HjemlighedGør det selv

Køleskab måneskin med deres hænder. Tips om at gøre

Gør måneskin for nogle nationer er blevet en rigtig tradition. Denne drik kan tilskrives kulturelle værdier bestemte etniske grupper. Desuden er han reflekterede over den politiske situation i landet. Det er nødvendigt at sige, at køleskabet i måneskin, som spiller en ledende rolle i fremstillingsprocessen, for al sin tid har undergået mange ændringer, og ændringer vil blive afspejlet i det endelige produkt kvalitet.

tid

Denne enhed er nødvendigt for at køle parret af mask, som passerer ind i en flydende tilstand. Det er præcis, hvad det færdige produkt opnås. På baggrund af denne, at køleskabet i måneskin gøre det med henblik på at forbedre effektiviteten af den samlede enhed, og det ødelægger ikke kvaliteten af væsken. Det skal bemærkes, at design af sådanne produkter meget, og ved deres valg bør være styret af personlige præferencer og tilgængeligheden af eksisterende materialer.

Design funktioner

Beskriv alle de forskellige produktionsenheder af moonshine det ikke giver mening. Det faktum, at de er så meget, at nogle gange er det meget vanskeligt at bestemme den specifikke model. Derfor skaber en køler til måneskin med hænderne, skal du være opmærksom på de mest almindelige design, der er ikke kun effektiv, men også let at fremstille. Den nemmeste måde at bruge en konventionel spole, som placeres i en særlig beholder med en forsyning af koldt vand. Det er de produkter, der anvendes af fagfolk på området, og de har vist sig ikke kun i vores land, men også i udlandet.

Fordelene ved en sådan konstruktion

Først og fremmest er det værd at nævne, at skabe en køler til måneskin med deres hænder, er folk forsøger at få den mest effektive enhed, der vil vare i mange år. Dette er, hvad der vil levere det produkt.

 • Dette kølesystem er den mest effektive og gør det muligt at forøge udbyttet af det færdige produkt.
 • En sådan konstruktion kan bruges både i vandret og i lodret position. Dette gør det muligt at foretage ændringer direkte til processen ved madlavning ved anvendelse af både den lodrette afdrift væske og fodring under tryk i en vandret stilling.
 • De små dimensioner af sådanne kølere gøre enheden kompakt og praktisk både til opbevaring og til transport.

materialer Construction

Det menes, at det er bedst at gøre køleskabet i måneskin kobber. Dette materiale har den bedste varmeledningsevne og påvirker ikke kvaliteten af det færdige produkt. Nogle eksperter hævder, at kobber kølere kan ændre smagen af slutproduktet på grund af oxidationsprocessen. Dog vil dette materiale giver en miljøvenlig bryg, fordi det ikke træder i kemiske reaktioner og fungerer godt i dette miljø.

Du kan også gøre køleskabet i måneskin lavet af rustfrit stål. Dog hvorefter produktet kan have en specifik smag og signifikant nedenfor viser varme.

Nogle eksperter anbefaler brug af glas spoler. De er ikke oxideres, varmen godt, men ganske skrøbelig og upraktisk. Imidlertid er sådanne indretninger anvendes i produktionen.

tegninger

Typiske tegninger brygget apparat normalt konstrueret til en vis mængde produkt. Det er vigtigt at tage hensyn til, når de vælger en bestemt model. Du må ikke tage skitser af forskellige komponenter fra andre projekter, der integrerer dem. Hver specifik anordning er fuldstændigt symmetrisk indretning, som har optimale parametre og klar til brug.

Oprettelse moonshine tegninger, skal et køleskab være særlig opmærksom. Det er vigtigt at korrekt beregne diameteren og længden af spiralen, ikke blot for at undgå unødig udslip af damp, men også for at forhindre indtrængen af Braga i slutproduktet. Fagfolk i sådanne tilfælde anbefaler anvendelse af standard beregninger, som spiralrøret længde bør være omkring to meter, og dens diameter - seks millimeter.

materialer nødvendige

 • Først og fremmest, den har brug for kobberrør 2 meter lang. Dens diameter bør ikke overstige 6 mm og vægtykkelsen - 1 mm. Nogle mestre rådes til at købe et produkt fra en speciel metal, som er designet til at arbejde med mad. Hvis køleskabet er et glas til måneskin, kan det nødvendige materiale købes i en speciel butik.
 • Også påkrævet skrot rustfrit stålrør 200 mm lang og mm diameter 17. Fra det vil blive fremstillet i selve køleskabet.
 • To gevindforbindelser, som vil blive monteret på en kobberspiral. Disse og behovet for at tilslutte håndsættet selv.
 • To gevindforbindelser til fastgørelse af huset af rustfrit stål. Gennem dem vil være vandforsyning.
 • To metal runde rustfrit stål, som er nødvendige for at skabe de dækker på køleskabet. Derfor er deres diameter skal være mindst 75 mm.

værktøj

Beslut hvordan man laver måneskin med hænderne, bør forstå, at arbejdet kan kræve særlige redskaber og færdigheder til håndtering. Sliddele specialister er normalt ikke accepteres, da dette kan forårsage en masse spørgsmål. Til fremstilling bruge følgende:

 • svejsning maskine;
 • boremaskine eller en boremaskine;
 • Bore otte millimeter i diameter;
 • en indretning til bukning af rør eller skabelon af den krævede diameter.

