5-version anses af os), du bare ikke vil være tilgængelig. Det vil åbne først efter passage af en særlig mission "Fader og Søn." Du modtager en underretning. Det vil indikere, at adgangen til det åbne tuning, og så kan du roligt gå i et af værkstederne og begynder at omsætte deres ideer.

eksternt udstyr

Desuden bør du vide, at alle køretøjer er til stede i alle fire store egenskaber. Dette greb, acceleration, hastighed og bremse. For at forbedre egenskaberne for en bestemt type, skal du vælge de relevante dele. Hvert nyt element til en bestemt type bil forbedrer ydeevnen. De spil GTA tuning maskiner (5-version er særlig interessant i denne forstand) kan ske ikke blot mekanisk, men også ændre de eksterne parametre. Du kan installere på din bil nye hjul, kofangere, spoiler, hætte og så videre.

fuld opgradering

Det er vigtigt at vide, at adgang til moderne reservedele kun vil blive åbnet som du fremskridt gennem missioner, henholdsvis den længere du bliver, jo større området vil være tilgængelige for dig. Også efter endt job "Faderen og Sønnen" for at åbne tuning biler, vil du få mulighed for at vælge to niveauer af rustning og nogle ændringer til din bil. Hver maskine kan have et vist antal dele. For eksempel, for et bilmærke i studiet kan være fire typer kofangere, og for alle de andre to. De spil GTA tuning maskiner (5 Veria) vil være helt åben, når du formår at passere mere end halvdelen af de etablerede missioner, og at udføre denne opgave vil være yderst vanskeligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.