FinanserKreditter

Som kredit svindlere bedrage borgerne og bankfolk

Med udviklingen af banksektoren, et væld af svigordninger. Og agn svindel på tværs ikke kun borgerne i hans uerfarenhed, men også finansielle institutioner, bemandet med advokater. Specielt farligt i denne henseende kredit svindel, opdrættet i overflod i det store land.

Vi vil gennemgå de mest almindelige bedragerier, der kan forårsage dig til at tabe penge.

Som kredit svindlere snyd banker

Høj konkurrence blandt bankfolk skabte en sådan situation, at der i forfølgelsen af overskydende låntager kreditinstitutter svigtet deres vagt. Dette tog straks fordel af uærlige forretningsmænd. Men en særlig variant i valget af metoder til snyd, de ikke skinne, ved hjælp af følgende skema:

1. Indhentning af penge eller gods med falske dokumenter. Det betragtes som den mest kriminelle måde, da det er nødvendigt at skabe et pas, indsætte sit fotografi i stedet for førstnævnte. Nogle gange fotografierne ikke lim, men under den eksisterende billede tilpasser sig det ydre.

2. Registrering af sættet af lån til forskellige institutioner. Samtidig kredit slyngler tage de penge i små partier, og i alle spørgeskemaerne indikerer ikke-eksisterende placering. Som regel i stedet for registrering er også betinget.

3. Brug for et lån bank medarbejder. Her, i modsætning til den tidligere metode, er taget store summer. Oftest svindlere formår at flygte eller stå med prøvetid, og ansatte i kreditinstitutter, der er dømt for svig, overholder i videst muligt omfang af loven.

Som kredit svindlere bedrage folk

Her svindlere arsenal er noget bredere. Øremærkninger teknikker med væksten af faren:

1. kredit svindel med dummy konsultation er den mindste omkostning af metoden. Citizen med en beskadiget kredit historie løfte om at sælge billig information om banker, ikke noget problem at udstede lån til låntagere skyld. Han køber det, og derefter finde ud af, at de kunne komme gratis på internettet.

2. Fiktive garanter. Sjov tilbyde låntager garanter ved hvilken naturligvis nødt til at betale et gebyr. Efter registrering er afsløret, at de er registreret i nogle udsatte individer baserede data. Låneaftalen er annulleret, pengene tilbage til banken, at Kommissionen er i hænderne på svindlere.

3. Anvendelse af produktet for modtagelse af midler. I dette tilfælde er butikken udstedt en handelsvare lån til låntageren. Efter dette, er hans hænder halvdelen af værdien af det produkt, der er udstedt. Den har gjort gældende, at den måde, det burde, og banken i andet halvår vil ikke kvalificere sig. Det er klart, at efter et stykke tid nødt til at give alt, selv med stor interesse.

4. Og endelig, den mest almindelige svigagtig lån - et lån af uautoriserede personer på dokumenterne fra låntager. Der er to versioner af begivenhederne.

Først - mistede pas. I dette tilfælde vil den ulejlighed spare en simpel appel til politiet en erklæring om hans tab. De vigtigste ting - at gøre det så hurtigt som muligt. Så, for skødesløshed af personale bliver nødt til at reagere økonomisk til banken.

Den anden - låntagers pas svindlere angiveligt tage æren for udarbejdelse af kontrakten. I løbet af den tid, at dokumentet vil være i hænderne på spekulanter, lån og få de penge, det kan udstedes. Klient meddelte også, at det ikke vil videregive nogle indikatorer. En måned senere, da den første anmeldelse, angriberne forsvinder allerede begynde at ankomme.

På de sidste to punkter, er der én gennemprøvet værktøj - en retssag. Så snart banken krav overstiger en vis grad, er det nødvendigt at forberede dokumenter og til at skrive en erklæring til retten. Forhandlinger med det långivende institut - spild af tid og nerver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.