ForretningSalget

Adresser på butikker "Pyaterochka" i St. Petersburg. driftsform, kampagner, anmeldelser

I dag vil vi finde ud af adresser på butikkerne "Pyaterochka" i St. Petersburg. Også, vil blive præsenteret din opmærksomhed på alle relevante og vigtige oplysninger om organisationen. Efter alt, før du går til en bestemt butik, skal du først forstå, hvordan virksomheden er god. Så hvad man skal kigge efter? Hvilken slags oplysninger vil hjælpe til at forstå integriteten af organisationen?

beskrivelse

Før du finde ud af adresser på butikkerne "Pyaterochka" i St. Petersburg, er det nødvendigt at forstå, at alt dette er en detailhandelskæde. Måske i butikken ikke har, hvad du har brug for!

"Pyaterochka" - et handelsnetværk, som hypermarkeder / supermarkeder. De har alt, hvad der kan være nyttige for hverdagen. Og det skal huskes alle. En værdig konkurrent til den populære "Victoria" eller "Det syvende kontinent". Men mens at handel netværk er ikke så stor.

adresse

Men hvor man kan finde den angivne organisation? Sagen er, at adresserne på butikkerne "Pyaterochka" i St. Petersburg forskelligartet. En masse af dem. Efter salgsnetværk er repræsenteret som en stor varehuse og nærbutikker. Find stormagasinet er ikke så svært, som det ser ud. Især når det kommer til Peters hjerte.

Find butikker gør ikke så svært. Mange købere siger, at organisationen afdeling af "spredt" i hele byen. Mange af dem, lige nok til at se ud.

For eksempel, i St. Petersborg der er en butik på gaden Bryantseva, 19a, har også 2 gren af organisationen inden for kultur - i huset 25 og hus 22. Du kan finde butikken på Railway Square, i strukturen 5B. Adresser er faktisk meget. Det er bedst at være opmærksom på visse områder.

Kalinin distriktet

Nogle af de vigtigste og mest populære forretninger endnu ikke beskrevet. Hvad er de adresser på butikkerne "Pyaterochka" i St. Petersburg? For eksempel, i Kalinin distriktet. Så får vi ingen problemer med at forstå, hvor de skal gå, for eksempel til mad.

I virkeligheden, i Kalinin-distriktet i så mange grene af organisationen. Dette er nødvendigt for at huske. Find butik "Pyaterochka" kan være på:

 • Bryantseva, 19a;
 • Trofasthed Street, 10;
 • Civil Avenue, 84 og 105;
 • Zamshinoy gade, 28;
 • Karpinski gade, 38;
 • Kondratieff Avenue, 48 og 62;
 • Kulturer Avenue, 25;
 • Lunacharskii Avenue, 80 og 86;
 • Lenin square, 8;
 • Prospect Metallistov 77;
 • Avenue of Science (hjem: 10, 21, 44 og 28);
 • Udsigten til oplysningstiden, 76;
 • Piskarevskoe Avenue, 19 og 39.

Disse er de tilgængelige adresser på butikker "Pyaterochka" i St. Petersborg, Kalinin-distriktet. I virkeligheden, i St. Petersburg mange lignende varehuse og supermarkeder. Den vigtigste ting at kigge efter. I de andre byer, for mange butikker "Pyaterochka" kontorer. Men nu taler vi kun om Peter.

heartland

Hvad er nogle adresser på butikker "Pyaterochka" i St. Petersburg? Sagen er, at mange er interesseret i placering af distributionsnettet i det centrale område af byen. Filialer meget. Som det er blevet nævnt, er kommercielle netværk søsterselskaber placeret i stort antal på næsten hvert hjørne.

De mest almindelige og populære adresser på stores "Pyaterochka" i St. Petersborg i den centrale region er som følger:

 • Bolshaya Porokhovskaya, 50;
 • Voroshilova, 3, k1;
 • Prospect Pyatiletok, 8;
 • Prospect Iskra, 7;
 • Dybenko Street, 14;
 • Ligovsky Prospect, 107;
 • Vladimirsky Prospekt, Bygning 61;
 • Suvorov Avenue, hus 10;
 • Prospect Foundry, 43.

Det er ikke alle organisationer punkt placering. Men de bruges ret ofte befolkningen. Især de sidste 4 afdelinger. De er placeret i hjertet af St. Petersborg.

Vyborg-distriktet

Det næste område, der vil være interesseret i os - det er i Vyborg-distriktet i St. Petersborg. Adresser på butikker "Pyaterochka" i St. Petersborg, som allerede kan ses forskelligartet. En masse af dem. Opregne alle kontorer kan være lang. Derfor bør du være opmærksom kun på nogle grene.

I Vyborg-distriktet, kan du finde butikker af denne detailkæde på følgende adresser:

 • Murom Second Avenue, Bygning 10;
 • Vyborg motorvej, hus 393;
 • Engels Prospect, 27;
 • Tikhoretsky Avenue, Bygning 10.

Det er derfor for disse koordinater, kan du finde butikker "Pyaterochka". Byen åbnet flere og flere grene af organisationen. Adresser på butikker "Pyaterochka" i St. Petersborg (Vyborg-distriktet) slutter ikke med disse indikatorer. Men nu, da vi kender de fleste af de grene, er det nødvendigt at sætte sig ind i nogle vigtige oplysninger om handel netværk. Hvad er det?

