HjemlighedReparationer

Hvordan til at hænge tapet ikke-vævede

Tapeter - en integreret del af udseendet af vores hjem. Viser sig i oldtiden, var de rent praktiske formål: indsamlet på selve fedt og sod fra stearinlys belysning og skjulte fejl og revner på groft tildannet vægge af gamle slotte. Uden tapet fra dem bare skamløst det kom igennem, som ikke er for positiv indvirkning på sundheden for mennesker, der bor der. Men i dag er det et rent dekorativt element i vores hjem, uden hvilken den nuværende moderne hus er næsten umuligt. Så hvordan man kan hænge tapet ikke-vævede let, begyndere ofte undgå dem, men forgæves.

Derfor er det ikke overraskende, og det faktum, at det frygtelige ord "reparation" for mange stå op for øjnene af kilometer af tapet, som du ønsker at indsætte. Men mange mennesker ikke lægger vægt på deres korrekte limning, hvilket resulterer i udseende klistret over værelset er ikke meget attraktivt. At pokleit tapet og som et resultat at få hyggelig og desinficeres i lokalet, er det vigtigt at følge nogle få regler. Kort sagt, vi forstår det, hvordan til at hænge tapet ikke-vævede!

Umiddelbart advarer om, at det er vigtigt at læse vejledningen, der følger med hver rulle. Vores folk har stadig ikke sagt farvel til den dårlige vane: de tror, at alle baggrunde er de samme, men fordi den "gider" med nogle anvisninger er der ingen grund til. Som et resultat, dyre tapet falde ned senge, der forlader den ulykkelige "eksperter" med blandede følelser og udmattede tegnebøger.

Når vi holder fast tapet på ikke-vævede opbakning, er det meget vigtigt at kvaliteten af limen. Med typen af klæbemiddel og dets fabrikant bestemmes bedst på forhånd. Moderne industri producerer papir, vinyl, tekstil, ikke-vævede, glas, og derfor er der hundredvis af sorter af lim.

Lim er det nødvendigt at vælge en type tapet, og det skal være frisk. Det er uacceptabelt at gøre det "i reserve", eller brug tilovers fra sidste reparation reserver som deres klæbestyrke er ofte ikke større end vands. Bemærk, at klæbemidlet ikke-vævede tapet (som er meget betydelig pris) skal være tilstrækkelig tyk.

Før indsætte vigtige peregruntovat vægge for en bedre fiksering af klæbemidlet til væggen. Desuden primer lukker mindre defekter vægge. Så bevæbnet med en kapacitet til at blande lim og nogle af hans bestand, begynder æltning. Langsomt, hæld limen i afmålte mængde vand, forsigtigt omrøring klumper. Næste vi definerer et lodret plan i væggen af limning den første strimmel: herefter strips limet på sit niveau. Bemærk, at det ikke er nødvendigt at hænge tapet "røv", som de udvide sig og trække over tid. Så hvordan til at hænge tapet ikke-vævede er vanskelig, gør det ikke alene.

Skær båndet med en margin på 5-7 cm på ujævne vægge, omhyggeligt overvejer rapport (nedenstående figur). Efter denne frakke med stof lim og fold det på midten. Det er vigtigt ikke at overdrive det i denne position, da papiret tapet hurtigt kan få fugt og ælde ved indsætning. Efter at banen er fastgjort til væggen, trim bevægelser stiv børste glatter banen fra centrum til periferien. Fjerne overskydende lim med en ren tør klud. Højden af banerne i loftet og gulvet er justerbar efter tørring. En obligatorisk betingelse er manglen på vellykket limning udkast.

Vi håber, at vi har hjulpet dig med råd i, hvordan man korrekt limet tapet ikke-vævede!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.