ComputereOperativsystemer

Windows 7 Professional: der bed foretrække?

På trods af de nye tendenser i computeren miljø, mange brugere forblive tro mod traditionerne og bruge ældre versioner af operativsystemer. "Gamle" er ikke kun en del af deres produktionsår, men også på den del af udledningen. Det er ingen hemmelighed, at mange brugeres computere i Rusland er Windows 7 Professional eller XP 32-bit. Det synes at være noget galt med det ...

For en privat bruger nogen begrænsninger faktisk ikke, men når du bruger en pc eller laptop til arbejde bør seriøst overveje at skifte til 64-bit-systemer. Fordelen ved de fleste moderne computere understøtter dem perfekt.

Er en sådan overgang konkrete fordele, hvad enten af hensyn til det er nødvendigt at holde sin tid-testet Windows 7 Professional X32? Svaret er indlysende - det er nødvendigt, og hvordan!

Lad os prøve at beskæftige sig med sådan en kategorisk erklæring. So. Det altoverskyggende årsag til overgangen til en højere bit dybde er ... RAM! Mere specifikt er mængden af det, der understøtter operativsystemet. Husk på, at Windows 7 Professional X32 fysisk kun kan arbejde med 3,2 GB RAM, mens x64-systemer fysiske grænser for mængden af hukommelse er så ufattelige grænser i de næste par årtier til at bekymre sig om at overvinde dem bare ikke det værd.

Den anden fordel er hastigheden. Hvis der er lige så kraftig computer x64 Windows 7 Professional vil køre meget hurtigere end deres "kolleger" på lidt. Det faktum, at det kan gøre fuld brug af alle fordelene ved en stærk moderne "jern", som har længe kunne køre meget hurtigere.

Hertil kommer, mindre vigtigt særkende for næste-generations operativsystem er deres sikkerhed. På grund af de elementer i arkitektur mange gamle virusser de simpelthen ikke kan gøre sit beskidte arbejde, og en ny generation infektion på x64 bit-systemer meget vanskeligere at implementere din kode. Selv med brug af et rent system, som du har installeret anti-virus -pakke, dens sandsynlighed for infektion er meget lavere. Men gamle windose 7 Starter (for hvilke der ikke er nogen 64-bit version) har potentiale til at nemt fange selv indlysende infektion.

Men der er et "men"! Det faktum, at ikke alle computere er egnet til at øge de bit-systemer. For at kontrollere kompatibiliteten du har brug for at hente nogle diagnoseværktøj (såsom CPU-Z), og med dens hjælp, tjek din processor for kompatibilitet med nye operativsystemer og programmer. Hertil kommer, når de anvendes i arbejdet i nogle sjældne anvendelser, bedes du kontakte udvikleren og bede ham om muligheden for overførsel til de nye omgivelser. Måske allerede har den nye version, specielt designet til x64-systemer.

Men alle disse forholdsregler anbefalinger i de fleste tilfælde, du ikke har brug for. Faktum er, at nu er usandsynligt at støde inkompatible programmer eller enheder, du. Selvom ... Hvis du har en gammel printer eller andre enheder gammel, kan det nye Windows 7 Professional simpelthen ikke finde en driver til det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.