Om tid

For eksempel, tidsplanen for arbejdet. Mange undrer sig, på hvilket tidspunkt kan tilgås i "Pyaterochka" for shopping. Faktisk at besvare dette spørgsmål er ikke så nemt som det ser ud. Hvorfor?

Meget afhænger af den specifikke gren af organisationen. Alle butikker har en anden tidsplan. Vi er nødt til at præcisere oplysninger om hver gren for sig. Afklar det kan være på en hvilken som helst by, hvor der kun er "Pyaterochka". Det er bedst at gælde for alle grene af organisationen separat. Nogle adresser på butikkerne "Pyaterochka" er allerede blevet overført til St. Petersborg. Du kan videregive de angivne koordinater, og derefter se på indgangen til butikken tidsplan. Ikke noget svært eller særligt!

Generelt er der flere varianter af organisationen. Nogle kontorer er normalt - de er lukket om natten. Og der er grene af uret "Pyaterochka" omkring. Der er ikke mange, men de gør det alligevel. Og i forskellige byer.

tilstand

Nu lidt mere konkret om, hvor mange kontorer fungerer hypermarkeder. Det er blevet sagt, at de mest præcise oplysninger bliver nødt til at modtage for hver specifik stikkontakt. Men på hele organiseringen af den samme tidsplan.

"Pyaterochka" driftsform (St. Petersborg og andre byer, uanset hvilken form for pågældende område) tjener primært som følger: 00:00 til 23.00. Det vil sige, stort set alle de kontorer i organisationen - et ur lavprisvarehuse og supermarkeder. Under alle omstændigheder var det foreslås en sådan ordning for St. Petersburg.

Det foreslås at kalde "Pyaterochka" netværk af lavprisvarehuse ur. Og det med rette. Befolkningen er helt i orden, at folk altid kan komme her og købe, hvad de har brug for. "Pyaterochka" driftsform (St. Petersburg, Moskva eller andet område - er ikke så vigtigt) giver meget bekvemt for besøgende. Men på samme tid ikke alle arbejdere til at smage sådan en option arbejde. Efter alt, vi nødt til at arbejde natarbejde.

aktier

Fremover klart, hvor man kan finde om "Roundabout" i SPb. Men i alt dette, som det allerede er blevet påpeget, at adressen ikke ende der. De er mange. Absolut, samt områder i St. Petersburg. Nogle er interesseret i de aktier i selskabet. Dette er et meget vigtigt punkt. Ganske ofte folk er interesserede lukrative tilbud.

Andele af "Pyaterochka" (St. Petersborg) tilbyder flere forskellige. Den mest populære løsning - det er rabatter og salg. Hver uge på et bestemt produkt der er visse rabatter. Denne kampagne har tiltrukket mange købere. Du kan foretage et køb på gunstige vilkår, uden nogen ekstra afgifter og overbetaling.

aktier "Pyaterochka" også i dag (St. Petersborg) tilbyder specielt til pensionister. De er i en periode fra den 3. oktober til 28. november fra 08:00 til 15:00, vil tilbyde en rabat på alle varer svarende til 10% af den samlede købesum.

"Søde godhed" - det er en anden handling, den foreslåede distributionsnet. det er normalt afholdes i børnedag. Solgt slikkepind, provenu fra hvilke (en tredjedel af indkomst) går i "Life Line" fond.

Bruger anmeldelser

Fra nu af, er det klart, hvad der er de adresser på butikkerne "Pyaterochka" i St. Petersborg, såvel som for de aktier i butikken. Nærmere oplysninger kan fås hos de ansatte i et bestemt salgssted.

Hvad de besøgende siger om os? Generelt intet galt. Det er en almindelig supermarked, som tilbyder produkter og genstande til hjemmet og livet til meget overkommelige priser. Meget tiltalende shoppere ugentlige kampagner. Med deres hjælp, kan du spare uden at gå på kompromis med kvaliteten af varerne.

Selvfølgelig behager også det faktum, at de fleste butikker arbejde døgnet rundt. Du kan til enhver tid at komme til butikken - uanset om det er "Pyaterochka" på Demian dårlig (St. Petersborg) eller Engels, 27, til at købe de nødvendige elementer og vende hjem.

Som arbejdsgiver

Men som arbejdsgiver for borgerne i forhold til de "Pyaterochka" flere krav. Dybest set, de er standard for de fleste kommercielle netværk. Medarbejderne siger, at arbejde med henblik på dagligvarebutik driftstilstanden er svært, indtjening er ikke så høj som lovet. Hertil kommer, at selskabet driver et system af bøder, hvilket reducerer realindkomst af arbejdstagere.

På lige fod med de "Roundabout" byder på formel beskæftigelse, en stabil indkomst (dog ikke meget høj), en fuld fordele pakke. Ligeledes vil ikke brug for lang tid til at gå på indkøb for dagligvarer efter arbejde. Alt kan købes direkte i et bestemt salgssted.

Vi konkluderer, at "Pyaterochka" - dette er ikke en dårlig arbejdsgiver. Men sammen med dette, han er ikke den bedste. På hele organisationen glade kunder. Adresser på butikker "Pyaterochka" i St. Petersborg (nogle) er nu kendt. Du kan nemt gå til en gren af organisationen for shopping.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.