SundhedMedicin

Hvilket betyder mørk urin: forårsager ændringer

Det er ikke altid urin farveafvigelser indikerer problemer i kroppen. Men hvis de naturlige årsager til sådanne hændelser ikke, kan det skyldes ændringer i grundlaget for en sygdom.

Generelt, farveindikator den - en egenskab, som henleder opmærksomheden på laboratorieforsøg. Urochrome - det pigment, der giver urin en gullig nuance. Det kan variere fra lysegule toner til rav, og det er normalt. urin bør derfor ikke have urenheder og være uklar.

Det skifter farve

Urin farve kan afhænge af de farvede pigmenter, som er indeholdt i vores mad (bønner, roer, gulerodssaft, bær farvestrålende), og, selvfølgelig, på visse medikamenter komponenter.

Hvis hun malede den forkerte farve, såsom grøn, pink, orange eller blå, er det ikke altid tale om sygdommen. Årsag sådanne ændringer træffes af patienten antibiotika, anticancer narkotika eller afføringsmidler baseret på urt Senna. Hvis du er opmærksom på anvisningerne til narkotika, så er der altid en advarsel om denne effekt. Efter seponering af lægemidlet farve hurtigt vender tilbage til normal.

Mørk urin: Årsager

Faktisk brun urin - en ret almindelig fænomen. For at korrekt identificere årsagen til behovet for at definere mere præcist dens skygge. Urin kan være lys brun, let uklar, mudret, beskidt, mørk farve, farven på øl eller te.

Mørk urin: forårsager naturlige karakter

- At spise sort te, bælgfrugter, rabarber, aloe.

- Behandling af afføringsmidler og narkotika "Rifampicin", "Metronidazol", "nitrofuran". Sådanne lægemidler urin pletter på mørke brune nuancer.

- Lys brun farve kan være med dehydrering. Mennesket er konstant tørstig og sjældent går på toilettet for at tisse. Her er det nødvendigt at spore blæren.

Mørk urin, årsager af patologisk natur

- Problemer med leveren. Urin farve i hepatitis og cirrose varierer under indflydelse af den mørke pigment, såsom bilirubin og biliverdin. Hun får en nuance af mørk øl. Et andet tegn på leversygdomme er fremkomsten af skum gul skygge under omrøring urin.

- Problemer med nyrefunktionen. Er mørke urin, årsager bestemmelsessted ligger i urolithiasis, måske på grund af hendes blod i partikler falder. Hævelse og inflammation af urogenitale system (polycystisk nyresygdom) kan knytte til det pyo-brune mørke nuancer.

- Infektioner. Brun urin blandet med blod kan observeres i sygdomme, såsom urethritis, cystitis, pyelonephritis, og andre.

yderligere symptomer

Alarmerende og kræver samråd med en specialist symptomer:

- Temperatur hopper inden for et par dage, feber.
- Hyppig vandladning.
- Det er smertefuldt eller svært at tisse.
- Dårlig og den skarpe lugt af urin.
- Kvalme eller opkastning.
- Smerter i underlivet.

Lignende symptomer og mørk urin, analyse af, som vil hjælpe med at bestemme årsagen til staten, bliver en lejlighed til at besøge lægen, urolog eller nephrologist.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.