ComputereSikkerhed

Detaljer om, hvordan man "i kontakt" at rydde cachen

Hvis du var i stand til at lægge mærke til, at siden i browseren til at åbne hjemmesider startede dårligt, eller der er en lang række fejl, så er du sandsynligvis nødt til at rydde browserens cache. Dette er den første ting at prøve. Måske du alle efter at rydde cachen vil begynde at arbejde som før. Ikke mange mennesker ved, at denne cache "In Touch", men i virkeligheden er det næsten det samme som for at rense det i browseren. Mere præcist, hvis du bruger denne procedure kører, så den korrekte drift af det sociale netværk kan hentes. Ikke mange mennesker kender det betyder at rydde cachen. I virkeligheden, i udførelsen af denne funktion forsvinde alle midlertidige filer, kan det være en række forskellige indstillinger, gemte adgangskoder og cookies. Af den måde, kan cookies til tider være nødvendigt at rydde i en separat formular. Mange brugere er bange for en sådan procedure, men med hjælp af denne funktion, vil du være i stand til at løse forskellige former for problemer, der kan opstå, når man arbejder med browseren. Det i dag besluttede vi at tale om , hvordan man kan rydde cachen på din computer, og du vil blive givet flere forskellige muligheder for de mest populære browsere.

"Opera"

Lad os starte med en beslutning om, hvordan man "kontakt" til at rydde cachen, hvis du bruger en browser "Opera". Faktisk før du udfører en sådan procedure, skal du identificere, hvilken version du har installeret browseren, som hver af dem havde brug for kirurgi kan opstå af en bred vifte af muligheder. Af den måde, anbefaler vi, at du bruger de seneste udgaver af denne ansøgning, da de er i stand til at beskytte dit system mod ondsindede filer og hjemmesider, og du vil være i stand til at se alle de steder i den form, hvori de var beregnet til at være.

algoritme

For at rydde cachen i "Opera", skal du først gå til afsnittet Indstillinger. Automatisk når du kommer til de generelle indstillinger, men du bør henvise til den udvidede del, og derefter vælge en særlig post, som kaldes "Historie." Modsat de ovennævnte områder, kan du se en speciel fane "disk cache", og ved siden af det er der en knap "Clear". Efter denne procedure, skal du vente et stykke tid, da systemet vil fjerne alle lagrede data, så glem ikke at klikke på "OK" for at bekræfte dine handlinger. Nu ved du, hvordan man "kontakt" til at rydde cachen.

Udtænkt af "Google"

Lad os nu gå videre til at overveje mulighederne, hvordan man kan rydde cachen i browseren "Chrome", da denne browser bruger også et stort antal mennesker. For at få resultater, skal du følge nedenstående trin. Du skal først åbne hovedmenuen, hvor du vil finde en særlig post "Indstillinger". Der, i bunden kan du se en særlig fane. Det hedder "Vis avancerede indstillinger", og når du trykker på det, vil du være tilgængelige parametre af interesse for os, hvor du kan lave en cache rengøring. Når du lukker faneindstillingerne, anbefaler vi, at du genstarter browseren, er det nødvendigt at sikre, at alle indstillingerne træder i kraft.

Som "kontakt" at rydde cachen - Konklusion

I øvrigt, i de avancerede indstillinger, du kan også udføre nødhjælp fra kagedåsen. Men hvis du foretrækker at kun cache, i dette tilfælde, alle de midlertidige filer skal slettes automatisk. Her allerede hele afhænger af den version af din browser. Nu ved du, hvordan man "kontakt" til at rydde cachen, når du bruger denne browser. Det virkelige spørgsmål er meget simpelt, og vi talte om, hvordan man kan løse det. Tak for din opmærksomhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.