Mad og drikkevarerOpskrifter

Sådan koger leveren Stroganoff. Opskrift på en klassisk og ikke kun

Den mest populære ret af slagteaffald - en lever Stroganoff. Opskriften er kendt i lang tid. Hver familie er en kulinarisk skabelse er traditionel. Men måske er der små hemmeligheder, der er gået fra generation til generation. Hvordan kan tilberede lever Stroganoff? Opskrift på oksekød, svinekød og lam lever. Teknologi forberedelse ændres ikke.

Liver Beef Stroganoff fremstillet som følger. Nå, er det vaskes og renses fra de store kanaler. Derefter kan du forsigtigt slå ud leveren, ved hjælp af bagsiden af kniven. Slettet fra filmen. Nu du har brug for en lille yngel melet i en gryde uden at tilføje fedt. Heraf følger, at melet ikke skiftet farve. Så, når den er afkølet, tilsættes til det lidt bouillon og rør godt for at undgå klumper tilbage. Løg skæres i halve ringe og let steger i vegetabilsk olie, indtil det bliver gennemsigtig farve.
Næste du nødt til at koge cremen og kombinere det med en fortyndet mel og stegte løg. Denne blanding bør koges i cirka 5 minutter. Nu Hak lever tynde lange stænger. En sådan skæring betragtes som en klassiker til denne opskrift. Tilsæt salt og enhver peber. Lever derefter spredt i en gryde, forvarmet med en lille mængde af vegetabilsk olie. Steg stykkerne indtil gyldent. Ved stegning er nødvendigt, at plads tilbage mellem stykkerne. Hvis leveren meget, så steger det i dele. Så har du brug for at tilføje til det lidt tomatpuré og bland godt. Kombiner lever med løg og mel blandingen i fløden og give skålen kog. Et kilo oksekød lever, vi har brug for omkring 300 gram creme fraiche og så meget bouillon, 30 gram mel og 60 g tomatpuré. De resterende ingredienser tilsættes til smag og ønske. Det er, hvordan du kan tilberede leveren Stroganoff.

Opskriften kan suppleres og modificeres. Hver husmor gør sine egne justeringer, og eventuelt gøre det mere original. Men den klassiske version af denne skål er uændret.

Du kan tilberede kosten lever Stroganoff. Opskriften er designet til at bruge svinelever, men det kan tage nogen. Det tager omkring 600-700 gram leveren. Det er nødvendigt at vaske det godt og fjerne filmen. Derefter skæres den i terninger lang. Løg skæres i halve ringe, og tre gulerødder på et groft rivejern. Dernæst steg løg indtil gennemsigtig. Sørg for, at det ikke har ændret farve. Føj til panden og vente på leveren, når det bliver brunt. Hvis du bruger en stegepande med non-stick belægning, kan det mens ristning ingredienserne ikke tilføje olie.

Nu skal du have en stegepande hæld lidt vand og koges i nogle lever og løg i et stykke tid. Derefter tilsættes de revne gulerødder og 300 ml yoghurt uden tilsætningsstoffer. Alle bland godt og lad det ragout under låg i 30 minutter. Det er en original måde du kan tilberede leveren Stroganoff.

Opskriften på at gøre leveren kan tage nogen. Det vigtigste er, at det kom ud blød og saftig. Jeg foreslår at koge leveren i landlige. For at gøre dette, skæres i lag af leveren og lidt frastøde det. Tilsæt salt og enhver peber. Så, for at hvert stykke rullet i mel og stegt i olie, få en flot skorpe. Nu steger de hakkede løg halvringene. Vi spredes i form af en bue. Det satte leveren. Nu tager 10 æg og en lille piskeris dem. Føj til dem mælken og pisk godt igen. Også dbavlyaem en knivspids salt. Denne blanding udfylde formularen. Sæt fadet i ovnen, som er forvarmet. Bages indtil dejen er helt klar. Tilberedningstid er omkring 30 minutter.

Lever - et produkt, hvorfra du kan tilberede en masse originale og traditionelle retter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.