Oprettelse af en spole

Først og fremmest er det nødvendigt at twist kobberrør til spolen. Mange instruktioner, der fortæller, hvordan man laver et køleskab til måneskin, anbefales det at bruge specialværktøj, som væsentligt lette arbejdet til dette formål. Det er nødvendigt at skabe en spiral sådan diameter, at det bryder i hylsteret rør, og rummet forbliver mellem produktet og væggene.

Uanset om at gøre kontinuerlig gennemstrømning køler til moonshine eller andre enheds strukturer, er det nødvendigt at skabe et sådant antal vindinger, at spiral passer ind i sagen. Eftersom i dette tilfælde en længde på 200 mm, antallet af vindinger skal være således, at den færdige spole ikke overstiger 180 mm.

Gør køler

Når køleskabet at gøre måneskin lavet af rustfrit stål, er det meget vigtigt at vælge den rigtige elektrode til svejsning maskine. Det faktum, at du ønsker at indsætte en spole i kroppen, hvilket kræver fiksering med kobber.

 • I kroppen er det vigtigt at lave to huller på alle sider. Dette er nødvendigt for at sikre, at vandforsyning og afløb blev udført med jævne mellemrum. Disse svejsede gevindforbindelser, som efterfølgende slidte slanger med kølevæske.
 • Når spolen er indsat i kroppen, så den er fastgjort ved hjælp af endedæksler. Borehullerne er præ-diameter pipe spiral. Bedst af alt, hvis de ikke er placeret i midten, og skift lidt til siden.
 • Dækslet er svejset omkring omkredsen til kroppen, og spolen er loddet ved anvendelse af en svejser eller en loddekolbe. Som et resultat, bør få en forseglet struktur med en kobberspiral inde.
 • På sidste trin er fastgjort til kobberrør gevindforbindelser, hvoraf den ene er forbundet til den bryggede apparat, og gennem den anden vil forlade det færdige produkt.
 • Før du bruger køler til madlavning, bør det kontrolleres på forhånd med brug af varmt vand. Vi bør ikke skabe et stort pres, fordi det arbejde, der ville være påkrævet.

Professionel rådgivning

 • Det er bedst at anvende en damptromle og køleskabe til måneskin i et par. Så at forbedre kvaliteten af det færdige produkt, og i forbindelse med anvendelsen af de yderligere ingredienser kan give det færdige produkt sin karakteristiske smag eller aroma.
 • Det er ikke nødvendigt at producere en spole af materiale, der allerede er brugt. Typisk kobberrør vant til at arbejde med skadelige kemikalier, og specifik rest kan forblive på dem. Det menes, at perfekt egnet de nye vandrør, der for nylig er blevet solgt i næsten alle byggemarkeder.
 • Producerer køler bør straks overveje og model suhopranika. Dette produkt gør det muligt at rengøre produktet, og i mange brancher af alkoholholdige drikkevarer er det simpelthen uerstattelige.
 • Nogle kunstnere foretrækker at gøre metalhus køler med hætter på tråden, der har særlige tætninger til stram fastgørelse af røret spole. En sådan fremgangsmåde giver dig mulighed for at få en smuk og sofistikeret i sit design af produktet, som dog ikke retfærdiggøre udgifterne investeret i det. De lodrette flow kølere der ikke topdækslet, og deres opgave, de klare på et hundrede procent, ikke conceding mere moderniserede enheder.
 • I nogle lande er produktionen af moonshine er ulovligt og truer både en bøde og fængsel. Så før du begynder at arbejde, er det nødvendigt at præcisere dette punkt, og til at vurdere risikoen.
 • Typisk er en køleskab med spolen betragtes som den vigtigste del af moonshine. Samtidig kan det være den dyreste fremstillingsomkostningerne hub. Det var hans mest vanskelige at finde på det åbne marked. I nogle familier er disse enheder overføres fra forældre til børn, og er blevet en rigtig levn.
 • Det er vigtigt at nævne, at det er muligt at en betydelig forenkling og foreslåede struktur, hvis det ønskes. Imidlertid spolen bør anvendes er kobber, selvom konstruktionen af kroppen materiale er næsten irrelevant.

konklusion

Efter at have studeret materialet på hvordan man laver måneskin med deres hænder, kan det konkluderes, at disse produkter er ikke meget komplekse og indviklede design. Men for denne proces skal gribes an meget ansvarligt, grundigt kendskab til forskellige modeller og måder at madlavning. Dårligt tilberedt produkt ikke alene vil ikke opfylde alle de nødvendige krav, men også kan skade menneskers sundhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.