SundhedMedicinsk turisme

"Avitek" sanatorium (Kirov): anmeldelser, billeder

Mange russere er på udkig efter en kvalitet spa behandling løn seværdigheder på udlandet, studere prislister belarussiske kursteder.

Vores opmærksomhed blev henledt på en indenlandsk resort "Avitek". Feedback fra dem, der har været på dette sted, meget god. Og de besøgende, glade og placering, og supportmedarbejdere og ernæring, og yderligere funktioner forudsat her.

placering

"Avitek" - resort, der ligger i byen Kirov på bredden af Vjatka. Området er meget malerisk, som bidrager til stemningen til at gå på en tur rundt i nabolaget. I nærheden af alle de attraktioner og museer i Kirov, så der i deres fritid, kan procedurerne nemt komme ud for at udforske byens historie. Det kan også være tilfredse med muligheden for at besøge byen teater elskere af denne kunstform.

profil

Om sanatorium "Avitek" (Kirov) og jeg ønsker at sige: at hjælpe alle. Dette er en multi-resort, det har tre hovedafsnit:

 • Neurology.
 • kardiologi
 • Gynækologi.

Ikke så lidt tilbage af sygdomme, der ikke falder ind under denne liste, selv om der har sundhedstjenester i sygdomme i mave-tarmkanalen, urologi, leversygdomme, hudsygdomme, diabetes.

"Avitek" - sundhed, idet der på patienternes genoptræning efter myokardieinfarkt, hjertekirurgi, slagtilfælde.

Den apotek har en særlig til genopretning af gravide kvinder "Joy of Birth" program. Det er en ambulant.

Sanatorium "Avitek" giver patienter med vægttab program og foryngelse af kroppen, som er meget populære.

Der foregår rehabilitering af børn 4-17.

kollektive

"Avitek" - udvej, som kan prale af et team af specialister. Alle læger - folk entusiastisk, meget dedikeret, løbende uddannelse, at lære nye teknikker, udvikling af nye wellness-programmer.

Fører et hold hædret læge i Rusland, æresborger i byen Kirov, en læge af den højeste kategori - Anufrieva Galina Georgievna. Hendes navn er velkendt i de kredse af fans af forfatterens og folkemusik healing teknikker og hvordan du navngiver forfatter til "Secrets of the Witch Doctor", "Family Medicine", børnebogen "Secrets of Flowers", bøger for vordende mødre "Vi venter på dig, skat."

medicinsk behandling

"Avitek" - udvej, tilbyder en bred vifte af sundhedsprogrammer og udstyr. Medicinsk grundlag "Avitek" at blive misundt. Det skal bemærkes, at denne udvej er en naturopathic kursted, der er i den bedste praksis anvendes som medicin, og godt kendt siden oldtiden folkemusik.

Grundlaget for behandling er princippet om den store reformator af den medicinske videnskab for middelalderen Paracelsus, der sagde, at naturen har skabt sygdommen, det er der, og helbreder dem.

Spisning på sanatoriet en fem-single, efter princippet "Vores mad - vores medicin."

 • Urtemedicin involverer behandling af copyright naturlægemidler planter, der vokser i de områder regionen og de omkringliggende.
 • Apitherapy. Bee produkter har længe været brugt af traditionelle healere til behandling af forskellige sygdomme og i kosmetologi.
 • Mineral Water fra en lokal kilde tilvejebringer plural terapeutisk virkning.
 • Hydrokinesitherapy - vandbehandlingsmetoder. "Avitek" - sanatorium have en lokal pulje af mineralvand. Der er klasser i vand aerobic og hydromassage enhed, samt et bad (terpentin, naturlægemidler, perle, mineral), brusere (undervands-, Charcot, opadgående, cirkulære).

 • Udbredte fysioterapi rehabilitering teknikker: magnetisk, kryoterapi, laserterapi, forskellige typer af lys og elektroterapi.

 • Massage værelse med forskellige former for massage og manuel terapi.
 • Hirudotherapy - behandling med igler.
 • Mudder behandling. For mudderbade brugt silt mudder af den lokale kursted.
 • Termoterapi infrarød sauna, tyrkisk bad og finsk sauna.

