ComputereOperativsystemer

Sådan finder du en fil på en Windows 7-computer: trinvise instruktioner, funktioner og anbefalinger

Mange nybegyndere er interesserede i at finde filen på computeren. Windows 7 eller et andet operativsystem - det er ikke så vigtigt. Princippet om at finde dokumenter på computeren er omtrent det samme. Især når det kommer til platformen "Winds". Generelt er der en hel del muligheder for handling. Alle er meget enkle. Men det er nødvendigt ikke bare at studere dem, men også at forstå nogle funktioner i søgningen. Så hvordan finder du filer og mapper i Windows 7? Hvad skal man vide om denne proces? Måske er denne procedure underlagt selv dem, der ikke er bekendt med computeren.

Om søgning

Den første ting du bør være opmærksom på er, at søgningen i "Windows" som regel er uden yderligere software. Dette er en standardfunktion, der er tilgængelig i alle operativsystemer. Du behøver ikke hente yderligere programmer, der letter søgningen efter oplysninger på pc'en.

Hvordan finder jeg en fil på min computer? Windows 7 eller en anden version af operativsystemet - det er ikke så vigtigt. Det er nødvendigt at forstå, at processen er ekstremt enkel. Det er nok at kende navnet på den fil eller mappe, du vil finde. Og giv ikke ind på forslag på internettet, der angiveligt giver dig mulighed for hurtigt at finde oplysninger på din computer. Det er allerede blevet sagt - der er ikke behov for yderligere programmer!

Beliggenhed adresse

Sådan søger du efter filer i Windows 7? Så snart data går ind i computeren, får de en særlig adresse. Det er på den, at oplysninger søges. En lignende komponent er for alle dokumenter i operativsystemet. Der er ingen fil uden en adresse på computeren.

Normalt består det af navnet på harddiskpartitionen, som dokumentet er placeret på, så er stien til det ønskede objekt angivet. Den består af mapper. For eksempel: C: / Windows / system32 / drivere / etc / host /.

Derfor er dokumentet "vært" i mappen osv., Som er placeret i drivere. Det ligger igen i farven med navnet "systems32", der er placeret i Windows på harddiskpartition C. Hvis du kender dokumentets nøjagtige placering, kan du hurtigt finde det. Derfor anbefaler nogle at finde ud af adressen til en mappe eller fil. Det kan bruges i fremtiden. Men om dette lidt senere. Først skal du finde ud af, hvordan du finder filen på din computer (Windows 7).

manuelt

Den første metode er velegnet, når enten dokumentets placering er kendt, eller der er simpelthen ikke den mindste opfattelse af, præcis, hvordan genstanden for søgningen er korrekt kaldt. Dette er et selvopdagelsesdokument i operativsystemet. Det er nok bare at undersøge filerne og mapperne på computeren for at tænke over, hvor præcis dette eller det pågældende dokument kan findes. Denne metode kaldes "poke method". Ekstremt ustabil. Men hvis brugeren i det mindste omtrent gætter på, hvor denne eller den pågældende information kan lagres, kan en sådan beslutning hjælpe.

Hvis du kender den nøjagtige placeringsadresse, kan du bare gå over den. På computeren søger brugeren efter harddiskpartitionen og den mappe, hvor dokumentet ligger. Så åbnes den sidste. Indenfor søges en bestemt fil manuelt.

Præcis overgang til adressen

Men det er kun den første version af udviklingen af begivenheder. I praksis bruges det ikke ofte, hvis brugeren ikke er sikker på placeringen af dokumentet. Hvordan finder jeg en fil på min computer? Windows 7 tilbyder et vanskeligt og interessant trick. Det fungerer kun, når dokumentets nøjagtige placering er kendt.

Det er ikke nødvendigt at åbne alle mapper, som filen er vedhæftet manuelt. Hvis der er en nøjagtig placeringsadresse, kan du hurtigt åbne dokumentkilden. Derfor er det bedst at åbne "Biblioteker". Derefter kopieres adressens adresse i adresselinjen og trykker på Enter. En mappe åbnes, hvor et eller andet dokument eller en anden far er nestet.

Det vil sige, når du vil finde en vært, skal du kopiere påskriften "C: /..../ etc" i adresselinjen. Derefter åbner mappen osv., Hvor du allerede manuelt har brug for at finde det dokument, du har brug for. Intet svært eller specielt. Men indtil videre er der taget stilling til situationer, hvor adressen enten er kendt eller kendt. Hvad hvis der ikke er sådanne oplysninger?

