Hjem og familieBørn

Sådan at lære dit barn til at sove adskilt fra deres forældre? Tips og teknikker

Børn i alle aldre er at vænne hurtigt nok til at sove sammen med deres forældre. Børn, der sov fra fødsel til dem i samme seng, er så meget vanskeligt at passere natten sover i en barneseng. Sådan lære et barn til at sove adskilt fra deres forældre? Læs mere om dette i vores artikel vil fortælle.

Den optimale alder for uafhængig søvn

Selvfølgelig er det vigtigste i livet for en nyfødt baby - det er hvad min mor er altid tæt. Så forældre, for at sikre maksimal komfort psykologiske forhold krummer, sætte den på vågeblus ved siden af ham. Men da den lille mand vokser op, de er forvirrede spørgsmål: "Hvordan til at undervise et barn til at sove adskilt fra deres forældre?"

Psykologer siger, at den bedst egnede alder for at føre barnet i sin egen seng - 2 år. Men dette udsagn er ikke for alle børn. Forældre bør omhyggeligt observere deres rebonochkom. Dette vil bidrage til at se, hvornår det vil være klar til at flytte til sin lille seng.

Sådan at forstå, at barnet kan sove alene?

Så for at afgøre, om et barn er klar til at sove alene i sin krybbe, forældre bør være opmærksomme på følgende punkter:

 • Proces amning sikkert afsluttet.
 • Baby sover i flere timer (5-6) og ikke vågne op.
 • Et barn kan tilbringe tid alene i rummet (20 minutter), og det kræver ikke en voksen.
 • Da han vågner op og ser sin mor ved siden af ham, og derefter svare på det er normalt (ikke græder).
 • Den knægt spørger ikke ofte på hånden til mor.
 • Barnet er opstået begrebet deres ejendom ( "mine").

Hvis alle ovenstående spørgsmål, kan forældrene give et positivt svar, så er det sikkert at sige, at barnet er klar til at flytte til sin seng.

Hvornår skal jeg vente?

På spørgsmålet om, hvordan man underviser et barn til at sove adskilt fra deres forældre på egen hånd, bør tages meget alvorligt. Ekstreme foranstaltninger og håndhævelsesforanstaltninger kan forårsage psykiske traumer til barnet, med det resultat, at han vil have en bred vifte af fobier og frygt. Derfor, i følgende tilfælde, bør du holde ud på "migration":

 • Kid irritabel, whiny til tider falder i hysteri.
 • Han har en fødsel skade eller alvorlig patologi.
 • Barnet er syg.
 • Barnet begyndervanskeligheder.
 • Ændring af klima, tidszoner, vante omgivelser.
 • Barnet passerer tilpasning i børnehaven.
 • Mor er gravid (i dette tilfælde, at omkostningerne flytte barnet i seng i god tid før en vigtig begivenhed).

Alle disse sager er alvorlig grund til at udskyde løsningen af problemet, hvordan de skal undervise et barn til at sove adskilt fra deres forældre.

Uafhængige sovende børn 1 år

Uden en mor som regel nægter at sove de børn, der ved fødslen sov ved siden af hende. Selvfølgelig, for min mor efter graviditet og fødsel co-sove med barnet - det er en meget god mulighed. Derfor er de fleste voksne begynder at tænke hvordan man underviser et barn til at sove adskilt fra deres forældre, i 1 år.

Indtil da babyer vågner ofte op på grund af aktiviteten eller køresyge behov samt at spise. Voksne bør være opmærksomme på de vigtige forhold, der skal træffes for at løse problemet med, hvordan man underviser et barn til at sove adskilt fra deres forældre:

 • For at lægge barnet sover bedre på en og samme tid.
 • Du kan ikke springe lur grund af det faktum, at barnet er bedre om aftenen for at sove. Hos børn under et år tid, skal han være til stede.
 • Vær opmærksom på fodring regime, at barnet ikke vågne op fra sulten efter blot faldt i søvn.

Sådan lære et barn til at sove på deres egne i 1 år?

Årige børn vant til selvstændigt søvn brug i etaper. Det er bedre at begynde at gøre det med en eftermiddagslur. Da min mor putte et barn i en krybbe, er det nødvendigt at sætte sig ned sammen med ham, klap på hovedet og give ham en hånd. Du kan tilbyde dit barn en ny "ven" - et stykke legetøj.

