Sport og FitnessVægttab

Meget velsmagende ... en diæt af kaffe, chokolade, bananer, og kaviar.

Jeg er sulten og jeg ønsker at tabe sig ... Før dette dilemma er mange kost programmer adskiller sig så påfaldende forskelligartet. Hvem af os har ikke hørt om den mirakuløse vandmelon kost. Hvis du er en fan af denne saftig frugt, kan det følge eksemplet fra Sergey Zhukov. Denne lækre kost giver dig mulighed for at tabe et par kilo og rense kroppen. Ud over vandmelon per dag tilbydes at spise tre skiver brød (ca. 100 g), den bedste af måltidet. Overhold sådan kost er ikke svært, men holde sig til det i mere end fem dage ikke anbefales på grund af den høje belastning på nyrerne. Ideelt spise vandmeloner bedre en gang om ugen, som håndteringen af dagen.

Singer Olga Orlova mener, at den mest lækre kost for vægttab - en banan. Men for at opretholde det, du har brug for at have en jern viljestyrke. På den dag, du er inviteret til at spise 8 bananer. Hertil kommer, at tilladte grøn te, mineralvand, kaffe. Varigheden af kosten 5 dage.

Du kan endda tabe sig ved at spise chokolade. Og det er et faktum. Men intet overraskende i dette. Chokolade bar har et kalorieindhold på lidt mere end 550 kcal. Hvis en dag at spise to hundrede gram, i alt, vil det være lidt mere end en tusinde kalorier. På sådan "brød" er ikke svært at tabe sig. Det skete, at folk holdt denne diæt i et år, mens en markant reducere vægten. Men risikoen, så vi anbefaler ikke til nogen. Og hvis en velsmagende kost af chokolade du er interesseret, prøve det en forkortet version. Menuen er designet til tre dage. Dagligt kan nyde fliser mørk chokolade vejer 100 g og kaffe. Drikker passer kun naturligt, uden mælk eller sukker. Efter 18.00 er der ikke anbefales, men du kan drikke te med mynte. Selvfølgelig, sådan kost er for folk helt sunde og unge.

Næste velsmagende kost er ironisk navn "Three skorper". Nej, du behøver ikke at være begrænset til den magre kost. Tværtimod er det antaget, det kongelige bord. Den dag kan du spise tre sandwich med rød kaviar og smør. Vægten bør ikke være på brødet, og på de to andre komponenter. En tynd skive brød, der vejer 50 gram, generøst smør en tyk kalve og supplement lag. Udover sandwich kun tilladt te, kaffe, vand, rent drikkevand. Varighed - tre dage. Vægttab fra 1,5 til 3 kg.

Hvis du elsker pasta, er der ingen grund til at begrænse dig selv til dem. Denne diæt indebærer velsmagende retter fra det italienske køkken til middag, masser af frugt, grøntsager og bær hele dagen og sur - mælkeprodukter til morgenmad og aftensmad. Sandheden af kød, fisk, smør, brød og sukker har at give. Er ikke velkommen som kulsyreholdige drikkevarer og færdiglavede saucer.

Prøve menu: om morgenen et stykke ost vejer 40 gram, kaffe eller te med mælk, lidt honning. Et par timer forventes at mere solid fødeindtagelse. Du kan lave en omelet med svampe, gratin af ost.
Til middag: pasta med svampe og pesto, en stor salatskål med tomater, grønne, agurker (uden olie).

Snack: et glas bær, eller en hvilken som helst to af frugt.

Middag: vegetabilsk salat med friske svampe, yoghurt, fedtfattig hytteost eller naturlig.

Det skal bemærkes, at kosten lækker - det er vores lifesaver. De tillader dig at tabe sig uden oplever stress og hengive sig til deres livretter.

Tatyana Ustinova formået at tabe på et år mere end 60 kg. For at skrive en bog om sin kost, den berømte forfatter af detektiver ikke. Men i sit interview med damerne er villige til at dele deres hemmeligheder.

Forfatteren benægter ikke, at elsker slik. Så hun besluttede ikke at pålægge strenge restriktioner i kosten. Men de kager og bagværk lader sig kun i de tidlige morgentimer. Af den måde, ifølge hende, er det en fantastisk måde at juble op.

Det eneste produkt, hvorfra Tatiana blankt afvist denne mayonnaise i en af dets varianter, selv relief.

Ernæringseksperter og psykologer mener, at for at tabe sig, skal du være glad og vi er i denne enig med dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.