Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan at lave mad hirse grød med græskar i ovnen?

Hvordan at lave mad hirse grød med græskar, ikke alle ved. Og det er forgæves, fordi denne parabol er ikke kun lækre, men også nyttig. Det kan bruges til morgenmad og frokost og middag.

Sådan koger hirse grød: en trin for trin opskrift

Komponenter til retter:

  • frisk mælk af enhver fedtindhold (men jo højere den er, jo lækrere skålen) - 3 fuld briller;
  • Hirse - 1 facetteret glas ;
  • frisk græskar små - 500 g;
  • Renset vand - 2-2,5 bæger (efter eget skøn);
  • cremet frisk olie - 95 g;
  • havsalt, fint sand og sukker - tilføje at smage fadet.

Processing grøntsager

Så, hvordan man kan lave mad hirse grød med græskar? Til at begynde med et godt udformet hver erhvervelse komponent. For at gøre dette, tage en lille køkkenhave, skyl den, skåret i halve, fjern alle frø og grove fibre, og derefter fjerne skræl. Næste tykovku har brug for at makulere. Gør dette anbefales terninger med side 1, eller 1,5 centimeter.

Præparater af korn

For at forstå, hvordan man tilbereder hirse grød med græskar velsmagende, er det nødvendigt at huske, at sådanne korn kan smage bittert. Det er derfor, det er meget vigtigt at være godt behandlet. Til dette produkt er nødvendig for at sortere affaldet, og anbringes derefter i en sigte og vasket før indtil væsken er helt gennemsigtig. Sidste gang Pshenko ønskeligt at hælde kogende vand og vente, indtil alt vandet er væk. Denne naive procedure ville fratage krydset af bitterhed.

Varmebehandling af korn

Ved at lære at lave mad hirse grød med græskar, vil du indse, at du har brug for at koge hver del separat. For denne lidt tørret op korn bør sættes i en gryde, og derefter føje den til smør og Svits. Hvorefter produktet skal dyppes i kogende vand (salt) og kog indtil halvdelen over meget svag varme. Når al væsken er fordampet, krydset, fjernes fra varmen og bland godt.

Varmebehandling af vegetabilsk

For at forberede græskar nødt til at tage en lille gryde, hæld i mælken og kog det. Endvidere mælkedrik er nødvendig for at sætte sukker, vegetabilsk og havsalt. I et sådant præparat anbefales hovedkomponenten at ulme, indtil dens partielle blødhed.

Hvordan at tilberede en lækker hirse grød i ovnen

Når begge ingredienser varmebehandles, skal de være forbundet i en keramisk pot til madlavning (med mælk fra vegetabilske), salt, om nødvendigt, og sættes i ovnen i 45-55 minutter. For at forberede en sådan nyttig bør parabol på 195-200 grader.

Hvordan at bringe til bordet

Når grøden er kogt helt, er det nødvendigt at få det ud af ovnen, bland godt og lad under dække i yderligere 5-15 minutter. Dernæst skal fadet spredes på plader, skær smør smag og fil medlemmer af familien i varm tilstand. Det skal bemærkes, at, om ønsket i mulig morgenmad yderligere at tilsætte en sådan bestanddel som rosiner. Men for at gøre dette, anbefales det at varmebehandling i ovnen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.