ModeTøj

Nederdel og top til prom: kjolen muligheder

Den vigtigste begivenhed i livet for hver high school piger - prom. Fra kjoler mangfoldighed tilbydes af butikker, fulde af Øjne. "Hvordan til at vælge" - han spørger sig selv hver pige, slutter 9. eller 11. klasse. Vi foreslår at overveje muligheden, som består af to hovedelementer - nederdelen og toppen.

Et par ord til forsvar for den separate sæt

Hvorfor vi ikke anbefale en kjole til prom, og en top og en nederdel? Der er flere grunde.

For det første, hvis du køber en kjole, der ikke er helt sidder på figuren, vil det kræve justering, men det er ikke effekten af hver mester, især hvis modellen er sammensat af mange dele eller lettelse har kompliceret gardiner.

Men den anden grund til, at vi giver præference sæt af nederdele og stempel: prom dress syning taget fra dameskrædder. Det koster en masse penge, desuden er en god mester i denne periode normalt lange ventelister, og toppen og nederdel i stand til at få mest almindelig syerske. Besparelser er mulige, når de køber materialet - at stemple nok væv til en halv meter, så selv en dyr fransk blonde fra naturlige silke ikke vil forlade familiens budget på klipperne, og det tøj vil se dyre og status.

Vores tredje argument gælder også for besparelser. Separate elementer i kostume vil være komplet senere med andre ting - praktiske piger er enige.

Nå, minde om, at en komponent i en dragt til prom nederdel og en top, kan ligne en kjole, hvis det er lavet af det samme stof, der ikke er behov. Dette ses tydeligt i vores billeder.

Sort top og rød nederdel

Dette kostume er en klar bekræftelse af gyldigheden af argumenter for en separat kit.

Eftersom jakkesæt nederdele og stomp på prom skal se ud den mest imponerende, ville kombinationen af rød og sort i denne forstand være en win-win. Luksuriøse blonder vil ikke kræve nogen yderligere dekorationer, undtagen øreringe. Bag-kobling kan være enten rød eller sort, og kontrasten for eksempel guld, sølv, eller endda turkis lilla. Med sådan en fed kombination bliver nødt til at være særlig opmærksom på sko. Sættet vil passe perfekt sko beige eller kødfarvet. I overensstemmelse med de nyeste modetrends, bør sko være beige eller samme farve som den øverste eller en lang nederdel. Prom til en nederdel bør gøre lang krinoline. Fremstillet af stiv tyl, vil det give en skulpturel silhuet, og tallet vil tilføje charme.

Lace top og skørt tyl

Ejere af en slanke tynde ben kan tillade sig en skørt over knæet.

Nederdelen af et flerlaget tyl, a la tutu og blonde top - kjole, som vil blive set af alle. Dette er en forholdsvis original løsning, der passer til prom. Syning nederdele vil ikke være svært selv for meget uerfarne syerske - hemmeligheden i en stor mængde af stof. I et sådant skørt længde 50 cm tage omkring 10 meter stof bredde på 120 cm. Med hensyn stempel, så vil det kræve mere end en halv meter blonde samme bredde som tyl. Taske til en bedre stempel fremstillet af stof af samme farve som skørtet.

rød kulør

Slank blondine eller brunette lyse vil se yndig i en separat kjole fra top og nederdel.

På den sidste aften af et sådant sæt vil gøre en reel splash. Tilstødende top og fuld nederdel til visuelt at reducere taljen, og en kødfarvet sko gøre ben endnu længere. Brave pige kan bære sko mere excentriske farver - grøn eller blå. Top indsendt på fotoet, USA har dybe ærmegab. Den er lavet af blonder og duplikeres foring klud i samme farve. Skørtet består af fire lag mat stof.

Turkis trop tilstødende silhuet

Suit, himmelske turkis farve er en afgrøde top og nederdel.

Prom det værd at overveje som alternativ stilfuldt sæt tøj superfashionable farve. Støder der er en silhuet af mange, og en smal stribe hud, peeps ud fra under stemplet, tilføje til sin seksualitet og blødgøre den samlede sværhedsgraden af kittet. At vælge en afgrøde top, så glem ikke, at skørtet skal have en høj talje. For det første, som dikteret af nuværende mode, og for det andet på grund af det faktum, at den øverste kant på nederdelen linje er høj nok, benene ser længere.

diorovsky silhuet

Dette kit er kun ved første øjekast synes at være streng og hverdagen.

Så det ser ud som kun fotografiet. Ceremonien var dedikeret til tildelingen af eksamensbeviser for eksamen, er det meget passende. Feminin silhuet understøttes af en stor kiste af strikkede stempel og den gennemsigtige stribe af tyl, bånd syet på den nederste tredjedel af nederdele, jakkesæt endnu mere sexet. Hvis figur af en pige ikke forskellige mannequiner harmoni, selv i denne dragt vil det ligne et timeglas. Hvis du opholder dig i denne dragt af en nederdel og en top, så på den sidste aften, anbefaler vi at sætte under det slankende undertøj.

Suit med broderi

Luksus røde dragt præsenteres i fotografiet er ikke svært at sy. At nederdel tyl nødvendigt, og for den øverste nok til at købe en en-farve stof i samme farve. Gentag udsøgt broderi let. Vi er nødt til at finde et billede med et lignende plot og tage det sammen med stoffet i sy værksted. Der vyshyut han silketråd. Da symaskinen, er det stof, der døbt en speciel forsegling, er det svært at få nok, og når syning ikke kræver yderligere styrkelse.

