Mad og drikkevarerOpskrifter

Tranebær sauce til kød

Sauce - dette er ikke en ret, men et værktøj, når det blev anset som en indikator for dygtighed kok, i dag er det mindre almindeligt, men stadig han er ansvarlig for smagen af skålen. Franskmændene mener, at kokken lukker sine fejl god sauce. Lad os tale i dag om tranebær sauce, der kan serveres med kød.

Alle os, selvfølgelig, kender til de mange gavnlige egenskaber tranebær. Godt tranebær sauce til kødet er det muligt at forberede sig på forhånd og holde det op til 2 uger i køleskabet.

Om en smuk kombination af tranebær og kød har været kendt i lang tid. Tranebær sauce til kød Serveres ved forskellige festivaler. I dag er værtinde ikke så knyttet til de gamle skikke og traditioner, og forberede dine egne måltider, når de vil. Forberedelse af sauce - det er en ganske enkel procedure, der ikke tager meget tid, dog vil han dyppe den mest almindelige fad af kød bliver til en fest for ferien bordet.

Ingredienser til tranebær sauce: friske tranebær (pund), granuleret sukker (300 g), finthakket løg (150 g), æble eddike (150 ml) til halv spisning kanel, salt, allehånde, selleri frø, knust hvidløg, en halv teskefuld sort peber.

Løg og tranebær skal hældes i en egnet gryde, hæld et glas vand og koges. Derefter potten låg kræver stramt nok og holde indholdet ved en lav varme i ca. 10 minutter under anvendelse af de blender C tranebær og løg kræver tørre indtil ensartethed. Derefter i en gryde nødt til at tilføje eddike, sukker og krydderier, og derefter simre ved svag varme, indtil blandingen ikke få nok konsistens tyk ketchup (omkring en halv time). Det færdige Saucen skal køle, hæld det i underkopper og kan tilføres til enhver kød skålen. Også velegnet tranebær sauce til kalkun.

En anden tranebær sauce til kødet kan fremstilles ved følgende opskrift, som anses for at være meget hurtig og nem.

Du skal bruge et pund store tranebær, en liter vand, et pund sukker.

Vand skal hældes i en gryde, opløse sukkeret i det og bringe det hele i kog tilstand. I den kogende sirup for at tilføje tranebær og fortsætte med at simre, indtil bærrene når skræl vil ikke sprænges (ca. 10 minutter). Derefter potten skal fjernes fra varmen, tørre dens indhold ved hjælp af en blender og tjene sauce til skålene forberedt på forhånd. Denne version af tranebær sauce er god både varm og kølet ned til at danne.

Nu fortæller hvordan man kan gøre tranebær sauce for fremtiden i løbet af sæsonen tranebær høst.

Dette er en klassisk version af tranebær sauce, som passer perfekt med både kød og vildt, fjerkræ og fisk.

Ingredienser: (. 1 tbsp) friske tranebær (1,5 kg), finthakket frisk løg (et pund), sukker (1 kg) fortyndet med eddike (1,2 I), knust hvidløg, salt, kanel Grinded (1 teskefuld ), allehånde, selleri frø, sort peber.

For at gøre denne sauce bør sættes i en gryde de løg, tranebær og hæld til en pint af vand, så bring i kog. Dæk gryden, lad det simre i 10 minutter, eller indtil tranebær vil ikke være blød nok.

Den resulterende puré skal omhyggeligt tørres gennem en sigte eller blanding i en blender.

Så bland i panden puré opnået med sukker, salt, eddike, hvidløg, selleri, kanel, allehånde og sort. Den resulterende blanding blev kogt i en gryde uden at lukke låget, i cirka en halv time, bør det erhverve sammenhængen i ketchup. Nogle gange er det nødvendigt at røre saucen, så det ikke bliver brændt.

Fjern tranebær sauce til kødet fra varmen, fjern skummet.

Klar sauce bør udvides ind i varme steriliserede glas, forlader oven på omkring 1 cm af plads.

Luk krukken, sterilisere i et kogende vandbad i 5 minutter. Rul op, placere forberedt sauce ikke varm på et mørkt sted til opbevaring.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.