Nyheder og SamfundNatur

Er der en zoologisk have i Tomsk?

For institutioner, hvor dyr, der holdes i bure, kan behandles forskelligt. Nogen mener, at dyrene lider, der bor langt væk fra deres pladser af naturlige levesteder, mens andre nyder besøger zoologiske haver ud. Alligevel zoologiske haver designet mere for menneskelig underholdning, end at forbedre levevilkårene for dyr, selvfølgelig, hvis det ikke drejer sig om bevarelse af sjældne arter, der er døende og ikke formere i naturen. Desuden er forskere, der arbejder i faste etablissementer. Observere opførslen af dyr, de lærer sådanne detaljer af deres liv, hvilket ville være vanskeligt at få oplysninger i deres levesteder, fordi der er løbende overvågning af dyr er meget vanskeligt.

Hvordan dyr kommer til internatet

"Totem" Zoologiske haver i Tomsk repræsenterer nu. Dette er en særlig støtte center dyreliv. Enhver, der aldrig har stået over for det faktum, at ikke kun katte og hunde har brug for menneskelig hjælp vil blive overrasket over, hvor mange dyr har fundet deres tilflugtssted her. Og det er ikke kun påvirket af skyld Poachers eller bilister skovboere. Her og bringe de eksotiske kæledyr, hvorfra ejerne nægtede. Minded mennesker giver ofte føde en krokodille eller en bjørn, ikke indser, at, der vokser op, dyret ophører med at være en pæn kæledyr og blive farligt for familiemedlemmer. Så sorg-ejere ikke være ilde at minde om, at de vilde dyr kan kun undervisere, og selv da med stor forsigtighed.

Dette er ikke et stykke legetøj

Nogle gange får centret dyr, der fodres op med deres ejere. Sådanne mennesker opfatter dyr som legetøj: Play - kan kastes ud på gaden. Og vilde dyr nødvendigvis omkomme i storbyjunglen, hvis folk ikke giver dem de rette betingelser for liv. Misbrug - det er også en lejlighed til at forsøge at redde dyret fra et despotisk mester og sætte det i supportcenter.

Jeg må sige, at der har været andre forsøg på at åbne private zoologiske haver i Tomsk, men deres ejere har ikke været i stand til korrekt pleje for deres kæledyr, så zoologiske haver lukket. For eksempel gennem Retten i entusiaster lykkedes at opnå opløsningen af zoo "Bios", hvor der holdes dyr under forfærdende forhold og endda udsultet. Ejeren fik en bøde en lille sum, men denne sanktion er usandsynligt at lære ham human behandling af levende væsener.

Din entusiasme er beundringsværdigt

Mere overraskende udseende "Totem", som i vores tid der på grund af monetære og materielle donationer og de penge, han redder fra de besøgende, der har betalt for billetter til at se dyrene. Denne zoo (Tomsk), er kæledyr fotos præsenteres i artiklen, skal den opbevare kun de dyr, der ikke kan returneres til deres naturlige habitat, såsom af helbredsmæssige årsager. Andre plejet og frigives i naturen. Derfor kan spørgsmålet om, hvorvidt der er zoologiske haver i Tomsk, ikke besvares entydigt. På den ene side er der en zoologisk have, men hvad der kan ses i dets folk - det er den lektie af venlighed over for vores mindre brødre. Børn, der deltager centret og høre historien om hans elever, der ikke længere er i stand til at gå forbi faldet ud af reden chick, syg killing eller hvalp ensom.

Meget er ikke nok

I øjeblikket zoo indeholder omkring 20 arter af dyr. Blandt dem er der ræve, egern, puma, ilder, jaguarer, vaskebjørne, næsebjørne og andre. Lev her og fjerkræ: krikand, vandrefalk, hejre. For at holde dyrene har brug for en masse penge. Dyr nødt til at fodre, helbrede, bygge for deres rummelige indhegninger, at erhverve det nødvendige udstyr. I centrum kan du medbringe mad, tilladt for dyrene, samt husholdningen, rengøringsmidler og medicin.

Er der en zoologisk have i Tomsk? Ja. Kom til at lære at være venligere.

Dem, der ønsker at hjælpe kan overføre penge på et plastikkort Sparekasse, e-tegnebøger eller bringe en donation personligt i zoologisk have i Tomsk. Center Adresse: Shegarsky Pereulok, 85 ..

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.