Mad og drikkevarerDrikkevarer

Morse tranebær: recept og anbefalinger til udarbejdelse af

I efteråret utrolige populære gaver af naturen såsom tranebær og tyttebær. Disse bær er meget værdsat af vores forfædre, deres høstet om vinteren, brygget på dem kompot, syltetøj, sirup. Tranebær og tyttebær anvendes som fyld til tærter, tilsat i sauerkraut, er tørre frugter anvendes som grundlag for terapeutisk te.

Jeg må sige, tranebær eller tranebær parabol er virkelig meget velsmagende, men stadig meget nyttig. Hvis populariteten af tranebær i denne duet er ingen tvivl om, at for nogle ukendte årsager, tyttebær blade i skyggen. I øvrigt, helt forgæves.

Vi forsøger at rette op på denne uretfærdighed. Hvad ved vi om tranebær? Bær indeholder en stor mængde af næringsstoffer: C-vitamin, vitamin B1, B2, flavonoider, anthocyaner, salte af kalium, jod, glucose, sorbitol, æblesyre, citronsyre og andre organiske syrer, fructose, æterisk olie.

Takket være denne rige kemiske sammensætning af frugter, skåle lavet med tranebær, er yderst nyttig for alle, der jævnligt bruger dem. For eksempel tranebær frugtdrikke og gelé forbedre arbejde mave af patienter med gastritis med lavt syreindhold. Det er også et diuretikum, så det kan bruges som forebyggelse af stendannelse i nyrerne. Tranebærsaft reducerer trykket sænker temperaturen, tørst quenching, det hjælper med inflammation i bugspytkirtlen. En ufuldstændig liste over tranebær fordele kan nævnes sine gavnlige virkninger på huden, så det er ikke overraskende, at tranebær aktivt anvendes i kosmetologi.

Enorm popularitet af tranebærsaft. Opskriften kan variere noget, selv om smagen og fordelene af drikken ikke påvirkes. Morse lavet af friske bær, samt frosne eller dåse tranebær. Tranebær drik perfekt kæmper med symptomer på forkølelse, og derfor simpelthen uerstattelige i de frostklare perioder.

Nu har vi fokus på, hvordan man kan lave mad tranebærsaft. Et par tips til at gøre denne velsmagende og sund drik. For at forberede saften, vi har brug for os selv bær, vand og sukker (eller honning, at han var en del af frugtdrikke vore forfædres). Ved at tilslutte til et vist stadium af disse komponenter, får vi den ønskede saft af tranebær. drink opskrift opfordrer til en bestanddel, såsom vand. Postevand i forberedelsen af frugt drink er ikke nødvendig, er det bedst at bruge kildevand.

Først skal du gå gennem de bær, fjerne blade og snavs. Hvis bærrene er frosne før tilberedning, de har brug for at afrime i et par timer. Netto bær taget i et glas, keramik eller porcelæn ware (lingonberry bær indeholder meget syre, der kan kontakt med metal) og mos indtil indtil saft vises.

Den resulterende blanding blev tvunget gennem en sigte og afkøles i køleskab. Derefter tilsættes vand til bærblandingen og kog i fem minutter ved lav varme. Tilsæt sukker, kog i et stykke tid drikke (kun et par minutter), derefter fjerne fra varmen. Cover gryde, hvilket giver drikken bryg og køligt i tre timer. Morse tranebær opskrift, der viser sig at være ganske enkel, klar. Forberedelse af de nødvendige ingredienser bør ikke tage lang tid. Morse får brug for kun tre hundrede gram bær, to hundrede gram sukker og to liter vand. Drikken bør opbevares i koldt højst 24 timer efter dets fremstilling.

Her faktisk, og al visdom gourmet, velsmagende og sund drik, som har navnet på den saft af tranebær. Opskriften er meget simpel, så selv den mest uduelig kok er ikke svært at tilberede tranebærsaft.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.