I dette tilfælde dragten har en ekstrem rød, men hvis du gør det ikke går - købe det stof, der bedst harmonerer med farven på dine øjne, hud og hår.

Skørt længdeforskel

Klargøring en dragt fra top og nederdel til gulvet på udgangen, har råd til disse muligheder, du ville ikke turde bruge til hverdagsbrug.

Ostromodnye nederdel med en dråbe længde er sjældent komplementært. Undtagelse - en ceremoni, hvor langvarig bageste del af skørtet giver indtryk af løkken. Vi plukket mest interessante model. Silhuet af skørtet ligner en klokke. Hun er en to-lags efter sømmen på de to rækker af fiskesnøre vedlagt. Under bevægelse af skørtet er meget smuk svajende. Leski helt bløde, og ikke forstyrrer vævet til at fastsætte elegante bølger. Gratis afgrøde top, åbner en smal stribe hud i taljen, færdig naturlige guirlander. Sy sådan en original og feminint kostume er ikke svært.

En anden udførelsesform med en dråbe længde

I dette tilfælde er længden af den dråbe bruges til toppen.

Han er ganske bred i bunden og en lang nederdel, sol, derimod, er meget smal i taljen. Sådan en teknik, der anvendes til at skabe indtryk af en hveps taljen. Guld farve nederdel og en dyb blå nuance top - en kombination, altid populært med designere. Disse to farver altid tiltrække opmærksomhed. Til hverdagsbrug, de hurtigt blive kedeligt på grund af sin lysstyrke og en slags magnetisme, og velegnet til festlige begivenheder.

avantgarde kit

En sådan en dragt er egnet temperamentsfuld pige beundrer af avantgarde.

Skarpe linier i sort og hvid blød stempel blødgjorte bølgelængde sort skørt chiffon raznovelikie hem længde. For at opretholde den stil, bære det til at lyse lange støvler, højhælede gladiatorer. Smykker bør være stor størrelse, det kan være lavet af plastik, og er lavet i en minimalistisk stil - så de vil støtte den overordnede stil af dragten. I dette tilfælde vil det se ud som en model af haute couture.

Feminin kjole-suit

Indsendt yderligere mulighed - det stik modsatte af den foregående. Det kan kaldes personificeringen af kvindelighed og kyskhed.

Smoky blå kjole er faktisk lavet fra top og nederdel til gulvet. Prom er det bedst at bære sko med høje hæle. Deres farve bør følge skyggen af stoffet af kjolen eller være en neutral beige. Kobling helst egnet farvepalet fra kulde. Dyrt blonde øverst på selve kjolen er en juvel, så den halskæde eller pendant her, vil være ude af sted, men over som haircut bliver nødt til at tænke over. Vi tilbyder at farve hår på de nye teknologier og gøre dem lamineret.

Suit "Lolita"

Dette charmerende sæt på udgangen af en nederdel og en top, sandsynligvis ville have vundet i hjertet af en moderne Humbert.

Delikat turkis stof, broderi blomster, smal stribe af hud mellem skørtet og topom ikke forlade nogen ligegyldig. Til skørtet var frodigt under det skal bære lagdelt tyl krinoline. Blomster i håret og pastel make-up vil fuldende billedet af en ung forførerske. Dette kostume kan anbefales kun skrøbelige og lav pige. For statelige skønheder har vi en mere passende løsning.

Suit for fremragende elev

Disse to ting for prom, nederdel og top, tilføje pigen et par år, men den unge dame, som vi kjole op til den store begivenhed, det er ikke skræmmende.

De er så unge, at en streng afdæmpet makeup og tøj, de kan gøre nogen skade. Grå plisseret nederdel med topom vin-farvet, massiv guld smykker og leopard kobling, kun bekræfte den alvorlige karakter af deres ejer. På det generelle billede vil denne pige ser perfekt. Med hensyn til den fremtidige anvendelse sættet bliver opdelt i sine bestanddele, vil det tjene hende et par år endnu.

Set farve champagne og rødvin

Meget voksne farver af dette kit bør ikke skræmme.

Kombinationen af blide beige og bordeaux fløjl længst blevet en klassisk stil. Dette kit vi anbefale til høje piger korpulente fysik. Skirt med talrige tynde lodrette folder gøre en figur tyndere. Det samme problem vil tjene udsøgt halsudskæring. Den omstændighed, at sættet består af to modsatte farver er også meget godt - takket være denne kontrast pige vækst vil synes mindre.

fluffy skørt

Nederdel af strudsefjer - drømmen om hver pige.

Vises ved graduering i det - sand lykke. Men denne mulighed er ikke billigt. Den smukkeste nederdel, som for eksempel i vores billeder, vil blive meget dyrt. Det kan bæres med en enkel top, hvilket bidrager til hans massive dekorationer. Hvis indstillingen med fjer af eksotiske fugle er ikke hensigtsmæssigt, da som et alternativ, du kan tilbyde at lave en nederdel af silke eller beaded frynser. Effekten vil være omtrent det samme som fuglefjer, men signifikant budget.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.