SundhedPræparater

Det stof 'Proktoglivenol'. instruktion

Medicin "Proktoglivenol" vejledning beskriver, hvordan lægemidlet med venøs, analgetisk og antiinflammatorisk virkning. Aktive stoffer: lidocain-hydrochlorid og tribenozid.

Stoffet bruges til topisk behandling af hæmorider. Beskriver den terapeutiske effektivitet af lægemidlet "Proktoglivenol" instruktion angiver egenskaberne af dets komponenter.

Og anti-inflammatoriske virkninger har venotoniziruyuschee tribenozid. Komponent forbedrer vaskulær tonus, formindsker venøs stasis, reducerer permeabiliteten af venoler og kapillærer, forbedrer mikrocirkulationen. Desuden tribenozid udviser antiinflammatoriske virkninger ved at inhibere nogle endogene stoffer, der udfører funktionen af mediatorer på baggrund af udviklingen af smerte og inflammation.

Som en bestanddel af den lokalanæstetiske lidocain anvendes.

Lægemidlet "Proktoglivenol" reducerer sværhedsgraden af manifestationer af hæmorider (smerte, kløe, spænding huden).

Til rektal administration, er et suppositorium tribenozida maksimal koncentration i plasma opnås efter to timer.

Efter påføring af cremen "Proktoglivenol" til 20% af den aktive komponent absorberes gennem slimhinden.

Udskillelse (under anvendelse af suppositorier) udføres i urinen.

Det stof "Proktoglivenol" vejledning anbefaler både indenlandske og eksterne hæmorider.

Betyder anvendes rektalt.

Det stof "Proktoglivenol" (stearinlys) vejledning anbefaler, at du indtaster en ad gangen to gange om dagen. Ansøgning udføres for at fjerne de markante tegn på patologi. Ved at reducere intensiteten af symptomer er det tilladt at reducere hyppigheden af anvendelse til en gang dagligt.

Medicin "Proktoglivenol" (salve) manual anbefaler samt suppositorier og, to gange om dagen. For mere dybtgående introduktion bør udnytte en særlig dyse.

Før indførelsen af stikpiller eller påføre cremen "Proktoglivenol" vejledning anbefaler hygiejne.

Anvende præparatet fortrinsvis efter lavement eller at fremkalde en naturlig udledning.

Ved brug af en lokal reaktion kan forekomme lægemiddel. Det er sjældent nævnt i praksis af forekomsten af smerte, brændende fornemmelse lunge, øget intestinal motilitet. I nogle tilfælde kan udvikle allergiske reaktioner tendens til at være forbundet med overfølsomhed over for komponenterne.

Medicin er ikke ordineret til leversygdom, overfølsomhed. Kontraindiceret drug "Proktoglivenol 'gravid i første trimester. Hvis det er nødvendigt, skal du bruge værktøjet i andre perioder af drægtighedsperioden og i ammeperioden, når udnævnelsen er nødvendig for at korrelere den potentielle risiko for barnet og den forventede fordel for moderen.

Forsigtig

Hvis der under behandlingen nogen væsentlig forbedring status eller udvikler symptomer, der ikke er beskrevet i anmærkningen til stoffet "Proktoglivenol" behov for at afklare diagnosen, konsultere en læge.

Under behandlingen bør opretholde hygiejne anorektale område, undgå overdreven stress, og til at træffe de nødvendige foranstaltninger for at lette vedligeholdelsen af bløde konsistens af afføring.

Ved brug af narkotika "Proktoglivenol" i anbefalede doser er ikke markeret forringelse af psykomotorisk hastighed og opmærksomhedsforstyrrelser hos patienter.

sager "Proktoglivenol" overdosis er ikke observeret i klinisk praksis.

Holdbarheden af lægemidlet - ikke mere end fem år.

På trods af at stoffet er tilgængelige i apoteker uden recept, før du bruger stoffet bør konsultere en læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.