 • Naphthalan - behandling naitivnoy naphthalan aserbajdsjansk olie.
 • Speleotherapy - behandling i salvinitovoy værelse. Det bruger salt Verkhnekamskoye indbetaling.
 • Forskellige fremgangsmåder til ozonbehandling.
 • Carboxytherapy udført under anvendelse af et tørt carboniseret bad.
 • Akupunktur.
 • psykologisk rådgivning og psykologisk uddannelse med en anden retning.
 • Medicinske lavementer.
 • Vaginal kunstvanding med mineralvand.
 • Komplet computer diagnostik af patientens krop.
 • Føtal overvågning observationer.
 • Kryoterapi - behandling med kulde.
 • Kolon Rensning under anvendelse af medicinsk plantestoffer og mineralvand med administration af mælkesyrebakterier, hvilket fører til betydelige resultater at forbedre den generelle tilstand af organismen og dens foryngelse.
 • Gendannelse koordinerende funktioner på en speciel maskine.
 • Fysiske øvelser, Qigong, åndedrætsøvelser, stavgang, vand aerobic.

 • Skønhedsbehandlinger af forskellige retninger, laser fjernelse af mindre fejl i huden.

Pool udvej Avitek

Den mest populære er den pulje af sanatorium "Avitek" fyldt med lokal mineralvand. Poolen er åben syv dage om ugen, tage alle udfordrere. Måske som en engangs-besøg, og et abonnement (som er ønskeligt for sundhedsmæssige effekter).

Bassinvandet indeholder mange nyttige stoffer, såsom fluor, chlor, jern, magnesium, carbonat, calcium, natrium, iod, brom, sulfat, kiselsyre.

Hver dag er der vand på opgraderingen på 15%. Desuden vand passerer dagligt UV-behandling og cirkuleres kontinuerligt gennem en kvartssand, hvorved den rensede og erhverve egenskaberne af "levende vand." ikke anvendes chlor og farvestoffer I bassinet.

Mineralet vand har en positiv indflydelse på kroppen. Nemlig øge immunitet, foryngelse af kroppen, øge mobiliteten af rygsøjlen og led, en gunstig virkning på nervesystemet, det cardiovaskulære system, forbedrer hudens tilstand, løsner muskelspændinger, har analgetiske virkninger, hjælper med at normalisere legemsvægt.

recovery form

Sanatorium "Avitek" (Kirov) tilbyder forskellige typer af medicinsk behandling.

Du kan bruge billetten, og så vil du være i stand til at leve og revitaliserer sig i institutionen.

Behandling af kursovkam involverer levende uden for byen. Institutionen vil du kun tage et kursus af behandlinger, og at spise.

Ambulant behandling. Du kan besøge de forskellige procedurer af deres valg eller udpegelse af specialister.

Schedule "Avitek» sanatorium

sanatorium specialister og weekendarbejde i 2016. På tidsplanen for poolen læse bedre ved at kalde den institution, kan det variere. Hertil kommer, at i puljen for vand aerobic, herunder gravide kvinder. I disse timer er det lukket for offentlig adgang.

vinterhave

"Avitek" har en smuk vinterhave. Så at selv i dårligt vejr kunder og besøgende er tilgængelig for gående og slappe af i de frodige grønne planter. Her kan du beundre den smukke eksotiske træer, læse en god bog, der sidder på en bænk i et hyggeligt hjørne, se fiskene i akvariet. Og du kan komme her på en fotooptagelse, som i øjeblikket er meget populære tjeneste.

overnatning

Sanatoriet har boliger til 164 pladser. Denne værelser med standard enkelt og dobbelt placere en delt badeværelse for to værelser eller blok.

Junior suiter med bad og et soveværelse suiter med separat badeværelse.

Sanatorium "Avitek" (Kirov) kommenterer tilstedeværelsen i det af turister modtaget overvejende positive. Den udvej glad for at have dig som gæster, så administrationen ofte udfører forskellige aktioner. Vacationers notat, der driver en familie billet til svømmehallen, er aktierne holdt fridag på forskellige procedurer, festlige rabatter for familie besøgende og mange andre overraskelser.

Jeg vil gerne se flere anmeldelser om den brugte ferie her er kvaliteten af tjenester, de kan efterlades på stedet af sanatorium, blogs rejsende.

En detaljeret prisliste af de resorts' Avitek "kan findes på det officielle site af sanatorium.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.