Af teknologiGadgets

Fancy hovedtelefoner med ørerne

Hovedtelefoner bruges af mange af os. Nogen forbinder dem til din computer, så for ikke at forstyrre andre lytter til musik eller se videoer. For en person øretelefoner er et glimrende middel til at nyde dine foretrukne lydoptagelser på gaden, på offentlige steder, i uddannelse, transport og så videre. Enig, den person, der omfatter høj musik på telefonen og lytte til det, for eksempel i en café eller på arbejde, det ser temmelig mærkeligt. Og her er en lille enhed til at lytte til lyden helt løser dette problem. Hertil kommer, at bruge hovedtelefoner, kan vi foretage en telefonsamtale og på samme tid til at gøre andre ting, fordi hans hænder er helt gratis. Om fordelene ved den foreliggende opfindelse kan tale meget lang. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvorfor disse gadgets er blevet så populært, og se på de seneste innovationer i verden af dataenheder, såsom hovedtelefoner med kat ører.

De første hovedtelefoner

Prototypen enhed for personlig musik dukkede et par århundreder siden. Det var en stationær enhed til udsendelse gudstjenester og koncerter. For et gebyr, blev en sådan mekanisme installeret i huset og indeholdt 4 øretelefon, men hvis du betaler - kan du købe ekstra "ører". På steder, hvor afholdt udsendelse blev mikrofoner installeret, og mange medarbejdere i selskabet, til at levere tjenesteydelser, arbejdede bag de enorme konsol og skifte kanal.

Skaberen af den første hovedtelefon Nathaniel Baldwin samlede dem i hans køkken. At give BBC dens udvikling, opfinderen af den første modtaget en afvisning af at samarbejde. Men snart indså jeg, hvor vigtigt BBC tilpasning, og forudsat en stor ordre Baldwin.

Allerede i 20'erne viste det sig den første bærbare enhed til at lytte til musik. På det tidspunkt var det ikke længere noget fænomenal, og hver radioamatør følte sig forpligtet til selv at samle en sådan anordning. Allerede prototypen på moderne hovedtelefon type D-48 blev udgivet i slutningen af 30'erne.

Selvfølgelig, tilbage i de dage hovedtelefonerne var ikke så populær som i nutiden. De bruges primært til militære anliggender (dykkere, radio operatører, mænd) eller professionelle optagelser. I dag kan vi se denne gadget næsten enhver telefon ejer eller spiller. Før der var hovedtelefoner med ører eller sådanne "jokes", som vi vil fortælle dig lidt mindre, har disse enheder kommer en lang vej at ændringer og variationer til at møde for os i den form, som vi kan se dem nu.

En række moderne hovedtelefoner

I dag er butikkerne, vi kan observere rigtig mange forskellige hovedtelefoner. Skelne sådanne anordninger til professionel studie optagelse eller bruger (forbruger) mulighed. Nylig designet til brug i hjemmet eller bare til privat lytning til musik, som vi nævnte i starten af artiklen. Hvad kom ikke op med moderne udviklere. Vi kan observere trådløse hovedtelefoner, co-kanal (karakteriseret ved tilstedeværelsen af små rezinochek, som er indført i øret), false (den mest almindelige type), eller fuldlængde overhead. Det hører til den sidste type af hovedtelefoner med ørerne - en ny opfindelse af japanske udviklere. Vi anser dette produkt mere detaljeret.

Hovedtelefoner med kat ører

For ikke så længe siden indført en ny udvikling - hovedtelefoner med sjove ører på fælgen. Ideen om at skabe sådanne anordninger syntes takket være den sædvanlige pattedyr af katten familien. Udviklerne var så imponeret over den popularitet af killinger på internettet, der har besluttet at eksperimentere med et lignende design. Og som vi har set - de har fået.

Desuden designerne trak inspiration fra hinanden uudtømmelig kilde - anime tegnefilm. I japansk kultur, animation, der er sådan en ting som "nogle". Såkaldte menneskelignende væsener med elementer felin legeme (ører, poter, hale, etc.). For at blive som de elskede figurer, er tusindvis af anime fans over hele verden at købe falske ører, kat dragter, handsker med klør, og andre. Dette var afsæt for skabelsen af en sådan hovedtelefon model.

Kraudfandingovy projekt

Designere begyndte at Venin Jan (Wenqing Yan) og Viktorii Hu (Victoria Hu). Skaberne måtte arbejde hårdt for at gøre produktet ikke kun smukke i udseende, men også blev en høj kvalitet og multi-funktionelle. I 2014, Axent Wear lanceret en stor kampagne for at rejse midler. Kraudfandingovy projekt om Indiegogo siden de tidlige dage ville blive yderst vellykket. For det meste Axent Wear håbet på et yngre publikum. Dagens unge er bekymret ikke kun om de sundhedsmæssige egenskaber og evner gadgets, derefter deres udseende. Således med ører hovedtelefoner er blevet genstand for begær af mange unge mennesker, og de ser frem til deres frigivelse til salg.

Hovedtelefoner med ører og deres funktionalitet

Cat Ear - såkaldte model af denne enhed. Cat ører er ikke kun et ornament egnet til at lytte til lyden, men også udføre en selvstændig funktion. De er udstyret med højttalere. Med deres optagelse, kan brugeren ikke kun lytte til dine yndlingssange på egen hånd, men også for at vise deres musikalske smag folk rundt.

Axent Wear Cat Ear med LED-baggrundsbelysning. Valget er givet 4 forskellige farver: blå, rød, grøn og lilla. denne funktion kan slås fra, og hovedtelefonerne i form af faneblade vil ikke skinne, hvis det ønskes. Udviklere har præsenteret og eksklusive designer-version af gadget. Denne øretelefon med ører, der lyser i forskellige farver. En sådan model er værd meget dyrere.

Forbind "ører" kan være næsten alle enheder som smartphones, tablets, computere og spillere. Tilslutningen sker trådløst eller via en standard lydstik på 3,5 millimeter.

Omkostninger Axent Wear Cat Ear

Køb hovedtelefoner med ørerne du kan for 150 dollars. Designer version vil sætte dig tilbage omkring $ 2.000. Beløb er ganske stor. For dem, der ønsker at spare penge på kinesiske hjemmesider er dukket mange billige kopier af analoger og "kat" enhed på forskellige måder. For eksempel kan du bestille de hovedtelefoner med fire ører eller andre dekorationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.