Nyheder og SamfundNatur

Fundet en forældreløs spurv chick kan overleve med din hjælp!

Nogle gange sker det, at et ungt menneske kommer i hænderne på spæde spurv. Det er klart, at han ikke kan overleve uden hjælp, fordi der stadig ikke er i stand til selvstændigt at producere deres egen mad. Endvidere hans forældre eller larver sædvanligvis lokke insekter, som indeholder forskellige nyttige stoffer til hans krop. Kun én korn sund spurv ikke få til at vokse. Derfor, hvis du ikke kommer til at lede efter hans spor, du nødt til at forberede forskellige blandinger næringsstoffer. Men om alt i orden.

Der er folk, der hævder, at det er umuligt at opdrage den lille kylling. Denne erklæring er helt forkert, fordi du kan citere som et eksempel en række tilfælde at tilbagevise det. Sagen er, at man skal vide, hvordan at fodre en baby fugl spurv. Dette skyldes, at metabolismen af disse fugle, og ikke kun unge, men også hos voksne, temmelig høj. Det bør kun gå glip af en fodring eller til at give sådanne fødevarer, at det er tidligt at spise barnet, og han vil gå til grunde. Af den måde, de kyllinger, der endnu ikke har nået to uger, kaldes unger. De tidligste dage af livet er det mest generende, fordi det vil være nødvendigt at fodre barnet hvert 20. minut. Men dette betyder ikke, at han vil spise. Det kan også ske, at barnet vil spise og være tilfredse med meget lidt. Det hele afhænger af, hvor meget mad han allerede havde fordøjet.

Efter en lille spurv chick vænner sig til dig og tage et par dage, kan tiden mellem fodring forøges. Men gør det gradvist. Du kan bestemme den korrekte interval mellem doser af mad kuld. Hvis det er flydende, forskellen er lille, kroppen og barnet ikke har tid til at håndtere og fordøje alt, hvad der er blevet spist. Og hvis almindelig kuld, ikke fast og ikke flydende, har du valgt det rigtige tidspunkt.

Det bør erindres, at spæde spurv kan spise ethvert produkt, som du tilbyder ham. Men dette betyder ikke, at han kan have det. Derfor er det, at kosten bør være særlig opmærksom. Forældrene fodrer de unge insekter, så du bliver nødt til at blive et stykke tid edderkoppen. Ant kokoner, melorme og eventuelle små fejl til at blive en stor chick mad. Nogle gange kan erstattes af hønseæg eller hytteost, men helt opdrage barnet i disse produkter vil mislykkes.

Det er værd at bemærke, at den spæde spurv kun være sundt, når du ikke vil miste en række nyttige tilsætningsstoffer syne. Det kan revet gulerødder og ost blandes med ostemassen. Det anbefales at føje til mix den knuste calcium, vil det hurtigt få barnet på benene. Glem ikke, at de unger nødt til at drikke! Dette er et vigtigt øjeblik i hele fodring. Dette gøres ved hjælp af en pipette. I naturen, børn vandes forældre fra næbbet. Pipette kan simulere denne proces.

Nu ved du, hvordan man opdrage en baby fugl spurv. Som du kan se, denne proces er meget vigtig, vanskelig og besværlig. Derfor tage barnet hjem, når du er sikker på, at det ikke tage væk fra deres forældre. Efter alt, at chancerne overleve i deres varetægt, han vil være meget mere. Og hvis du rent faktisk fik en forældreløs, så kan du lyst til en reel redningskrans.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.