Mad og drikkevarerSalater

Salater uden mayonnaise på et festligt bord: opskrifter med fotos

I det arsenal af værtinden bør omfatte salater på ferie bordet uden mayonnaise. For det første fordi ikke alle gæster spiser en højt kalorieindhold produkt, som mayonnaise, og for det andet, er det ikke anbefales at spise og børn. Og bare for at gøre et udvalg af retter på bordet. Feast, normalt afholdes om aftenen, og nogle (for eksempel nytår), selv om natten. Det er således ikke altid fedt, tunge mayonezosoderzhaschie salater passende. Nu, når en sund livsstil på højden af mode, retter såsom aktuel som nogensinde. Vælg en salat uden mayonnaise på en festlig bord passer bedst, bør enhver kvinde ejer. Det hele afhænger af de gæster præferencer, tilgængeligheden af de nødvendige ingredienser og tilberedningstid.

Fordele bezmayoneznyh salater

Mayonnaise mange kokke som en af de bedste saucer. Faktisk med ham måltider er nærende og lækker. For nylig, men flere og flere svigt i dette produkt. Hvorfor er det nogle gange nødvendigt at tilberede lette salater til den festlige bordet uden mayonnaise? Hvad er deres fordele? Overvej.

For det første, denne sauce er meget høj i kalorier. Mayonnaise indeholder i sin sammensætning af kylling eller vagtelæg, sukker, men det vigtigste er, at dens base - olie. Selvom solsikkeolie, olivenolie endnu mere nyttigt - i hvert fald er det fedt, der indeholder en masse kalorier.

For det andet, hvis vi taler om butikken mayonnaise, så det indeholder en del af konserveringsmidler og unaturlige ingredienser. Forbered saucen ved alle regler i lang tid.

For det tredje, mange mødre til at begrænse forbruget af saucen med deres børn, fordi det indeholder rå æg og eddike. Hertil kommer, at mayonnaise er meget fed og kunne påvirke den følsomme barn fordøjelse.

optioner refill

Det samme kan oplades uden mayonnaise salater på ferien bordet, at gæsterne var henrykte, og i værtinde tog deres beundring? Først og fremmest er det alle former for vegetabilske olier: solsikke billig, meget nyttig oliven eller majs. Selv om disse produkter er for høje i kalorier, sammen med mayonnaise, men de er meget mere nyttigt og vil handle positivt på fordøjelsen, og vil ikke forårsage tyngde. Gæsterne vil sætte pris på den lethed smagt lækre salater til den festlige bordet uden mayonnaise.

Den er baseret på vegetabilske olier fra andre brændstofpåfyldning: de kan indeholde sennep (pulver eller korn), eddike, urter (fx oliven). Et stort plus er, at der er værtinde giver et frit felt for kreativitet. Ofte i disse saucer tilføje vin, æble cider eller vineddike, sojasauce.

Du må heller ikke se bort sådanne produkter som creme fraiche eller yoghurt: krydret med urter, kan de spille en vellykket spil i næsten enhver salat. Disse produkter kan "maske", så gæsterne vil ikke engang mærke til, at i stedet for fede mayonnaise parabol indeholder en sund yoghurt. Ofte brugt til sådanne formål, sojasovs og urter.

Salat på grundlag af kål

Fedtfattig, kan sunde salater være forberedt på nogen måde. I de følgende afsnit analysere alle muligheder for sådanne retter. Til at begynde, lad os tale om, hvad der kan tilberedes grøntsager salater på ferie bordet uden mayonnaise. Ofte grundlag af disse salater er kål: farve, hvid eller kinesisk.

Altid vindende mulighed - grøn salat, der har en del af dine foretrukne grøntsager, såsom kål, radise, agurk, tomater, grønne løg, dild. Alle bestanddele blandes og fyldes med vegetabilsk olie, bedre end olivenolie. For at krydre smagen, kan du tilføje en lille smule af æble cider eddike. Denne salat er ikke kun en ideel, koldt lys snack, men også er egnet som en side skål til en varm, såsom en kylling eller kød, grillet eller bagt i ovnen.

Blomkål i Korean

Glem ikke om koreanske køkken. For eksempel giver vi en opskrift på blomkål i koreansk. Til fremstilling behovet direkte, friske eller frosne kål (det skal være pre-afrimning). Dette produkt skal bruge 400 gram, bør det også være fremstillet af grøntsager - peberfrugt, bedre rød farve (så det vil være "mere elegant" look i en salat), og en lille gulerod. er behov for yderligere 400 ml vand, peber - 1 tsk sort og 0,5 tsk rød fed hvidløg, 2 tsk eddike, 1 tsk koriander, olie i en mængde på 5 spiseskefulde spiseskefuld sukker og salt. Også urter er bedst egnet her koriander.

