SkønhedHudpleje

Fælles mandlige tatovering på skulderbladet

Hvorfor gør folk lave en tatovering? Det er en måde at tale om sig selv, uden at sige et ord. Nogle mener, at disse billeder grimhed, andre - en god måde for selvudfoldelse. I det enogtyvende århundrede, er den tatovering på kroppen anvendes på både mænd og kvinder. Mange mennesker på planeten har mindst én tatovering. Hvilken del af kroppen du vælge? Det hele afhænger af din fantasi, er det ikke begrænset. I denne artikel vil vi se på mænds tatoveringer på skulderbladet.

Valg af en placering

Hvorfor vi går om ienno klinge? Lad os starte med det, der nu i tilstedeværelsen af tatoveringer kan endda arbejde ikke tage, så skulderen - det er den bedste løsning. Hvis det ønskes tatovering kan være nøgne eller omvendt, for at skjule. Hertil kommer, kan billedet være en hvilken som helst størrelse, fordi området for en stor. Mænds tatovering på bladet er meget almindelige, der tilbyder en bred vifte af idéer.

ideer

Mænds tatovering på klingen kan udføres i forskellige stilarter, såsom:

  • akvarel;
  • 3d;
  • Tatovering stil maori, og mange andre.

Bemærk også, at billedet med bladet gnidningsløst kan flytte til den forreste del af skulderen, halsen, brystet, eller at have en fortsættelse i form af ærmerne. Hvad er det? Sleeve - it billeder trykt på den hele armen, fast billede. Det ser meget imponerende og populær blandt mænd.

historie

Hvorfra kom mændenes tatoveringer på bladet? Tidligere på Maori (indfødte) gør billedet på hans skulder, for at være i stand til at skelne en person fra en anden. Siden da har tatovering ændret sin skæbne, men den mest almindelige applikationsstedet og forblev klinge.

Skitser af tatoveringer på skulderbladet

Mænds tatovering kan være meget forskellige. Næste vilje whazzup prøve billeder. Hvad vil nærme du selv bestemme. I denne forbindelse er det ikke nødvendigt at bede om hjælp og rådgivning. Tatovering nødvendigvis bærer med sig en mening, at kun medium korrekt kan fortolke.

Hvilken slags billede er mest populære? Det første punkt hedder jaguar, panter. Denne PET-aristokrater, ofte skildrer det i deres fotografiske stil. Hvad er meningen, de bære? Det er ingen hemmelighed, at Jaguar og Panther - er en meget majestætiske, kloge, intelligente og forsætlige dyr.

Den næstmest populære sted er besat af mytiske skabninger - drager. Hvorfor stikke af disse skabninger? De symboliserer de fire elementer og alle dele af verden. Drager er kommet til os fra japanske mytologi og er solidt forankret her.

Tredjepladsen normalt besat af billedet af en skorpion. Denne skabning er omgivet af mange mysterier og myter. Kun de modigste mennesker gør en tatovering med billedet af en skorpion. Tegning udføres i mørke farver, fordi det tiltrækker mere opmærksomhed til andre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.