TravelingRetninger

Pushkin Mountains, Kirke klostret. Historie, tidsplan af tjenester og foto

Church of the Assumption Monastery i Pushkin-bjergene - det er en af de vigtigste destinationer for russisk historie, arkitektur, religion og sekulær kultur. Hver æra har bragt betydelige ændringer her. blev gjort flere århundreder indsats for at bevare den i sin oprindelige form. Kirke, bygget på stedet af mirakuløse begivenheder, de mægtige mure, natur - alt dette tiltrækker de troende og turister.

historie

I den moderne landsby kaldet Pushkin Hills Kirke klostret blev det grundlagt i det 16. århundrede på stedet af mirakler indtraf. Efter at lære om fænomenet den unge hyrde mirakuløse ikon af Guds Moder og healing, Ivan Groznyj beordret til at bygge en kirke på bakken Shinichi. På dette sted templet af den antagelse af den hellige Jomfru Maria blev bygget, er hans trone arrangeret lige over stumpen af fyrretræer, hvor var ikonet. Klostret blev grundlagt settlement Tobolenets sidst tilgroet og omdøbt landsbyen hellige bjerge. Det er kendt, at Ivan Groznyj givet kirken klosteret pyatnadtsatipudovy klokke, lavet på fabrikken Tuleneva. Og Kongen af Fjodor Mikhailovich doneret Gospel. Den enorme klokke blev døbt i "Goryunov," folk af klagende stemme. Indtil nu var kun et fragment af det i gården. Indtil det 18. århundrede klosteret var førsteklasses og havde en masse af jord. Under regeringstid af Catherine, blev han treteklassnym og blev frataget de fleste af besiddelse, men værdien for Rusland er ikke tabt.

Templet og Pushkin

Ikke langt fra klosteret er familiens ejendom i AS Pushkin - Mikhailovskoye landsby. Det blev bygget digterens bedstefar på den maternelle linje - Osip Abramovich Hannibal.

Bedstemor og bedstefar til Pushkin (Maria A. Osip Abramovich Hannibal og Hannibal) foretaget betydelige donationer til templet. Dette gav familien ret til at blive begravet ved siden af klosteret. Pushkin besøgte disse steder efter afslutningen af Lyceum. Især tæt forhold til klosteret han udviklede under sit eksil for ateisme. Så abbeden af klostret abbed Jonas blev udpeget til at føre tilsyn den åndelige Pushkin. Som et resultat, har de udviklet et nært tillidsforhold. Som Pushkin og venner fra hele den monastiske broderskab.

Abbeden Jonas talte positivt om den observerede. Digteren er her samlet billeder af de tegn, ordsprog, ordsprog, der omslutter en populær visdom. De blev materialet til de berømte og vigtigste værker af "Boris Godunov", "Belkin". Og endelig, havde den store digter fundet Hvile i klosteret. Hvor han blev begravet, hans mor, bedstemor, bedstefar og bror, der døde som spæd. Ifølge legenden, Pushkin, når begrave sin mor, og betalt for hans grav, som om en Anelse om sin forestående død.

Således i det 19. århundrede landsby Hellige Bjerg blev omdøbt Pushkin Hills. Kirke klostret, derimod, har bevaret sit navn. Og i dag, kan du komme og besøge graven af den store digter, forlader blomster. Men kirkens ledere i daglige gudstjenester mindes Pushkin og hans slægtninge.

Templet i det 20. århundrede

Allerede før krigen, da den sovjetiske regering kom blev kirken lukket. Rummet blev brugt som et bageri, en trykkeri, klub. Under Anden Verdenskrig Kirke af klostret (Pushkin Hills) er meget beskadiget i bombningen, blev St. Nicholas Church og andre bygninger fuldstændig ødelagt. Nazisterne forsøgte at ødelægge og religiøse monumenter og grav Pushkin. Ifølge deres plan havde eksplosionen af kulturarven at underminere ånden i den russiske soldat. Heldigvis vores folk måtte gå i offensiven og at demine monumentet ved graven af digteren. Til minde om disse begivenheder, blev et mindesmærke bygget, dedikeret til Pushkin Gore befrielse. I 1949 blev den Assumption Cathedral restaureret af Academy of Sciences, og derefter åbne et museum udstilling. Men det vides ikke, det ville ske, ikke om det er den grav af digteren.
Kun i 1992 blev kirken givet tilbage til den russiske ortodokse kirke og kirken af klostret blev genoplivet sig selv (Pushkin Hills), den maksimale gentage tider med udseendet af den store digters liv.

tidsplan for serviceydelser

I landsbyen Pushkin Hills Church of klosteret har følgende tidsplan for tjenester.

Almindelig morgen på hverdage, fra 06:30 - Midnight, liturgi, Ure, Loger bøn.

Søndag og ferie morgen tjenester begynder på 9:00 - liturgi ur.

Aften tjeneste på hverdage, søn- og helligdage - 17:00.

Hver første søndag i måneden i slutningen af liturgi af katedralen er en bøn til opfordringen fra Helligånden i al god Gerning.

Hver fjerde søndag i måneden er Blagodenstvenny bøn vor Frelser, Herren Jesus Kristus.

Hver søndag service omfatter en af akathists den hellige Jomfru Maria.

andre attraktioner

Vi nævnte tidligere om Svyatogorsk kloster og godser i landsbyen Mikhailovskoye, som er blevet et museum-reserve. Men det er ikke de eneste attraktioner. Pushkin-museet-Reserve omfatter gård Mikhailovskoye Trigorskoye Petrovskoye Savkina Hill. I landsbyen Pushkin Hills Church of klosteret og grav Alexander Pushkin sikkert nydt stor popularitet. Men bortset fra dem der er en Kirke Kazan ikon af Guds Moder og Videnskab og Kultur Center. I nærheden af Pushkin Mountains er også interessant: Mill Village Bugrovo, Museum Mail, ornitologiske planteskole og privat hus-museet opkaldt efter Sergei Dovlatov.

Turisme og pilgrimsfærd

Som du kan se, er dette område i Pskov-regionen er centrum for forskellige monumenter og populære i disse dage. Lokale hoteller tilbyder deres værelser og tjenester, rejsebureauvirksomhed - et udvalg af forskellige ture. En trofast forventer forskellige pilgrimsrejser til kirker, herunder kirke klostret (Pushkin Hills). Billeder taget i disse gamle steder har bevaret deres ånd med Pushkin tid, det er også meget imponerende. Enhver interesseret Pskov kan hente noget til din smag.

Fra St. Petersborg eller Pskov kan nås med bus, følge anvisningerne Pskov - Great Luke - Pskov Novorzhev, Pskov - Pushkin Hills (Church of klosteret).

I bil fra St. Petersborg i Pushkin Mountains nødt til at rejse på motorvejen E95, M20.

Moskva er et tog til Great Bow, og derfra overføre til bus til Pushkinogorye. Med bil fra Moskva - på motorvejen E22, M9, efter byen Pustoshka skal henvende sig til motorvejen E95, M20.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.