HjemlighedGør det selv

Gennembrudt mønstre strikkepinde

I dag mere end nogensinde fashionable ting lavet i hånden, såkaldte for «hånd gør». Og et af de områder i denne aktuelle retmæssigt tilhører hæklet. Selv om der er flere grene - retninger. For eksempel de strikkeopskrifter i et land stil med grove garner med ru gevind, simple tegninger, selv en ru kant produkter, der sys udenfor. Sig ikke noget, kreativt, men ikke i alles smag. Snarere er det valgt af unge med en sports bias.

Kvinder giver deres præference elegante små ting udsøgt, lys, gennembrudt. Den mest bekvemme måde at udføre fine mønstre af bløde nåle mohair typen garn eller bomuld tråde. Fra fint garn c / b fashionista kan nemt tilslutte sig en let kappe eller gennemskinnelige emne, kort bred aflang figursyet bluse eller tunika, ved hjælp af de mest simple omkap mønstre eger. For eksempel kan en af disse parringer kaldes en konventionel maske.

Figur "mesh"

Udfør en sådan binding er meget enkel. For hende, begynder strikkere kræver færdigheder provyazyvaniya to løkker én, evnen og den viden til at gøre sc strikke vrang. Alle de lige rækker af vejen og tally - en vrang, med sc provyazyvaetsya separat løkke. Men den ulige serien skal strikkes således: to sammen - fm. Se, hvordan alt er utroligt simpelt?

Af den måde, kan dette gøres tyktflydende krave, vidunderlige udsmykning selv de mest hverdagsagtige hverdagstøj. Mens du kan associere "rør", der passer ind i porten smukke, "åg", eller at lave en "pandekage". At genoplive og give en særlig ferie denne krave spaltes en smuk broche eller en kunstig blomst. Flower kan også gøres med sine egne hænder; type perler, fremstillet af stof eller hækling eller strikkepinde.

I princippet kan enhver gennembrudte mønstre eger dannes på grund af tilstedeværelsen sc at bagsiden provyazyvayutsya separat sløjfe. Som et resultat, der opnås ved lufthullerne, der skaber helheden charme. Det er sådan needlewoman stand til at placere disse "huller", og afhænger af tegningen.

Yderligere bør overvejes mere komplekse gennembrudte mønstre eger, for eksempel, binding "en krans af blade." For alle vores beskrivelser tage følgende notation:

front - A

Forkert - B

sc - V

to løkker, knyttet sammen som forsiden af bagvæggen - E,

to løkker, sammenknyttes forsiden af bagvæggen - og,

tre sløjfer, strik sammen foran - F,

4 ansigtsbehandling krydsede venstre - L,

4 ansigtsbehandling krydsede højre - K.

Kørsel mønster "krans af blade"

For at teste prøven er nødvendigt at tage et antal loops: 9 + 4 + 2 kant. Figur 4 består af en serie, der gentages.

1. række: * 4B, B, E, A og B * - skal slutte med et tal 4B.

Alle lige rækker: * 4A, 5B * slut 4A.

3. række: * 4 B, A, F, B, A *, slutter 4B.

Denne binding kan være dekoreret med små perler eller kugler, hvoraf sys med jordforbindelsen i loop "spidsen af blade." Vi vil fortsætte med at blive betragtet som endnu smukkere gennembrudte mønstre eger.

Scheme parring sele - kæde med gennembrudt

For prøve skal ringe antallet af loops, svarende til 12 + 4 + 2 kant. For os vil det være 18 løkker. Tag disse symboler:

1, 3, 5, 7, 9, 11 rækker * 4B, 2A, E, B, I, B, 2A * - gentagelse algoritme, forudsat at sløjfen ikke er færdig. Ved afslutningen skal du bruge 4B.

2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18 rækker: 4A, * 8B * 4A.

13 p: * 4 B, A, K, * 4B.

15 række: * 4B, 8A *, 4B.

17 p: * 4 B, K, L *, 4B.

19. række: strik gentagelse algoritme, der starter fra den første række. Disse eger snøret mønstre - "en krans af blade" og "blår - kæde med gennembrudt" - minder om gummi som en vekslen backstitches og ansigtsudtryk sløjfer. Derfor er de ofte anvendes til de slanke line modeller, ligesom de tilhørende artikler fra bomuldsgarn og uld, mohair eller syntetisk, en tyk garn.

Hver needlewoman giver præference til et bestemt mønster, bruger det oftere. Du kan også prøve at kombinere veshchichki bruger flere tegninger i en enkelt model, for eksempel for at gøre toppen mere tæt, og i bunden - i form af razletayki gennembrudt mesh.

Opret med glæde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.