SundhedPræparater

Antiarytmisk 'Propanorm'. Vejledning til brug

Præparat "Propanorm" betjeningsvejledning beskriver som et antiarytmisk middel , der er i stand til at blokere de hurtige natriumkanaler. Den aktive bestanddel er et lægemiddel propafenon.

Lægemiddel "Propanorm" er udstedt i form af runde bikonvekse tabletter, som er belagt, det har en hvid eller næsten hvid farve.

Det farmaceutiske netværk betyder leveres i pap pakninger med fem blister. Hver af dem, til gengæld indeholder ti tabletter.

Lægemidlet kan købes på ethvert apotek, men kun ved recept.

Ved anvendelse af lægemidlet "Propanorm" (manual indeholder oplysninger om det) kan tildeles til en læge i følgende tilfælde:

 • Til behandling af supraventrikulær og ventrikulær arytmi.
 • Til forebyggelse, hvis der er paroxysmal rytme forstyrrelser, samt deres behandling.
 • Til forebyggelse og behandling af atrio-ventrikulær takykardi.
 • Til forebyggelse, hvis der fastholdes monomorfe ventrikulær takykardi.

I betragtning af den alvorlige område af lægemidlet samt dens høje aktivitet, Propanorm tildelt med forsigtighed til patienter, der lider af sygdomme og lidelser som følger:

 • myasthenia gravis;
 • hjertesvigt;
 • kardiomyopati;
 • hypotension;
 • hepatisk cholestase;
 • lever- eller nyresvigt;
 • elektrolytabnormaliteter;
 • fremskreden alder (efter 70 år);
 • en permanent eller midlertidig pacemaker;
 • samtidig indgift af andre antiarytmika.

Desuden knyttet til lægemidlet "Propanorm" betjeningsvejledning advarer om kontraindikationer, hvilket er vigtigt at overveje at bruge lægemidlet til behandlingen. Ikke anbefalet brugen af narkotika i tilfælde af, at patienten har kronisk hjertesvigt, og i svær eller alvorlig form for bradykardi. Tilstand af kardiogent shock og myokardieinfarkt. Også, når arteriel hypotension og et syndrom med "takykardi-bradykardi", og en række andre alvorlige sygdomme i hjertet region.

Det er værd at bemærke, at brugen af lægemidlet er kontraindiceret ikke kun i sygdomme, men også for ammende mødre, børn og unge, samt for alle, der er intolerante over for nogen form for komponenter.

Ligesom andre lægemidler, tabletter "Propanorm" (betjeningsvejledning omfatter oplysninger om dette) har de bivirkninger, der kan påvirke den kardiovaskulære, fordøjelsessystemet, centralnervesystemet, reproduktive system og hæmopoietiske system. Mulige konsekvenser af anvendelsen af midlerne kan blive allergisk, anfald af svaghed og bronkospasme.

Men hvis lægen fundet det nødvendigt at udpege et lægemiddel til behandling af "Propanorm" hvor meget at drikke tabletter og på hvilket tidspunkt, igen hurtig instruktion.

Selv doseringskuren kan justeres individuelt for hver patient og justeres af en læge.

Ifølge vejledningen bør der tages tabletterne efter et måltid, sluge dem hele, ikke tygges eller drikke vand i små mængder.

Startdosis er 450 mg per dag, hvilket bør opdeles i tre trin. Derefter kan det gradvist øges (op til 900 milligram).

For at undgå en overdosis af lægemiddel i behandlingen af instruktioner "Propanorm" til brug bør nøje overvejes af dig, da det indeholder detaljerede oplysninger om, hvordan medicinen. Efter alt, selv med ettrins tage stoffet mindst to gange det tolerable daglige indtag, forgiftning manifestere sig inden for en time. Konsekvenser af en overdosis kan være meget alvorlige.

Propanorm Derfor skal opbevares på et sted, som er utilgængeligt for børn. Stedet skal være tørt og beskyttet mod direkte sollys. Fremstillingen kan opbevares ved stuetemperatur i mere end to år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.