HjemlighedGør det selv

Spores fastgørelse til motoblocks: især selvstændig produktion

Behandling jord, selv lille i størrelse, det er ganske kompliceret og kedelig. Grave, hakning eller lugning kræve en betydelig fysisk anstrengelse og en masse tid, så mange gartnere erhverve ekstra udstyr, såsom fræsere. Enhver sådan enhed udfører en bred vifte af aktiviteter og er uundværlig i husstanden. Dog kan dens funktionalitet og permeabilitet blive yderligere udvidet, og vil hjælpe i set-top Tracked fræsere.

Modernisering af tohjulet motor kultivator

I dag er salget er et stort udvalg af modeller af hjul fræsere, men de sporede versioner er meget sjældnere, og deres pris er højere, da de er forskellige, og strukturen, og den magt og kapaciteter. Selvfølgelig er en universel set-top Bælte fræsere vil gøre hjul enheden mere funktionel, men en fornøjelse endnu engang er ikke billigt.

Hvis denne mulighed er du ikke har råd til, men med hænderne, du er handy, udstyr til jern "hjælper" kan gøres uafhængigt af hinanden. Spores tilknytning til Motoblock sat på fire hjul, så hvis du har en to-hjulet model af enheden, er det nødvendigt at omdanne den til en fire-hjulede. En ekstra hjulpar kan monteres permanent eller at gøre aftagelig, så du hurtigt kan vende tilbage til den oprindelige enhed design til haven arbejde, hvis det er nødvendigt.

Et andet par hjul kan fastgøres til en eksisterende akse gennem en stiv eller fleksibel transmission. Dette er den mest effektive løsning, hvilket eliminerer behovet for svejsning af de ekstra hjul.

Funktioner crawler til motoblock

Spores tilknytning til Motoblock egne hænder kan være lavet af mange forskellige materialer, men du bør vælge denne mulighed, så det er optimalt afstemt selve modellen motoblock. Først og fremmest skal det bemærkes, at specifikke motorens effekt af den tekniske enhed. De fleste af disse maskiner er udstyret med energibesparende motorer, derfor spores havefræsere præfiks at være let. Brug ikke sporene som i de kollektive farm bulldozere, da de blot vil være "alt for hårde" svag motor. For energibesparende modeller kan spores fremskridt af dækkene. Ideel - dæk til SUV'er. Aggressiv slidbane giver god trækkraft med enhver overflade, herunder på sne eller isglatte overflader.

Egnede tegning spor konsoller til motoblock uden problemer kan findes på specialiserede sites og fora. Ibid placeret og anbefalingen til fremstilling af sådanne muligheder. Vi ser på de mest almindelige muligheder Spor konsoller, som let kan gøres, som de siger, ud af skrot.

Muffelignende rullekæde og transportbåndet

Spores tilknytning til Motoblock egne hænder er forholdsvis let af disse materialer. I dette tilfælde brug af specialværktøj og maskiner kræves. Forbinde transportbåndet i ringen kan opnås ved tværbinding eller ved et hængsel. Staple - ikke særlig pålidelig måde, så det er bedst at bruge et hængsel.

Ejere af havefræsere med high-power motorer med anbefalet brug tape, variable inden 7-15 mm. Anvend disse typer af transportbånd er normalt i landbrugsteknologi. I dette tilfælde er installationen af en sådan båndet skal udføres meget omhyggeligt på grund af sin imponerende vægt.

Til self-made set-top Bælte fræsere holder længere kanter er det nødvendigt at blinke fiskesnøre med en afstand på 2 cm.

bildæk

Dette materiale er ideel til at skabe en crawler på de lyse rotorfræsere. Den største fordel ved denne teknologi er ingen grund til at fremstille yderligere kabelsko. Denne binding udføres ved trimning sidefladerne af dækkene. Forberede arbejdet stier - en opgave ganske vanskeligt, især hvis de anvendes dæk med en dyb "off-road" beskytter. Selv den skarpeste kniv udføre denne operation meget vanskelig, så det er bedst at bruge en elektrisk stiksav. Til dæk, når opskæring ikke brænde på grund af den høje friktion nettet, skal det jævnligt fugtes med vand eller sæbevand. Hvis sporene af dækkene er for hårdt, kan på den modsatte side af båndet fjernes overskydende lag.

Lukkede kredsløb larver giver dem en høj pålidelighed, og dette grundlæggende kvalitet, som må have sporet fastgørelse til haveredskaber. Anmeldelser af ejerne af udnyttelsen af disse improviserede elementer kun positive. Det eneste problem er den begrænsede bredde af dækket, men dette problem løses ved samtidig brug af to eller endda tre slidbanen på hvert par af hjul.

bælter

Crawler konsol kan også være lavet af remmene. Denne metode giver den bekvemmelighed og enkelhed. Remme skal anvendes sammen med et kileformet profil. Forbindelse Grouser er tilvejebragt, hvilken fiksering udføres ved hjælp af skruer eller nitter.

kæde

En mere robust udførelsesform opnås fra de gamle larver kæder (de skal være den samme). På den ene tape kræves de to kæder. Efter at have givet produktet den ønskede størrelse, skal kædeleddene være tilsluttet og kog. Den færdige struktur bundet lapper, lavet af tykke stålplader.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.