HjemlighedGør det selv

Sådan lim ikke-vævede tapet med dine egne hænder.

For at finde ud af at lime ikke-vævede tapet på væggene, skal du først forstå deres funktioner. Denne type materiale er væsentlig forskellig fra papiret, alle den sædvanlige type.

I modsætning hertil ikke-vævede underlag er meget tungt, så at det er nødvendigt at bruge en speciel lim, som ikke tillader at falde af tapet fra væggene. En af de største fordele ved denne type er deres tykkelse, som er flere gange højere end andre typer. Dette er ikke kun kan ikke bruge præ- pudsede vægge, men er stort set umuligt også de sædvanlige bobler og rynker. Også disse baggrunde er stærk nok, vil det ikke føre til deres opløsning i det forkerte sted.

Mens der i de fleste tilfælde med andre tapetklister påføres direkte på selve grundlaget, der er kun god nok til at smøre væggene.

Vi kan nu gå videre til den grundlæggende teknologi af limning. For at forstå , hvordan at lime ikke-vævede tapet, du har brug for at vide et par grundlæggende. Ofte er denne type materiale valgt for at skjule store ruhed af væggene. Som tidligere nævnt, ikke-vævede opbakning er ganske tyk og hjælper med at løse dette problem, især når en stor tekstur er valgt.

Dernæst skal du forberede dine vægge ved limning. Nogle gange er der et spørgsmål om, hvordan man lim ikke-vævede tapet, hvis der er buler på overfladen. I sådanne tilfælde bør stadig bruge kit og repareret dem.

Nu, at væggene er klar, kan du begynde at skære den ønskede længde af tapet. I dette tilfælde er det altid nødvendigt at huske, at en sådan form for materiale, i modsætning til lignende, ikke strække eller svind egenskaber. Derfor koste flere gange til nøjagtigt at måle afstanden, og først derefter foretage et snit.

For at fastgøre tapet på væggen, er det nødvendigt at anvende en speciel lim. Dernæst tager en tør klud og anvende den på jorden, kan du bruge rullen til bedre kontakt indtraf. Skyldes, at limen skal påføres på tapetet selv, er driftstiden betydeligt reduceret, eftersom det ikke-vævede tapetklister i tør form er meget lettere.

Det er også værd at bemærke, at baggrunden i de fleste tilfælde bruges til maling. Således straks opstår spørgsmålet om, hvor meget de tør. Ikke-vævede tapet maling vil være muligt en dag. Selvfølgelig, i bedste fald, bør du vente lidt længere, fordi alt afhænger af de faktorer, der vil bidrage til at tørre ud. Vigtigst er det, der var ingen træk, eller igen nødt til at huske, hvordan man lim ikke-vævede tapet.

Mal dem det bedste af akryl eller latex maling. Også brugt pels pude, som giver den bedste og indførelsen af iblødsætning tekstur. En anden type af rulle - Velour - plette en udragende overflade af tapet. Du kan anvende begge typer, og derved opnå en to-tone overflade og skabe et interessant mønster. For at gøre dette, vælges en række forskellige overfladestrukturer tapet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.