SundhedPræparater

"Sinekod". Anmeldelser, anbefalinger kontraindikationer

I dag, læger er ofte på en tør hoste for børn og voksne ordineret lægemidlet "Sinekod". Svar om ham meget forskellige, men den negative længere.

Jeg tror, at for det meste de skyldes det faktum, at stoffet er dyrt og ikke har en øjeblikkelig effekt. Men, læse anmeldelser på nettet, indså jeg, at mange mennesker bruger denne medicin uden at konsultere din læge. Dette er naturligvis uacceptabelt.

"Sinekod", af hvilke skræmme mange patienter - hostestillende lægemiddel. Så ligesom alle andre lægemidler det kan drikkes kun på lægens råd. Der er en "Sinekod" tør og våd hoste. Hver hjælper kun for en bestemt form af sygdommen. Så før du indsamle feedback og til at begynde behandling, du har brug for at komme i nærkontakt med sammensætningen af lægemidlet, instruktionerne for dets anvendelse, mulige komplikationer, kontraindikationer.

Medikament "Sinekod" produceres i form af sirupper og dråber. Børn ofte ordineret vanille sirup "Sinekod", og voksne - drop. De lægemidler er baseret på det faktum, at det virker direkte på hoste center i medulla oblongata. Det er derfor, han holder op med at hoste uden at hæmme vejrtrækning. Medicinen er ikke et lægemiddel opium. Den vigtigste aktive stof er det - butamirata. Han udvider bronkierne og forbedrer spirometri og blodets iltning.

"Sinekod" (anmeldelser af læger bekræfte det) er meget godt for kighoste, rygerens hoste, tør hoste, der opstår i forskellige sygdomme. Anti-inflammatorisk effekt det udtrykkes tydeligt. Det stof simpelthen lindrer hoste.

"Sinekod sirup", anmeldelser af hvilket hovedsageligt forældrene forlade børnene, og dråber er de samme. Lægemidlet absorberes hurtigt i kroppen, der forårsager dannelsen af metabolitter, der binder til blodproteiner. Da farmakokinetikken ikke ændrer sig, kan sirup og dråber administreres gentagne gange.

Voksen sirup har en dårlig indflydelse, de er tildelt "Sinekod dråber." Anmeldelser tyder på, at de er godt-stop-hoste. Drik dråber bedre før et måltid, opløse dem i vand.

Som med enhver medicin, "Sinekod" har kontraindikationer. Det er umuligt at drikke til børn under 3 år, folk med pulmonal blødning, gravide kvinder, mennesker, der er tilbøjelige til allergiske reaktioner på bestanddele af lægemidlet.

Sammensætningen indbefatter butamirata dråber, ethylalkohol, hjælpestoffer. Den eneste sirup butamirata og adjuvanser uden alkohol. Det er derfor, i de mest alvorlige tilfælde, børnene efter 2 måneder ordineret sirup. Men det er bedst at bruge denne medicin til børn, der er fyldt 3 år.

Det siges, at behandlingen kan begynde opkastning. "Sinekod", anmeldelser hvoraf indeholde sådanne oplysninger sandsynligvis har brugt i mere end du har brug for, mængde. Doseringen af lægemidlet vælges lægen. Hvis den overskrides, kan det virkelig begynde opkastning, diarré og kvalme. Med en stærk overdosering kan være døsighed, pludselig reduktion af tryk, tab af bevidsthed.

I dette tilfælde anbefales det at vaske ud maven, giver offeret chelatorer, kalder "ambulance." Afhængigt af sværhedsgraden af den tilstand læger kan tildele organer understøtter hjerteaktivitet eller øge trykket.

Generelt må begrebet gode eller dårlige stoffer ikke eksistere. Organisme, dens følsomhed for hver person er meget anderledes. Så hvad gør en stor, kan det være gift for en anden.

Tager "Sinekod" eller anden medicin, så husk: analfabeter brug af lægemidler kan stå over for døden.

En lille note. Det er næppe nødvendigt straks at begynde at drikke sådan en stærk medicin. Måske i begyndelsen af sygdommen, når en hoste bør tænke folks behandlingsmetoder? Og frem for alt give op dårlige vaner. Denne ene beslutter efter eget skøn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.