HjemlighedGør det selv

Typer af fugl foderautomater. Hans hænder gør huse til fugle

Problemet med bevarelse af naturen er meget alvorlig i vores tid. Menneskelig aktivitet ikke bidrager til en stigning i populationer af levende organismer. Men alt i vores magt. Alle kan gøre sin lille, men nyttigt bidrag og hjælpe, for eksempel fugle. Vinter fjer svært at finde deres egen mad, og i foråret, når fluen trækfugle, de har brug for at tage sig af reden. Gør i det mindste et par fugl foderautomater med deres hænder, kunne reddes fra sult et par dusin fugle og fjer rejsende, der vender hjem i det tidlige forår, vil de nye boliger være glad. Så komme ned til erhvervslivet.

Gør fugl foderautomater med deres egne hænder

Hvad der er godt for den lille fugl, der ikke passer længere. Der findes flere typer af fugl foderautomater. Hans hænder kan gøre enhver, fra de mest enkle til det komplekse struktur af træ. Vælg den ene eller den anden art er nødvendig, på grundlag af hvilken slags fugl det er vinter i dit område, eller hvad du ønsker at tiltrække til haven. Bryster bliver smagen af bacon skiver (ikke saltet!), Hængt på grene af træer eller forskellige, solsikkefrø, dækket af mug, fyldt med fedt og frosne.

Et par enkle fugl foderautomater med deres egne hænder kan være fremstillet af affaldsmaterialer i en halv time. For at gøre dette, passer til en bred vifte af emballage eller plastflasker. Disse kabler har råd til at gøre endnu et barn. Plastic flaske skal fyldes med frø, solsikkefrø, nødder, tørret frugt, kan du tage den særlige fødevarer til fuglene, og derefter lave huller, og sæt dem under de små kviste, som fuglene vil være i stand til at sidde ned. De pakker af juice eller mælk bare nødt til at skære et vindue i forstykket og også til at fylde fugl feeder forfriskninger. Foderautomater bør placeres mindst to meter fra væggene i huset og i en højde af halvanden meter fra jorden.

Gør fugl foderautomater med deres hænder ud af træ vil kræve meget arbejde og tid, men det ser mere solid, og vil vare længere. Denne feeder ligner en tabel med et tag. Det bør være lave kofangere, kornet ikke løber ud, og hullet til at fjerne gamle fødevarer. Hvis dette ikke er feeder hænges på en gren, skal det monteres på en træpæl, der er placeret i en plastik drænrør til beskyttelse af katte og egern. Typisk er sådanne foderautomater - lille størrelse og en rektangulær eller kvadratisk form med højt tag.

Huse til fugle

Du kan købe færdige hus, og du kan gøre dig selv. Det er ikke svært, og ikke dyrt. Handlen vil trimme brædder tilovers efter reparationer. Og hvis sagen er nærmede kreativt, kan du gøre noget helt fantastisk selv til glæde og gavn for fuglene. For at gøre små huse til fugle med sine hænder, skal du huske nogle få regler:

  1. For fugle, der lever i lavninger egnede huse med en rund taphole og uden stick-aborre foran ham, for solsorte - med en åben front væg.
  2. Indgangen bør have en diameter på ikke mere end tre centimeter og være i en højde på 12 cm fra gulvet huset.
  3. Det område af gulvet - minimum 25 kvadratmeter. cm.

Vedhæft huse for fugle bør være stor nok til katte og andre rovdyr ikke får til kyllingerne, med en svag hældning fremad og ikke på sydsiden.

Arbejdet med fugl foderautomater med deres hænder og birdhouses vil være ikke kun nyttig, men også bidrage til at vise kreativitet og fantasi af mennesket.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.