HjemlighedGør det selv

Med sine hænder. Trælegetøj som en måde at tjene

I dag er markedet er overmættet med børns produkter fra legetøj substandard, farlige materialer. Det vigtigste producent af sådanne varer - Kina. Denne leverandør har længe skubbet konkurrenter fra andre lande, og er blevet næsten et monopol på området for legetøjsindustrien. Da Kina tilbyder legetøj til lave priser, er russiske producenter tvunget til at forlade til "slagmarken". Imidlertid er befolkningen nu begyndt at forstå, at børn har brug for legetøj er ikke billige, og kvaliteten og miljøvenlige. Derfor er mange kommet til den konklusion, at du skal gøre med deres hænder trælegetøj. Og måske ikke bare gøre det for deres børn, og at etablere små-skala produktion?

instrumenter

Hvad kræver det at producere børns trælegetøj, selv i små mængder?

Først skal du have rummet. Det er ønskeligt, at det var mindst tre værelser: til træ, maling, montage og pakning af færdige produkter. Men dette er det ideelle. I virkeligheden første gang, du kan få en garage eller sommerhus.

For det andet er det nødvendigt at erhverve nogle træbearbejdningsmaskiner og andet udstyr. Først ganske en mejsel og boring, fræsning, slibning og kant banding maskiner. Beslut hvad der specifikt har vi brug for flere maskiner, er det muligt efter så beslutsom rækkevidde.

For det tredje, for at producere med deres hænder trælegetøj, tilbehør er nødvendige for maleri. Her er valget kun for master. Det vigtigste er, at alle materialer var miljøvenlige og ikke skader børn.

For det fjerde er det nødvendige udstyr til emballage produkter. Men i fremtiden. Mens du bare kan købe en kasse med passende størrelse og pakke deres egne produkter.

For det femte personale. For at begynde at producere nok 2-3 personer. Så, når området og øge omfanget af produktionen, er det muligt at leje yderligere arbejdstagere.

Krav til legetøj af træ

Med selv-fremstilling af legetøj et par regler skal følges:

  • Legetøj bør gøres let. For eksempel pyramiden. For at gøre sådan et stykke legetøj er meget let, fordi de opfandt for lang tid siden. For at understøtte stang fastgøres, det bære ringe i forskellige størrelser og farver med huller. Toppen af pyramiden er kronet af en kugle. Alt legetøj er klar til salg.
  • Legetøj må ikke have små dele, som børn kan sætte i munden. Konsekvenserne af et brud på denne regel kan være meget trist for producenten og fatalt for barnet.
  • Alle elementer skal være lyse, elegante og smukke. Kun sådanne legetøj kan tiltrække sig opmærksomhed fra kunder og vil glæde børn.

Fordele ved trælegetøj

Disse objekter har deres ubestridelige fordele for spillet:

- Trælegetøj miljøvenlig og sikker.

- Legetøj lavet af træ er stærk og holdbar.

- Det er en traditionel russisk træ legetøj.

sortiment

Først og fremmest kommer til lederen af pyramiden, i forskellige labyrinter af træ til de mindste, terninger, gyngehest. Cubes er ønskeligt at gøre ikke for lille, så børnene kan bygge fra dem dukker slotte og sig selv. Selvfølgelig, i dette tilfælde er det nødvendigt at vælge et lettere materiale, såsom et tyndt krydsfiner, eller endnu nemmere. Efter alt, vil store trælegetøj være for tung og er ikke sikkert for børn.

Du kan lave enkle sværd og skjolde for drenge, biler, præfabrikerede huse til dukkerne.

Legetøj til gader

Hvis du beslutter at gøre med deres hænder trælegetøj, må vi ikke glemme de legetøj til gaden. Stabil efterspørgsel vil være forskellige legepladser, huse, dias, gynger. Selv om markedet er overfyldt med plast modstykker, køberen ikke er tilfreds med kvaliteten af disse byer og hjørner. Træprodukter også vil tjene som barnet er et år, gør det muligt for barnet at tilbringe sammen med gavn og glæde tid på gaden. Selvfølgelig, udearealer og små byer kun producere til ordre, som forskellige kunder har brug for forskellige sæt udstyr. Og du kan give kunden mulighed for at vælge farven på produktet - det vil være en dejlig bonus.

Som udendørs legetøj kan ses sportslige hjørnerne. Selvfølgelig er disse børns trælegetøj køber ikke kun for gaden - de passer perfekt, selv i små lejligheder, gør det muligt for barnet at smide den akkumulerede energi.

legetøj tegninger

Tegninger af træ legetøj mester eller virksomhedsejeren kan godt trække på egen hånd. Endnu ikke gjort noget kompliceret af ting, intet kompliceret om det. Mere sofistikeret legeplads for gaden og alle er lavet af de enkelte tegninger, baseret på alder og vækst af de fremtidige brugere.

Hvis der er et behov på tegningen, kan du altid gå til en specialist, som til en rimelig pris vil gøre alle de nødvendige beregninger.

Børn elsker trælegetøj, især hvis der er nedsat af deres forældre, og børnene også hjulpet. For at gøre deres egne hænder trælegetøj, ikke at være en tømrer. For eksempel kan træ ænder gøre nogen.

Du skal bruge et stykke træ tykkelse på mindst 2 cm, mønster, sav eller stiksav, maling, printer, neglefile, skabelon, sandpapir.

- Print på printerens ikon silhuet and.

- Skær ud af billedet, anvende det til et træ og skære omkring en blyant eller kuglepen.

- drak konturen af et puslespil. Alle afsnit skal omhyggeligt behandlet først med en grov neglefil, så sandpapir. Dette gøres så barnet ikke kunne få splinter.

- Sammen med dit barn male ænder. Efter tørring, kan du dække ænder lakeret til farven holder længere.

- Du kan lade legetøjet på en sådan måde, du kan skære det i flere stykker, for at få puslespillet. I dette tilfælde skal behandles igen alle sektioner.

- Det er muligt at bore huller og sætte ænder på hjul, hvilket gør den båre for barnet.

konklusion

Lavet med deres egne hænder trælegetøj kan bringe glæde ikke blot for dine børn, men også komplet fremmede børn, som vil være i stand til at modtage pålidelige, sikre og interessante legetøj. Hvis vi nærmer sagen med sindet og sjælen, vil jobbet bringe ikke kun moralsk tilfredsstillelse, men også ganske håndgribelige materielle gevinster. Det vigtigste, korrekt beregne alle de fordele og ulemper ved en sådan begivenhed. For at minimere risikoen, kan du bestille et forretningsprojekt en professionel, der ikke bare vise fordele og ulemper, men også beregner ROI og periode tilbagebetalingstid af produktionen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.