Af teknologiMobiltelefoner

Mobilt indhold: hvad det er, hvordan du deaktiverer?

I dag er ordet "indhold" er meget udbredt i alle områder af underholdning, der spænder fra simple hjemmesider til mobile enheder. Ofte er dette begreb indgår en stupor brugere moderne gadgets. Faktisk alt er meget enkel. Lad os overveje, hvad mobilt indhold, hvordan man bruger det til og fra.

Indhold: generel definition

Hver blog, en online butik eller en anden ressource er en skal, inden i hvilken der er indhold i form af tekst, billeder, videoer, lydfiler og mere. Dette er indholdet. Mange kalder det kun tekst artikler og noter, men i virkeligheden det repræsenterer alt, hvad der er inkluderet i en hudområde.

Hvis du går til alle netværk ressource, så alt, hvad man ser på computerskærmen, tablet eller telefon, bare være tilfreds. Groft sagt, en bog, der ikke har nogen tekst og billeder, er en tom skal. Det vil sige, det har intet indhold. Samme ting med netværksressourcer.

Hvis vi taler om, hvad en mobil indhold, så er der sand tilsvarende sammenligning. Men i en situation med smartphones, der er nogle forskelle, som i dette tilfælde bruger får vist en side, ikke kun på internettet, men også bruge forskellige "nyttige" fra cellulære udbydere. Overvej detaljerne.

Hvad er et mobilt indhold i telefonen

Når det kommer til moderne smartphones er de mobiloperatører udvikler sig meget aktivt i denne sag. Faktisk er mobilt indhold er også en form for information eller underholdning indhold. Kun i dette tilfælde det er fuldt tilpasset til mobile enheder, er der vist korrekt på en miniature skærm enhed.

Hvis vi fortsætter med at gå ind i spørgsmålet om, hvad det vil sige at mobilt indhold, er det nødvendigt at sige et par ord om abonnementer. Næsten alle udbydere tilbyder tjenester "Hør ny melodi hver dag" eller "Forny din ringetone." I det store og de er betalt indhold. Brugeren betaler hver måned en sum penge eller sender en sms, og derefter modtager fra mobiloperatørens nye spil, billeder, ringetoner, og så videre. D.

Men det er ikke begrænset til dette. Bortset fra det faktum, at dette mobilt indhold, for ikke at nævne moderne tjenester, der tilbyder operatørerne sine brugere:

  • En ny metode til at downloade MP3-filer. Meget snart iTunes monopol kan brydes, som det allerede musiknumre i fuld længde kan downloades på få sekunder. Samtidig kan brugerne skabe virtuelle diske med musik og bruge dem gratis.
  • Tv. Dette er en anden form for underholdning indhold til mobiltelefoner. I dag ser enhver transmission foregår live på tv, kan du næsten enhver moderne mobil enhed. Du behøver ikke at købe en tuner eller andet udstyr.
  • Indhold til mobil planetarium - et nyt ord underholdning ressourcer. Nu ejere af smartphones kan se fantastiske og realistiske billeder af stjernehimlen. Dette indhold er involveret 3D-teknologi, så skuespillet vender uforglemmelig. For dem, der er for dovne til at gå til en reel planetarium, vil dette indhold nydes.

udbyder

Dette er en anden ikke helt forstå ordene for de mobile brugere. Faktisk alt er meget enkel. Indhold udbyder - et selskab, der ejer rettighederne til udsendelse, salg eller gratis uddeling af oplysninger eller underholdning indhold. I dette tilfælde, kan ejeren ikke nødvendigvis være operatør af cellulær kommunikation. I dag kan internettet findes på de mobile indholdstjenester "Snickers", forskellige banker, online teatre og andre organisationer.

Indkøb indhold: hvordan man ikke skal fejlbedømme

Når du køber premium-indhold fra tredjeparter, og lidet kendte virksomheder er der en risiko for at give penge og få noget til gengæld. Aktier med farverige billeder og skaffe bannere må ikke være vildledende for brugerne.

Det er bedst at købe indhold (ringetoner, vittigheder, billeder og så videre. D.) Fra cellulære udbydere, der har mere selvtillid. Men hvad nu hvis, at mobiloperatørerne er konstant tvangsmæssigt sende dine ideer eller endda afskrive pengene.

Sådan afbryde forbindelsen "Tele 2" indhold

For at afmelde uønsket post, skal du:

  • Indtast din personlige konto på den officielle hjemmeside udbyder.
  • Gå til "Administrer abonnementer" sektionen.
  • Deaktiver alle unødvendige muligheder.

Eller du kan bare sende en SMS til nummer 605, med angivelse af følgende kombination: "stop (ID)" Hver applikation eller abonnement har et numerisk tal, der bare har brug for at komme ind.

Sådan deaktiveres indhold fra MTS og "Megafon"

For at slippe af pålagte tjenesteydelser af disse udbydere, skal du også besøge den officielle hjemmeside operatører. Fremgangsmåden er den samme. Først skal du oprette en konto og logge ind på din profil. Så er det tilstrækkeligt at finde oplysninger om tilsluttede abonnementer og annullere dem.

Problemet ligger i det faktum, at indholdsudbydere ofte er arrogante måde og uden varsel at aktivere disse eller andre muligheder. Det ville derfor være nyttigt til periodisk besøge siden og tjek operatøren, ikke har optrådt i din konto, om nye abonnementer. At vide, hvad mobilt indhold, du kan ikke kun bruge det, men også at skabe deres egne interessante informationsressourcer til telefoner. I dette tilfælde kan du tjene gode penge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.