SundhedPræparater

Drug "Nux": brugsanvisning, real

Hvorfor har vi brug for sådan medicin, som "Nux"? Vejledning til brug, og anmeldelser på udnævnelse af lægemidlet vil blive beskrevet nedenfor. Du vil også lære om, hvad der har terapeutiske egenskaber af dette stof, som er inkluderet i sin sammensætning, og så videre.

Sammensætningen af medikamentet, dens form

gjort medicin "Nux" I hvilken form? Anmeldelser har rapporteret, at denne facilitet er tilgængelig til salg i form af en balsam til oral administration. Sammensætningen af denne medicin omfatter sort valnød, sorbitol, glycerol, alkohol (3%) og renset vand. Også indbefattet i den betragtede medikament tannin, ascorbinsyre, vitamin B, caroten, vitamin E, F og G, flavonoider, iod, samt juglone, fluor, mineraler (herunder kalium, jern og natrium) og protein.

Generel information om lægemidlet

Hvad er det stof "Nux"? Instruktioner for brug, anmeldelser siger, at det er et universelt værktøj, der er meget udbredt i medicinsk praksis. Det anvendes i tilfælde af, at det er umuligt at gøre uden at tildele syntetiske stoffer.

Dette medikament er i stand til at regulere humoral immunitet og cellulær niveau, samt at beskytte organismen fra bivirkninger ved kemikalier i forskellige formuleringer. Den genopretter også energibalancen, især i den kroniske fase.

Vi kan ikke sige, at de midler, der ikke blot har en terapeutisk virkning, men også er en kraftig forebyggende medicin, der grundigt styrker den menneskelige krop. Dette lægemiddel hjælper med at glemme alt om alle former for sygdomme, og også til at modstå angreb af infektioner og vira under influenzaepidemier.

De vigtigste egenskaber af lægemidlet

Hvad er bemærkelsesværdigt er det middel som "Nux"? Instruktioner for brug, anmeldelser siger, at dette stof har mange nyttige egenskaber. Lad os betragte dem nærmere.

Sårheling og antimikrobielle

Disse egenskaber skyldes en kombination i en formulering af de følgende komponenter: tannin, juglone og vitamin C. På grund listede ingredienser betragtes midler beskytter det menneskelige legeme fra bakterie- og virusinfektioner. Det anvendes som et terapeutisk og forebyggende medicin til forskellige inflammation, herunder sygdomme i de øvre luftveje, akut åndedrætsbesvær patologier, bronkitis, lever og mave-tarmkanalen. På grund af deres antimikrobielle egenskaber balsam "Nux" (bruger, er vurderinger gives nedenfor) normaliserer og intestinale mikroflora i mundhulen.

Anti-inflammatorisk og antiseptisk

Sådanne egenskaber af lægemidlet skyldtes garvesyre og organiske syrer. Desuden store mængder af C-vitamin bidrager til regenereringen af væv, hvilket tillader et medikament til behandling af artikulære sygdomme og lindre inflammation radiculitis og osteochondrose.

Antiallergisk og immunokorrektiruyuschee

Ascorbinsyre i denne facilitet normaliserer permeabiliteten af vaskulære vægge, stimulerer immunsystemet samt syntesen af testosteron, forøger reaktiviteten til forskellige infektioner, forbedrer lever og nyrer. Organiske syrer og tanniner bidrager til udviklingen af T-lymfocytter. Immunokorrektiruyuschee handling betragtes balsam vises på et dybt plan, men snarere om en fælles humorale og cellulære.

andre egenskaber

Hvilke andre egenskaber er besat af stoffet "Nux"? Instruktioner for brug, anmeldelser rapporterer, at dette værktøj er:

 • Antioxidant virkning på grund af flavonoider. Elementer som luteolin og gisperedin øve aktivering indflydelse på tonen og mikrocirkulationen af kapillære vægge.
 • Tonic og genoprettende egenskaber. En enorm mængde af mineraler, vitaminer og aminosyrer i balsam er afgørende for de syge og underernærede mennesker, der lider af vitaminmangel.
 • Antispasmodic og hypotensive effekt. Sådanne virkninger myotropic karakter manifesteret gennem en kombination af organiske syrer, flavonoider, C-vitamin, omega-3, rutin, coumariner, vitaminer af gruppe B, Mg, K, Fe, Na og PP.
 • Anti-diabetisk virkning. Optagelse betragtes balsam reducerer niveauet af kolesterol og blodsukker, bidrager til at normalisere blodtryk, forbedre arbejde og bugspytkirtel regulerer kulhydrat og lipid metabolisme.
 • Antiparasitiske, antifungale og anticancer egenskaber. Juglone er et unikt stof og et naturligt antibiotikum, hjælper med at fjerne virus vækst og udvikling, bakteriel og fungal mikroorganismer. Også denne komponent har et ormemiddel handling.

Indikationer for brug

Fra da ordinere et lægemiddel som "Nux"? Ansøgning (af medicinen er mere end positiv karakter) af lægemidlet er angivet i:

 • forebyggelse af influenza, akut halsbetændelse og respiratoriske virusinfektioner, bronkitis, tracheitis, halsbetændelse;
 • parasitangreb, herpes infektioner, kutan tuberkulose;
 • sår i fordøjelseskanalen, intestinal dysbiosis, gastritis, colitis, cholecystitis, pancreatitis, hepatitis;
 • hypertension, arytmi, kredsløbsforstyrrelser af atherosklerotiske vaskulære ændringer, åreknuder, forhøjet kolesterol, trombose, følgerne af slagtilfælde og hjerteanfald;

 • arthritis, osteoarthritis, gigt, bursitis, osteochondrose, radiculitis, intervertebral brok;
 • immundefekt og allergi;
 • eksem, neurodermatitis, psoriasis;
 • dishormonal lidelser, ovariecyster, uterusfibromer;
 • pyelonephritis, cystitis, urethritis;
 • akut conjunctivitis.

Bans udnævnelsen

I nogle tilfælde bør medicin ikke ordineres "Nux"? Instruktioner for brug, læger anmeldelser rapporterer, at dette middel er kontraindiceret til individuel intolerance af komponenter og et forhøjet indhold af jod i kroppen. Desuden kan det ikke anvendes under graviditet og amning.

Drug "Nux 2": brugsanvisning, real

Considered midler udpegede voksne 1/2 tsk to gange om dagen i en halv time før et måltid eller 30 minutter efter det. Forløbet af dette præparat var 4 uger.

Babyer aktivt medikament, der anvendes, bør begynde med 2-3 dråber justere doseringen til 15. I dette tilfælde skal lægemidlet først opløses i varmt vand. Behandlingsforløb med denne medicin bør udføres 2-3 gange om året.

Mundskyl med kronisk halsbetændelse og angina, samt behandling af sår og bylder, blødende gummer, og til forebyggelse af parodontitis betragtes organer fortyndet i forholdet: 1 del af medikamentet og 5 dele almindeligt vand.

Stort set alle anmeldelser af "Nux" præparat er positive. Og patienter og læger siger, at det er en kombination værktøj, der positivt påvirker tilstanden af den menneskelige krop i forskellige sygdomme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.