Selv-dyrkningPsykologi

Ledelse og lederskab, samt deres betydning i ledelsen af selskabet

Nok mennesker i sammenligning af begreber som ledelse og lederskab ofte overveje dem næsten identiske, men det er grundlæggende forkert. Forvirringen opstår, fordi mange chefer ofte bliver direkte ledere i deres strukturelle divisioner, som giver grundlag for ligheden mellem disse begreber. Men det sker ikke altid, som enhver direktør har ret til at lede på grund af deres sociale position, fastsættes af arbejdslovgivning og statutten for virksomheden. Men det kan ikke ud til at være en rigtig leder til sine underordnede, især hvis personen ikke har visse viljestærke kvaliteter.

En sand leder - det er den person, der på grund af deres personlige egenskaber kan føre folk, da sidstnævnte er respekteret og fuldt tillid. Det er vigtigt at forstå, at ledelse og lederskab er forskellige fra hinanden i, at sidstnævnte forekommer i alle samfund på grund af karakteren af den menneskelige psyke og verdenssyn. Ledere er ikke født, men bliver - denne enkle sandhed er kendt af alle, så hver person potentielt forpligtet til ledelse og lederskab, men alle på grund af mangfoldigheden af menneskelige samfund, i sidste ende, vinder den holdning, som han formår at opnå.

Det er takket være denne de psykologiske karakteristika , og der er menneskelige fremskridt, fordi lederne har en stor evne til at inspirere hundreder af tusinder af mennesker på enhver virksomhed, så verden er efterhånden forvandlet. Selvfølgelig kan ledere ikke altid være gode og ærlige mennesker, og historie er fyldt med onde geni og tyranner, der ikke søgte til opbyggelse, men til destruktion. Men i dette aspekt, viser vi ægte lederskab og ledelse i organisationen, og dens vigtigste funktioner. Så her er de grundlæggende kvaliteter, der skal have en sand leder:

 1. Evnen til at være lig med deres umiddelbare underordnede.
 2. Altid og overalt til at tage ansvar.
 3. Søger at mægle mellem alle medarbejdere.
 4. Rally holdet ind i et team, foran som er specifikke og opnåelige mål.
 5. Det rigtige tidspunkt at tage kreative løsninger og finde en vej ud af enhver situation.
 6. Korrekt afsætte de menneskelige ressourcer i form af tidspres.
 7. At være i stand til at tage kalkulerede risici i tilfælde af muligheden for at opnå stor succes.
 8. For at forstå den sande betydning af lederskab og dets rolle i enhver organisation.

Ledelse og lederskab er tæt forbundet, som enhver leder næsten altid bliver en uformel leder af alle de mennesker, der følger ham. Bedre effektivitet i praksis, når den samme person bliver både lederen og den uformelle leder, som i dette tilfælde, at selskabet er næsten altid lykkes, på grund af sin samhørighed og gensidig støtte. Hvis holdet ikke bliver leder af lederen, og den anden person, bør den kompetente vejleder foretages af den uformelle leder og tage ham som hans assistent og dermed sikre støtte fra holdet. Under alle omstændigheder bør ikke gå til konflikt og søger at underminere sådan en slave, fordi der i dette tilfælde wrap hovedet af jobbet eneste hold op mod sig selv, som vil påvirke den samlede produktivitet. Det er grunden til den vejledning og ledelse spiller en afgørende rolle for at nå dette mål.

Derudover er der forskellige stilarter af lederskab og ledelse, som anvendes i organiseringen af en bred vifte af virksomheder - fra ministerier og til små butikker:

 1. Autoritær - er præget af korte ordrer, manglende nedladenhed, samt lederens position uden for gruppen.
 2. Demokratisk - er karakteriseret ved en venlig tone, objektiv vurdering af de ansatte, såvel som sin førende position inden for gruppen.
 3. Permissive - kendetegnet ved en mangel på klare holdninger, ønsket om at være leder af holdet, og er ikke til at styre produktionsprocessen.

Afslutningsvis skal det understreges, at det kun er en sand leder kan være en god leder, hvor virksomheder lykkes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.