SundhedPræparater

Næsten 'Halidorum': brugsanvisning til patienter

På en masse snak åreforkalkning. Og dens virkninger behandles. En af de bedste lægemidler, der anvendes til dette formål - "Halidorum". Instruktioner vedrørende anvendelse og siger, at denne medicin anvendes til behandling af mange sygdomme af kredsløbssygdomme. Også lægemidlet påvirker blodpladerne og reducerer blodpropper. Det udvider blodkarrene, reducere de negative virkninger af åreforkalkning. Men det er ikke begrænset til dens virkning.

Vasodilator handling "Halidorum" observeret i de perifere og cerebrale blodkar, såvel som i kranspulsårerne. Det er meget belejligt, fordi det var der, at har brug for en afslappende virkning af lægemidlet hos mennesker, der lider af åreforkalkning.

Halidorum anvendt i kompleks behandling af cerebrale kredsløbslidelser, især i tilfælde af vaskulær spasme og indsnævring på grund af dannelsen af aterosklerotiske plaques. Ofte efter påføring Halidorum på recept er hovedpine.

Endvidere Halidorum effektiv til behandling af spasmer i urinvejene, hvilket er meget vigtigt i urolithiasis. Selv om dette stof - midler til adjuverende behandling, er det ikke grundlæggende.

Det bruges og i strid med normale kontraktile aktivitet i fordøjelsessystemet. Disse manifestationer forekommer i cholecystitis, tenesmus, colitis og enteritis.

Når stadig gælder Halidorum? Vejledning om anvendelsen henviser også til kredsløbslidelser i øjnene og kredsløbslidelser som følge af operationer.

Hvem skal være forsigtig, når man tager Halidorum? Ammende mødre, gravide kvinder og folk med allergi. Bivirkninger ses hyppigst hos ældre og yngre patienter, så lægen ordinerer med forsigtighed Halidorum disse kategorier søge hjælp. Kontraindikationer renal failure, respirationssvigt og leversygdom, takykardi ventrikulære typen, myokardieinfarkt akut periode.

Halidorum næsten ingen effekt på blodtryksværdier, selvom held afslapper glatte muskler.

Er der nogen bivirkninger af "Halidorum" stof? Vejledning til brug nævner mange ting: Patienterne rapporterede diarré, appetitløshed, mavesmerter, mundtørhed, kvalme og undertiden opkastninger. I blodet får en masse leverenzymer, der angiver leverproblemer. Nogle gange er der en rysten, gangforstyrrelser, tale, hukommelsestab, søvnløshed.

Meget ofte problemer med nervesystemet som følge af brug Halidorum almindelig hos ældre patienter. Lejlighedsvis observerede arytmi og takykardi er lægemidlet ikke altid gives til patienter, der nogensinde har lidt af hjertearytmier. Blod leukocyttal kan reduceres til mindre end det normale. Typisk opstår Halidorum bivirkninger, hvis dosis forkert blev modsvaret eller læge har ikke overvejet patientens alder, når det afgøres, om dette stof regime.

Som foreskrevet Halidorum? Brugsanvisningen nævnte anvendelsesmetoder indbefatter tabletform og injicerbare opløsninger. Lægemidlet kan indgives intravenøst og intramuskulært. Typisk betyder stoffet "Halidorum" ikke udpege mere end 2 gange om dagen.

Der er også oplysninger om det uønskede i fælles brug af lægemidlet med nogle andre. Når umenshyut dosis af medicin "Halidorum"? Dens anvendelse er begrænset i forbindelse med lægemidler, der fremmer kaliumudskillelse: diuretika, adrenerge blokeringsmidler, hjerteglykosider.

Sådan opbevarer Halidorum? I et varmt sted ud af sollys. Beskyt børn mod lægemidlet. Det kan være farligt i overdosis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.