Gennem "Start"

Sådan finder du filer på en computer med Windows (XP, 7, 8, 10 - det er ikke så vigtigt)? Generelt skal du bruge standardfunktionen på operativsystemet. Det hedder "Søg". Det er nok at kende navnet på det dokument, der skal findes.

Den første metode til reel hurtig søgning bruger Start-panelet. Hvordan bliver ideen til stede med denne mulighed? Brugeren skal overholde følgende aktionsalgoritme:

 1. Klik på "Start" knappen i venstre hjørne af skærmen. En lille menu åbnes.
 2. I bunden af tjenesten er der et tomt felt med et forstørrelsesglasbillede. I nogle operativsystemer findes indskriften "Find programmer og filer". Det er nødvendigt at klikke der en gang med venstre museknap.
 3. Markør-skyderen vises. I feltet skal du skrive navnet på filen, programmet eller mappen.
 4. Tryk på Enter og vent til resultaterne.

Intet mere er nødvendigt. Et par sekunder venter - og resultaterne vises på skærmen. Måske er brugen af "Start" den mest almindelige mulighed. Men der er andre måder. Du kan søge efter filer på din computer i Windows 7 ved hjælp af forskellige metoder.

Gennem flere vinduer

Du kan implementere ideen inden for en bestemt mappe. Dette er ikke så svært, som det ser ud til. Normalt hjælper metoden, når brugeren kender det omtrentlige arrangement af dokumentet.

Det er nødvendigt at overholde følgende aktionsalgoritme:

 1. Åbn rodmappen, hvor dokumentet kan placeres.
 2. I det øverste højre hjørne finder du et felt med et forstørrelsesglas.
 3. Indtast adressen eller navnet på dokumentet.
 4. Se søgeresultaterne.

På et eksempel med en fil "vært" vil situationen se sådan ud: brugeren åbner en partition på en disk C, så finder exploreren opskriften "Søg: Lokal disk (C :)". I dette felt skal du skrive en vært og vente, indtil alle de dokumenter, der indeholder det givne ord, findes. Derefter søges et specifikt dokument manuelt fra hele listen.

filtre

Men det er ikke alt. Sådan finder du hurtigt en fil på din computer? Windows 7 eller en anden version af "Windows" er ikke så vigtig. Anyway, hvis det kommer til nyere typer af Windows. Du kan bruge et trick. Det vil hjælpe blandt resultaterne til hurtigt at finde det, du har brug for. Metoden er baseret på den tidligere metode. Det handler om at angive søgeparametrene.

Faktum er, at hvis du ikke bruger filtre, skal du ofte gennemse mange dokumenter og mapper, når du søger. Det er tydeligt, hvordan man finder filen på computeren. Hvordan finder jeg søgeresultaterne?

I denne situation foreslås det:

 1. Søg gennem en mappe.
 2. Klik på søgefeltet i øverste højre hjørne af vinduet.
 3. Marker de ønskede filtre og indstil deres parametre. Du behøver ikke slette filen eller mappenavnet. Du kan for eksempel vælge dokumenttype. I tilfælde af vært er dette .txt.
 4. Tryk på Enter, og se resultaterne igen.

Derfor vil alle dokumenter og filer, der svarer til alle søgeparametre, vises på skærmen. På denne måde implementeres den indbyggede Windows-funktion med hurtig detektion af den nødvendige software.

Search Service

Nu er det klart, hvordan man finder filen på din computer (Windows 7). Men der er endnu en variant af udviklingen af begivenheder. Du kan ringe til en separat søgetjeneste på computeren. For at gøre dette skal du trykke på en bestemt tastekombination. Så scanner og søger hele operativsystemet.

Når du bruger standardfunktionen, kan du følge algoritmen:

 1. Klik på Win + F. Et vindue med en blålig baggrund vil åbne. Dette er den standard Windows søgemaskine.
 2. Navnet på filen eller mappen er skrevet i søgefeltet (øverste højre hjørne, forstørrelsesglassfelt).
 3. Brugeren skal trykke på Enter og vente på resultaterne. Du kan på forhånd arbejde med søgefiltre. Dette vil reducere de rapporterede resultater.

Efter indhold

Der er endnu en sidste modtagelse. Det kaldes "søgning i filer og mapper i Windows 7". Mange brugere er bekendt med det. For at gennemføre det i livet, har du brug for:

 1. Åbn et eller andet dokument / en mappe.
 2. Tryk på Ctrl + F.
 3. Indtast navnet på dokumentet / mappen / ordet i det viste felt på højre side af skærmen.
 4. Klik på "Enter".

Denne metode bruges ofte, når du arbejder med Word. Det hjælper ikke kun med at søge efter data på teksten, men letter også søgningen efter dokumenter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.