ComputereOperativsystemer

"Hukommelsen kunne ikke læses»: hvordan du løser uden at ty til hjælp udefra?

Fra tid til anden målte computeren brugerens liv kan invadere de problemer, der er forbundet med brugen af systemet. Vi taler om en ubehagelig fejl "hukommelsen kunne ikke læses». Hvordan til at ordne det? Dette fremgår af artikel giver nogle tips om hvad man skal gøre, uden at ty til drastiske metoder, ligesom geninstallere hele OS.

Lad os tale om dette i flere detaljer. Så i første omgang er endda ca. forestille årsagerne til dette fænomen. På den gamle computer, og anstændige fora denne fejl har været kendt i meget lang tid. Lad os se på fejlen "hukommelsen kan ikke være de læste", hvordan man kan løse dette problem på Windows XP-system som et eksempel, da det er der, at i 90% af tilfældene af denne fejl, og du modtager.

Den første til at lide under det, er dem, der er afhængige af brugen af ulovlige "samlinger". Så hvis du har installeret uautoriserede operativsystemer, bedre geninstallere systemet for at se meddelelsen "Hukommelsen kunne ikke læses».

Hvordan til at rette op på situationen, hvis den computer, du har den juridiske OS? I dette tilfælde vil vi nødt til at arbejde lidt. I nogle tilfælde kunne roden af problemet være nogle problem, der opstod med systemet Ole32.dll biblioteket. Nogle skødesløs installatør under installationen kan beskadige eller endda slette disse nøgler i registreringsdatabasen, der vedrører den. Du kan kun hjælpe hende komplet geninstallation.

For at gøre dette, skal du klikke på "Start" knappen, finde det felt, hvor at indtaste kommandoen "Kør", og derefter kopiere og indsætte den linje «regsvr32% SystemRoot% \ system32 \ Ole32.dll» (anførselstegn ikke påkrævet). Efter indtastning af systemet genstartes. Dukkede op igen kedelige ord "Hukommelsen kunne ikke læses»? Hvordan at fastsætte det nu?

Der er ru, men i nogle tilfælde en måde at hjælpe. Du kan slå alle de fejlmeddelelser i systemet, som omfatter hukommelse og fejl "læse". Igen, tryk-lidelse "Start" knappen, påpege der er på udkig efter "Control Panel", åbne afsnit "System". Efter at have flyttet ind i det på udkig efter posten "Extras", som bør være en undermenu "Fejlrapportering." Se punkt med en tom afkrydsningsfeltet ud for "Deaktiver fejlrapportering". Sæt kassen, forlader omfattede vigtig mulighed "Men underrette om kritiske fejl." Vi sender computeren til en genstart.

Som regel kunne fejlen "hukommelse ikke læses» forsvinder derefter. Husk på, at i dette tilfælde, dit system er i resten skal være i perfekt stand, fordi ellers intet godt vil komme! Hvis programmet ikke starter, selv efter dette, vil jeg nødt til at tænke over, hvordan man kan teste RAM-moduler. Du kan bruge programmer såsom "Everest" eller en lignende diagnostisk værktøj.

Efter at have identificeret i løbet af flere kørsler af fejl i en form for hukommelseskort, er det muligt med en høj grad af sikkerhed sige, at synderen bliver fundet meddelelsen "Hukommelsen kunne ikke læses»! Hvordan at fastsætte? Bare erstatte den defekte komponent, men det er bedre at ændre hele hukommelsen. Selvfølgelig er det bedre at være sikker på, at det stadig ikke i selve systemet og dets tvivlsom oprindelse.

Nå, håber vi, gennem vores rådgivning, du vil forstå denne kedelige fejl!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.