Kål kløft i buketter og hæld saltvand. Det fremstilles som følger: at blande vand, vegetabilsk olie, sukker og salt, bragt i kog. I næsten afkølet saltvand og kål tilføje de hakkede peber og gulerødder, og de resterende ingredienser (hvidløg gennem en presse). Før servering salat må insistere i 6 timer.

opdateret vinaigrette

Kendt russisk salat - en anden mulighed bezmayoneznogo salat. Også han er egnet til den festlige bordet i en lidt ændret form, hvis ud af det rene kartofler, men i stedet tilføje dåse miniature majskolber. Desuden kan roer selv lage bruge eddike og Dijon-sennep og eddike (1 spsk tage gennemsnitlige roer, og skeen sennep 2-3 - eddike, æble bedre).

Drej vinaigrette i en festlig måltid og hjælp feed: forsøge at tjene det i halve kogte svekolok (kerne, der skal skæres). Dette fad er dekoreret med grønne områder, vil medføre en reel glæde af gæsterne.

"Cæsar": pæn og ny

Mere nærende, men de minimale kalorier - uden mayonnaise salater på ferie bordet, som omfatter kylling. Lad os undersøge et par opskrifter. Måske den mest populære af disse retter - "Cæsar" salat. Variationer af denne parabol er en favorit af den moderne husmor, en hel del. Lad os overveje, hvordan du kan variere denne en sædvanlig salat og overraske disse besøgende.

Ved første, hønen. Traditionelt har det at være stegt. Vi tilbyder også pre-marinere det i rødvin med tilsætning af salt og peber. To timer er nok, at kødet gennemblødt, så - yngel som sædvanlig. Desuden kan kyllingen marinere i sojasovs. En anden konklusion: du kan ikke skæres i terninger, som sædvanlig, og steg små stykker i en gryde grill. Ved servering smukt udvidet top vigtigste salat

Indsendelse betyder også meget. Af hensyn til mangfoldighed post "Cæsar" i partier: på bunden af skålen sætte salat, og så har de basale blandede ingredienser: tomater, cherrytomater, skåret æg (vagtler ser pænt), oliven. Næste lægge kylling, croutoner af hvidt brød. Alt hvad du behøver at drys med parmesan eller anden hård ost.

Et andet vigtigt punkt - påfyldning. Det kan være en sauce af creme fraiche, sennep og krydderier. Du kan pour allerede serveret med salat sauce tilovers fra stegning kylling. Nogle husmødre bruger sennepsfrø og olivenolie.

Salater med kylling

Salater uden mayonnaise på et festligt bord med kylling utallige. Enhver husmor vil ikke være svært at komme med dine egne. For eksempel lys, usædvanlige salat med kylling og avocado. At gøre det nødvendigt kylling, 200 gram, i stykker avocado og sød peber (fortrinsvis rødt eller gult). Ingredienserne skal skæres i lige store stykker, krydr med følgende sauce: i en vegetabilsk olie tilføje en teskefuld Dijon sennep, en halv teskefuld honning, appelsinjuice i mængden af 3-4 teskefulde salt smag.

Denne salat - bare det fundament, som alle former for smag kombinationer kan være lagdelt, alt afhænger af kokken fantasi.

Seafood Salad

Seafood tættere del af vores liv. De foretrækker at bruge kost og kærlighed til det gode og det lille mængde kalorier. Lad os uden mayonnaise salat opskrifter til ferien bordet med fisk og skaldyr.

Disse produkter er bare perfekt pasform med avocado. Her er en af disse opskrifter. For at forberede salat, du har brug 300 gram kogt rejer, avocado og agurk (stor nok). Ingredienser hakke, rør og smag til med olivenolie sauce, fed hvidløg og sojasauce (efter smag).

En anden opskrift - en kombination af skaldyr og friske grøntsager. Til fremstilling af den krævede blanding af frosne fisk og skaldyr i standard emballering - 450 g, som tomater (3 stykker), sød peber (2 stk), halvdele af citronsaft og olivenolie. Til fremstilling du har brug for til at koge og kølig skaldyr, tilføje de resterende komponenter og sæson sauce.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.