Nu er en masse kæle-legetøj, som er meget praktisk at tage med dig i seng. Børn normalt sover med dem roligt. Mor behøver ikke i første tid til at forlade lokalet, du kan for eksempel læsning eller strikning, sidder i nærheden af barneseng. Efterhånden som barnet bliver brugt, vil det være muligt at forlade ham til at falde i søvn alene.

Estivilya metode

Denne teknik er designet til børn 1-2 år. I fremmede lande, anses det for at være den mest almindelige. Dette er en effektiv metode, der kan hjælpe med at løse problemet med at lære et barn til at sove adskilt fra deres forældre.

I 3 år, virker denne metode ikke virker. Børn over tre år allerede kraftigt protesterer mod vilje deres forældre, så opkaldet til denne metode kan forårsage stor skade på barnet, forårsager alvorlige følelsesmæssige nød.

Hvad er essensen af Estevilya teknikker? Forfatteren siger, at forældre bør forlade umiddelbart efter at barnet blev sat i en separat seng. Hvis barnet stod der, græder eller skriger, moderen straks nærme det ikke er nødvendigt. Det er nødvendigt, for første gang, skal du vente et øjeblik, og først derefter indtaste, sætte barnet i seng og forlade igen. Og så gradvist øge intervallerne tilbagevenden til rummet. Før eller senere, falder barnet i søvn.

Da min mor vendte tilbage til soveværelset, gør hun det klart for dit barn, at han ikke er alene, at han ikke blev opgivet. Nøglen til succes vil være rolig og udholdenhed af forældrene. Estevilya metode kan kun bruges, hvis barnet ikke har nogen psykologiske eller neurologiske patologier.

Uafhængig søvn hos børn 2 år

Sådan lære et barn til at sove adskilt fra deres forældre i de sidste 2 år? Med disse børn allerede kan forhandle og afklare situationen. Det er nødvendigt at forklare de krummer, der hvert familiemedlem skal have sin egen seng. Du skal fortælle dit barn, at han var en voksen og kunne nemt sove i sin seng.

Normalt børn i denne alder efterligne voksne, så sandsynligheden for, at en søn eller datter acceptere dagen til at gå til din seng er stor nok. Gradvist vil barnet vænne sig til en ny seng og vil sove der for natten.

Bedre seng for første gang til at sætte ved siden af den forælder, som barnet er vigtigt at vide, at de er i nærheden. Psykologer anbefaler ikke, at voksne lulle barnet ved siden af ham, og derefter overføre det til din krybbe. Denne metode virker kun for de første par gange, og derefter barnet bliver kræsen og rastløs: han er bange for at vågne op alene i natten.

Uafhængig søvn hos børn tre år

Børn denne alder er store drømmere, så forældrene bliver nødt til at vise, ikke blot tålmodighed, men også at omfatte kyndige. Eventyr om natten, vil fantastiske historier hjælpe voksne i håndteringen hvordan man underviser et barn til at sove adskilt fra deres forældre.

I 3 år krummer kan siges, at han natten transporteret tilbage i Disneyland eller et eventyr, hvor alle ønsker er opfyldt. Også med børn to eller tre år, fungerer godt på vej af "uddannelse": at hjælpe barnet til at vælge en behagelig stilling til at sove. Det så sker, at børnene bare ikke kan ligge ned komfortabelt. Hvis et barn ønsker at tage med ham til krybbe legetøj, er det et must at løse.

Sådan lære et barn til at sove på egen hånd i 4-5 år?

Som regel, børn 4-5 år på at nægte at sove i et separat rum eller i sin seng for en grund:

 • frygt for mørke;
 • frygt for det ukendte stof eller monster;
 • skræmmende fantasi;
 • frygten for døden.

Sådan lære et barn til at sove adskilt fra deres forældre? Ved 4 år og ældre børn kan sove bedre, hvis rummet vil være tændt vågelampe. Også forældre med et barn, er det nødvendigt at tale om hans frygt og erfaringer og forsøge at overbevise ham om, at huset er absolut ingen fare.

Den knægt må forstå, at mor eller far ved siden af i det næste rum, og hvis det er nødvendigt, at de vil komme til undsætning.

Hvorfor børn ikke sover i 6-7 år?

Der er nogle børn, der ikke kan sove adskilt fra deres forældre selv på den øverste førskolealderen. Normalt er årsagen til dette er forskellige fobier og frygt, såvel som på femårsplaner.

