Hjem og familieBørn

Vejledning til nye forældre: hvordan man kan sætte de ble-bukser?

Care for små børn - er en videnskab. I dag, i nogen børns butik, kan du finde en bred vifte af produkter, i væsentlig grad lette livet for unge forældre. Men for at få alle disse tilbehør er ikke nok, det er vigtigt at lære at bruge dem korrekt. Husk, et par børn er i stand til klart at udtrykke den følelse af ubehag. Læs vejledningen til børnenes produkter på ingen måde skamme sig, på grund af handlinger forældrene afhænger af trivsel og sundhed af barnet. Så, hvordan man korrekt bære en ble-bukser?

De trusser adskiller sig fra almindelige bleer?

Absorberende trusser i dag er i området af produkter til børn i alle kendte producenter. De er designet til aktive børn, at vænne sig til potten. Disse produkter kombinerer alle fordelene ved konventionelle undertøj og bleer. Deres form de ligner traditionelle trusser bånd har elastiske bånd, der tillader at fjerne og sætte på en ble side uden at bruge velcro. Men nogle modeller og ikke har velcro på siderne. Disse trusser hurtigt absorbere fugt og elastiske barrierer omkring benåbninger og talje pålideligt beskytter mod lækage. Brugen af sådanne produkter til personlig pleje, vil gøre det muligt for barnet at vænne sig til at fjerne og sætte på undertøj, hver gang du besøger toilettet. Hvordan til at bære en ble-bukser, som nødvendigvis har behov for at kende forældrene? Især vores trin for trin guide til dig.

Hvordan til at bære en ble-bukser barn?

Der er to måder at hurtigt og nemt at klæde barnet. I det første tilfælde er det nødvendigt at sætte barnet på ryggen og efter at have passeret hans hænder langs sidesøm gennem huller til ben, træk forsigtigt trusserne til deres retmæssige plads. Vær sikker på at læse anbefalingerne på pakken specifikke hygiejneprodukter.

Du ved ikke, hvordan man kan bære bleer og trusser ret til at bestemme, hvor de har før, og hvor Butt? Det er meget simpelt - som regel på den ene side af artiklerne skal levende billeder eller andre kendetegn. Hvis du konstant køber trusser blevet en virksomhed, meget snart vil du huske disse billeder og vil ophøre med at blive forvirret.

Hvordan til at bære bleer, trusseindlæg barn i stående stilling? Udvid produktet korrekt og rette sine arme, som i det første tilfælde. Husk: Vær sikker på at holde tandkødet og lad dem prøve så meget som muligt omhyggeligt. Sørg for at kontrollere, om alle sikkerheds- kanter er i den korrekte position, og er ikke påkrævet, hvis et eller andet sted i deres spredning.

Nyttige tips om, hvordan du ændrer bleer, trusseindlæg

Skyd bleer ligne normale undertøj, i virkeligheden, meget lettere end at bære. En af de mest populære emner blandt unge forældre - hvordan man kan forstå, at det er tid til at skifte en ble, hvis det ikke har side spænder? Det er meget simpelt - omhyggeligt bøje tilbage tyggegummi, på bagsiden af barnet, og stemme fyldningsgraden af det absorberende lag. Der er en anden værdifuld tip dedikeret til, hvordan man korrekt sat på en ble-bukser dreng. Efter den absorberende genstand har optrådt i stedet, skal du sørge for at kontrollere placeringen af penis. Det skal bemærkes ned, pas på - penis kan presses op, og nogle gange knust gummi. Denne situation vil bringe ubehag for barnet og bringe til intet alle funktionerne i absorberende trusser, som væsken under vandladning er risiko for lækage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.