Børn, der går i skole, kan bekymre sig om evalueringer, lektioner eller frygt for misbilligelse lærer. Sådan lære et barn til at sove adskilt fra deres forældre i en alder af 6 (7 år)? Her hjælper metoden til gradvis tilvænning, men det kan reduceres.

Selvfølgelig forældre har brug for så meget som muligt til at tale med barnet, for at finde ud af årsagen til hans frygt. Børn i alle aldre har brug for at føle den støtte og hjælp fra forældre føler, at de ikke er alene, at i tilfælde af fare, de er sikker på at hjælpe.

Hvis forældrene ikke kan klare problemet med hvordan man underviser et barn til at sove adskilt fra deres forældre er 7 år, alene, bør inddrages i en børnepsykolog.

gradvis fjernelse

En god metode til at hjælpe med at løse problemet med at lære et barn til at sove adskilt fra deres forældre i en alder af 5 år og ældre, er en metode til gradvis at fjerne. Mor skal fortælle dit barn, at hun er hver dag vil afvige yderligere fra krybbe og blive der, indtil han falder i søvn. Det vil se nogenlunde sådan her:

 • I de første 2-3 dage, kan du sidde med et barn ved siden af sengen.
 • Så for to dage min mor sidder ved siden af sengen, indtil barnet ikke falder i søvn.
 • I de næste par dage, har min mor ikke vente, indtil barnet falder i søvn. Ikke længe efter at have siddet i nærheden af krybbe, det går væk, men forbliver i synsfeltet af barnet.
 • I de følgende dage min mor ud af døren, men først har brug for dig lidt sidde ned med dit barn om sengen.

Døren skal være lukket, når barnet vil falde i søvn fredeligt alene.

særlige ritualer

For at et barn til at sove mere, er det nødvendigt at udføre de samme handlinger hver dag. Denne aften svømning, se tegnefilm, læse historier, taler med mor eller far om dagen, om sine indtryk, og så videre.

Disse daglige ritualer bidrage til udviklingen af et barns specifikke vaner: stablet på søvn, så snart barnet er lagt på hans pyjamas, og børstede sine tænder. Mange børn falder i søvn hurtigere, når venter på noget godt og interessant. For eksempel, i løbet af weekenden lovede forældrene til at reducere barnet til zoologisk have, i en café eller på film - du kan endda lukke øjnene og drømme om denne begivenhed.

Nogle børn sov, når mor bare en lille løgn ned ved siden af ham. Hvis et barn spørger moderen blev hos ham hele natten, kan du ty til en lille trick: sige næste, mens mor vasker, børster sine tænder, ligge ned legetøj, og det kommer i omkring tyve minutter. I sådanne tilfælde, at barnet falder normalt i søvn på egen hånd.

Et andet trick (for børn 1-3 år) - kan hænges på bagsiden af hans mors krybbe ting, såsom en badekåbe. Den knægt vil føle tilstedeværelsen af min mor og falder i søvn fredeligt.

Hvad du skal huske?

Vanedannende barn til uafhængig søvn bør ikke blive svært for ham. Voksne får brug for tålmodighed og tid i sådan en vanskelig sag at vænne barnet til at sove adskilt fra deres forældre. Tips psykologer:

 • Ca. en time før sengetid med et barn behøver ikke at spille udendørs spil, højt snak, se underholdningsprogrammer.
 • Overhold den daglige aften ritual.
 • Sovende baby er nødvendig for at skabe gunstige betingelser: en komfortabel madras og pude, bløde pyjamas og sengetøj. Rummet inden jeg går i seng er bedre at ventilere.
 • På anmodning af kid til at forlade en nat lys eller en lampe er inkluderet i værelset.
 • Tal med dit barn, hvis det er noget bekymrende, forsøge at falde til ro.
 • Forældre skal være vedholdende og konsekvente i deres handlinger og krav.
 • Med et barn, du har brug for at tale med en rolig og stabil stemme, uden stævningen tone.
 • Forældre selv bør sætte et eksempel for børnene, ikke at være længe oppe og gik i seng på et bestemt tidspunkt.

Det vigtigste, ikke får nervøse og meget erfaring. Hvert barn deres vækst og udvikling funktioner. Nogle børn sover fredeligt i sin vugge tidligt som seks måneders alderen, og nogen lærer, at kun fem år.

Forældre kan bruge erfaringerne fra venner andre familier, psykologer, og kan udvikle sin egen metode til at uddanne dig selv at falde i søvn baby i hendes krybbe.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.